Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 65 757
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • София
....
Относно миризмата - ужас са всичките на тази възраст. Като стане жега или са ходили с приятелите му някъде да играят футбол или волейбол, и после се заврат в стаята му, направо не се диша. Crazy Crazy Crazy Поне се научи да ползва редовно банята, че по едно време едва го карах да влезе вътре. #Cussing out
...
Момчетата от моя офис (служителите, ама нали са по на 24-26, на мен ми са все "момчета"), които тренират по-активно, препоръчват да се пие повече вода, тогава миризмата не била толкова страшна.

# 106
  • Перник
И моят не е от много говорливите. Само късно вечер решава, че иска да си общува с мен. Уж е много умен и оправен, и знае какво къде се говори, но за всеки случай баща му постоянно напомня, че това, което си говорим у дома не трябва да се разказва навън. Наистина, рядко е някъде без нас, не знам как се държи в такива ситуации.

# 107
  • На морето!
Моят син също е обран в реакциите си и общуването с непознати или възрастни. Не разказва нищо за себе си и семейството, а на въпроси отговаря уклончиво, колкото да не си замълчи. С мен споделя рядко по свое желание, от време на време явно му се говори и идва сам при мен да разказва, през останалото време с въпроси и скрити капани измъквам по нещо.

# 108
  • Русе
Моят 15 годишен миризливец вече редовно се минава с машинката за постригване. Още предната година го накарах да махне тоя мъх че ми бъркаше в здравето и от тогава го маха всяка неделя. Бръснач не е ползвал още.  Кожата му все още е нежна и бяла като на бебе  Heart Eyes

Споделянето или мълчанието вървят според зависи тресе ли го хормона или не.

# 109
Какво мислите за махането на космите по краката? Моят засега нищо не казва.

# 110
  • Варна

Не съм съгласна, поне докато мога бих му забранила. Освен ако не спортува спорт, който го изисква. Струва ми се, че днешните мъже стават повече жени и от нас  Rolling Eyes

# 111

По краката си ги отглежда. Силно би ме притеснил, ако тръгне да си ги маха. Нали мъж ще става, не жена.

П.П. Нямам думата, това са мои мисли и размисли.

# 112
  • Русе
И моят не е казвал а е залесен порядъчно. Пак, че са руси. Ако иска да ги маха, ако не - не. Това си е негово лично решение. Лично аз не харесвам мъжки бръснати крака.

# 113
  • София
Моят отначало много се срамуваше от космите си по краката. Взех му тример, маха си ги с него, но не редовно, има и приставка за лице и мустака го обира чат пат.Бях си казала, че като порасне мустака веднага ще се маха, направо ми е абсурдно да ходи с такива девствени мустачки. И без тва цял живот ще се бръсне, за какво да ходи такъв смешен и да се притеснява, не виждам смисъл.

# 114
И моят си ги "отглежда" 😂, но ако иска, няма да го спирам. Негово си решение.

# 115
  • Перник
Ние сме още далеч от мустаците, но очаквам да имаме разногласия с тати. Той има уникални снимки от юношеските си години Laughing

# 116
  • някъде
На моят син са му русоляви, но и не са чак толкова много. Не бих му дала да ги маха. Не ми харесва гледката на епилирани крака, а още по-малко на бръснати и вече покарали (правя асоциации с пърлена свинска кожа..не знам защо).
Мустачки няма (сега навърши 12), но наистина са много смешни с наболите мустаки.
Очаквам да има растителност и по лице, и по крака, и по гръб, ако се е метнал на баща си.

# 117
А моят ми заяви,че щом космите му станат,като на баща му,много и тъмни щял да си ги махне,защото не било модерно да си космат.Ако го дразнят и се оправя сам,няма да го спирам,само да дойде този момент.Като цяло и не ми допадат бръснати мъжки крака,особено наболи.
И аз се замислям за пусти мустак,определено не ми харесва,но ще действаме според ситуацията,когато вече ни стане тема на дневен ред.

# 118
      Моят син е рус и няма мустаци. Но дете, което е по-тъмничко от неговия клас- има, не зная дали има някакво значение тенът, но обикновено тъмните са по-окосмени.

Косми на краката си се надявам да не маха, но на подмишниците- да,.

Все още е по детски откровен и прилепчив, обича да общува с всякакви хора, а не може да разбере, че не е препоръчително.

# 119
От време на време си пуска само по лицето ония талибанските модернизми - мустак, брада и бакенбарди - едно разлято в друго... като със садило садени. Joy  Ама нали е мойто гардже, харесвам го. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт