Американски колеж - дванадесета тема

• 62 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
..какво имаш предвид под "не пълно " отличен? Защо се е чуствала тъпа, кой предмет или учител са и се опрели?
нека позная Simple Smile имам предположения....

Имам предвид, че има и малко на брой петици.

Нямаше конкретен предмет или преподавател, които да и се опрат. Просто, диването реши, че е тъпо и не е за това училище. 🙂
И за малко да и повярвам.

Е, хубава работа!

# 166
  • София
Много едно мило ми става, кат чета и за други диванета Smiling Imp сещам се как преди години една мама (няма да казвам коя, тя може и да не помни вече) и то май не в тази тема ми се възмущаваше как мога така да наричам и говоря за детето си и ми беше малко криво, че не мога в две изречения да обясня колко всъщност обич и положителна емоция и сладка мъка има в тва название Simple Smile
На всички диванета и други деца хубаво лято да пожелая и на родителите приятна почивка от училищния сериал. А ние може да помислим за лятна бира да пийнем. Амели, ще ни сръчкаш ли, ку се измотаме? Simple Smile))

# 167
  • София
+1. Другата седмица го дават хубаво време, може пак на някоя веранда да седнем.

# 168
  • софия
Едва ме навихте! Stuck Out Tongue

Скрит текст:
Иначе на фона на отличното представяне на детето, познайте кой ни ядоса повече от прилично в последния ден!
Но аз пък упорито не вярвам, че ми е тъпо детето!

Който иска да се включи в срещата, споделете кога ви е удобно да се съберем!

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 22:12 от Амели

# 169
И аз ще се опитам да цопна в кюпа за другата седмица:yum:Yum

# 170
  • София
Аз мога вторник или четвъртък другата седмица.

# 171
  • София
Йей, какви ентусиастки. Не очаквах така бързо да се навиете. Жадни сте явно Simple Smile)) аз по план съм на море (ку не се наводним, баш в никити ни е резервацията дет било под вода тия дни :/ ) , но мислено ше съм с вас и нататък ще ви навивам пак. Beers

# 172
  • София
Утре гледам внуче, в петък и събота тази седмица мога, в неделя - не.

# 173
  • София
Тази седмица не мога, ще направим едно ходене до морето. Но следващата четвъртък и петък съм в София и ще се присъединя, ако има среща.

# 174
Едва ме навихте! Stuck Out Tongue

Скрит текст:
Иначе на фона на отличното представяне на детето, познайте кой ни ядоса повече от прилично в последния ден!
Но аз пък упорито не вярвам, че ми е тъпо детето!

Който иска да се включи в срещата, споделете кога ви е удобно да се съберем!

Виж ся, Амели…
Скрит текст:
Най-после навързах твоята история с един от лафовете, които големия ръси, откак е в колежа.
Описвам: Някой (най-вече his majesty дъ големия син) сдипля нещо тотално нелогично. Следва разочаровано поклащане на главата и комично-сериозно промърморване на израза "Тъпо дете..." Grinning
Преди малко го питам откъде е лафа.
"Тя е математик и живее в мазето"
- И на всички ли казва, че са тъпи деца?
"Тези на които не е, си искат таксата обратно"
- Гад, а?
"Мхм, 'псолютно. Заради нейната препоръка прекарах миналата година в Щатите..."
- Трябва много да си и сърдит?
"Ааа, не. Добричка е. Само го взима много навътре, когато се правя на магаре."
Та така се раждат колежанските легенди...

# 175
  • софия
Ежко, веднъж, само веднъж допусни, че има налични чужди добри наблюдения! Няма как да знаеш всяка история! Ние на легендите много много не им обръщаме внимание! Създаваме наши такива!

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 23:47 от Амели

# 176
Ежко, веднъж, само веднъж допусни, че има налични чужди добри наблпдения! Няма как да знаеш всяка история! Ние на легендите много мнофо не им обръщаме внимание! Създаваме наши такива!
Легендите са нещо хубаво. Нека всеки си има своите? (Плюс това, не става въпрос за вашия преподавател).

# 177
  • София
Само аз ли виждам алогизъм? Как разбра кой е "нашия"?

# 178
  • софия
Само аз ли виждам алогизъм? Как разбра кой е "нашия"?

Sharky, Ежко знае от предни дискусии по темата. "Нашия" в случая е "на нас с детето"
Както и да е! Съвсем не ми де влиза в дискусия, включването ми по темата трябваше просто да разведри sosko Simple Smile
Всичко е добре когато свършва добре!

# 179
Да, ако искат да говорят с някой преподавател и по някаква причина не са го направили днес, могат да отидат следващите два дни, но не е задължително.
Ама няма ли да имат церемония за завършване на осми клас? Само това неформалното!?!

Общи условия

Активация на акаунт