Американски колеж - дванадесета тема

• 62 718
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз мога другата седмица - вторник или четвъртък. Wink

# 181
  • софия
Peneva, мина вчера церемонията!

# 182
Peneva, мина вчера церемонията!
Мнооого сте бързи, ей! Хвалиш се, че са излезли коментарите в Engrade, а с церемонията - не! А аз се чудя и ахкам, що няма похвалили се!

# 183
Ндам. Излязоха от първичния бульон.
Сега са много свежест (само в две калории). После ще съфърмор...
А аз още не съм си намерил снахи...
Grinning

# 184
  • На топло в неговото сърце.
Ндам. Излязоха от първичния бульон.
Сега са много свежест (само в две калории). После ще съфърмор...
А аз още не съм си намерил снахи...
Grinning
Ще си намериш, спокойно!

# 185
По скоро ще ми намерят. И после жената ще ми се кара до края на вечността...
Grinning

# 186
  • На топло в неговото сърце.
По скоро ще ми намерят. И после жената ще ми се кара до края на вечността...
Grinning
Е защо на теб?По назад в темата имаше едно много добро изказване относно избора на децата.Снахата е онази ,която свекървата най-малко харесва Stuck Out Tongue

# 187
Аз отсега моята бъдеща снаха не я харесвам. Laughing

# 188
  • София
Аз отсега моята бъдеща снаха не я харесвам. Laughing
Внимавай какво казваш: моята дъщеря се омъжи точно за първото си гадже, от 11 клас, след 10 годишна връзка. И аз бях като теб...а сега зетя много си го тача.  

А кандидат-снахата (по линия на баткото) е все дно аз съм я раждала, толкова прилича на мен, пък и адашка ми се пада. Синковецът малко е прекалил с "едиповия комплекс".

# 189
  • софия
Малииииии, дано да имат сили горките момичета! Ужасни сте Stuck Out Tongue Winking Eye

Пенева, ама нали ти попита и аз потвърдих, че е минала церемонията!
Просто не знам нищо за нея и затова не мога нищо да разкажа! Ако другите знаят, нека споделят, много ще ми е интересно и на мен!

# 190
Лесна е вашата. Нямате жени, които да ви потърсят сметка за престъпната небрежност Grinning

Амели,
Ето ти детайл от нашата. Грамота за най-висок процент по математика. Оправда се с мене. Накарал съм го да си пише домашните този срок. Миналия срок завърши с 91.6 по математика. Математик ...
Sad

# 191
  • София
Тези грамоти, по клас ли са раздавани? И моята се похвали, но тя ги нарече Оскари Simple Smile И някаква друга е получила, за Позитивизъм и поведение, или нещо подобно. Но понеже всичко е замъкнала у баба си и не съм ги видяла. Щерката замина веднагически при нашите, че имала голяма нужда да си я поглезят.

Какво правим със срещата?

# 192
По секшън.

# 193
  • София
...
Какво правим със срещата?
Вторник? Някъде в центъра този път, че да няма "капо"?

Миленита, ако искаш да се видим с теб F2F по съседство, да си побъбрим, утре примерно или в събота, ако сте още софиянци тогава?

На фейсбук страницата на колежа току-що качиха снимки от церемонията по връчването на грамотите на препчетата. Много са ви сладки зайчетата.

# 194
  • София
Благодаря, Sharky, след почивката ще е, че по закон преди и след ми излиза през носа. Вчера рОботих докъм 23ч, днес сигурно пак и утре... Гадна работа.
Аз ще искам сводка след срещата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт