Американски колеж - дванадесета тема

• 62 715
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз отсега моята бъдеща снаха не я харесвам. Laughing

И не само ти. И аз се усещам, че влизам в същата категория Grinning Grinning Grinning
Относно виждането, аз съм "за" следващата седмица. Само малко на 3-ти, вторник ми е невъзможно Simple Smile
Иначе съм на линия

# 196
  • София
И аз за съжаление не мога във вторник. Четвъртък или петък?

# 197
  • София
Четвъртък, 05.07.2018, след работа, 19:00 ОК ли ви е?

# 198
  • София

Да

# 199
  • софия

Да
Да, с уговорката, че може и да ми изкочи нещо в последния момент! Но вие ще пиете една кола вместо мен Simple Smile

# 200
  • софия
Лесна е вашата. Нямате жени, които да ви потърсят сметка за престъпната небрежност Grinning

Амели,
Ето ти детайл от нашата. Грамота за най-висок процент по математика. Оправда се с мене. Накарал съм го да си пише домашните този срок. Миналия срок завърши с 91.6 по математика. Математик ...
Sad

Тези грамоти, по клас ли са раздавани? И моята се похвали, но тя ги нарече Оскари Simple Smile И някаква друга е получила, за Позитивизъм и поведение, или нещо подобно. Но понеже всичко е замъкнала у баба си и не съм ги видяла. Щерката замина веднагически при нашите, че имала голяма нужда да си я поглезят.

Какво правим със срещата?

Браво на хлапетата :*
А разказват ли за самата церемония!? за мен е интересно какво, как..

редактирам се, видях снимките във фейса. Големи сладури наистина!

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 16:30 от Амели

# 201
  • София

Перфектно... А срещичката къде? Някъде в центъра или...?

# 202
  • София
Давайте идеи за центъра. Аз слизам там рядко и с неудоволствие Simple Smile и не мога да препоръчам. А и хубаво да уточним бройката, че да е по-лесна резервацията.

# 203
А майки на бъдеща осмокласничка премате ли?

# 204
  • софия
Здравейте и от мен, сина ми ще бъде 6 клас, знам че е рано но искам да се ориентирам навреме, надявам се че ще ме приемете в темата.

# 205
  • софия
Здравейте и от мен, сина ми ще бъде 6 клас, знам че е рано но искам да се ориентирам навреме, надявам се че ще ме приемете в темата.

Добре си дошла! Само гледайте да не става фикс идея, че това пречи на ума Simple Smile успех!

# 206
  • София
Да, и честито.

# 207
  • софия
Две сме  Sunglasses

# 208
Да, и честито.
С удоволствие ще се включа в срещата, така ще получа информация из извора Simple Smile. Само кажете къде и в колко.

# 209
Момичета,

От сега ми е трудно да потвърдя за срещичката. По-скоро съм да мога да дойда, но ще го кажа в начлото на др седмица.

Две сме  Sunglasses

Звънче,
Много си ми помагала! Благодаря!
Надявам се да мога да съм ти полезна тук. Каквото те интересува за АК, питай! Ще направя всичко възможно да намеря отговора.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт