Кауфланд - тема 30

• 81 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Lemy, може да не е добре с главата. Да чукаме на дърво, на една приятелка майка ѝ съвсем не е в час...
А каква жена беше!

# 196
Редовно я засичам, понеже е все пред блока, вижда ми се да е добре, но и това е възможно...обаче, всички други входове с брошури, нашите два - без. Не знам защо точно нашият си го е харесала.

# 197
В нашия вход ги вземаха майка и дъщеря, не са бабички, ама имат печка с дърва.
Иначе за бабичките - силно се моля да не достигам възраст и състояние да върша щуротии и да се излагам.
Иначе невъзпитани и нахални хора има на всякаква възраст.

Крушки ще купувам, по 2 лв. Simple Smile

# 198
  • Пловдив
Днес минах рано сутринта...имаше доволно количество от всичко  Grinning и тарод,тоже.
Направи ми впечатление мъж и жена натоварили количка с връх кен Загорка и 3 в 1 нескафе.Явно за малко магазинче.Дадоха им топчовци-по чувалче.

# 199
Не се ядосвайте за тия брошури! Всички имаме интернет, публикуват ги....
При нас ги взима една стара мома, която отглежда котки......Храна ли им слага на брошурите не знам, но си ги прибира

# 200
Днес минах рано сутринта...имаше доволно количество от всичко  Grinning и тарод,тоже.
Направи ми впечатление мъж и жена натоварили количка с връх кен Загорка и 3 в 1 нескафе.Явно за малко магазинче.Дадоха им топчовци-по чувалче.

Блазе им.

# 201
Не се ядосвайте за тия брошури! Всички имаме интернет, публикуват ги....
При нас ги взима една стара мома, която отглежда котки......Храна ли им слага на брошурите не знам, но си ги прибира
За котешка тоалетна може да ги ползва. Накъсва ги в легенче и след употреба ги изхвърля.

# 202
Аз обикновено съм от телефон, и като гледам брошурата в нета, половината неща ги пропускам, за това и хвърлям по едно око в темата, да не пропусна някоя голяма далавера  Laughing

# 203
Имате ли плажни кърпи? При нас видях една шарена, метната върху спалното бельо, любов от пръв поглед и си я взех. След това открих и етикет, и още една кърпа, а върху нея един куп одеала (?), та... 2 кърпи на обяд Rolling Eyes. Освен това са тънички, няма ги и в сайта, на Дилиос Thinking, зимата си поръчвах и бяха/ са много дебели.
Хавлиите им за баня са хубави: 600 гр. на кв. м, но са големи 100х150(?).

# 204
Халатите за баня хубави ли са ?

# 205
  • shumen
При нас брошури въобще не носят,а като донесат все се намира кой да ги вземе.

# 206
  • София
Днес отидох специално да си купя компресор за гумите на колата и колелото. Имаше и кърпи - предимно от тънките, но и няколко от големите (на Дилиос). Дебели са и са големи 90/170. Малко тежички са ми като за плажни, но отдавна си мечтая за голяма кърпа, ама за без пари Simple Smile. Та, прежалих 10 лв. Това в Младост 3 днес към 18 ч. Заради пиковия час имаше големи опашки - специално си засякох времето - 15 мин. Питам касиерката ще ми дадат ли на информация ваучер, а тя "ми като са си преценили, че им е по-изгодно ваучери да дават, а не да назначават повече хора, що да не ви дадат". Отивам и питам, а девойката почва да ми обяснява, че колежката й ги раздавала, ама отишла н'ам къде си. Аз тъпо и упорито й заявих, че ще почакам. Аман от тия номера. Дойде още една жена с детенце и тя за ваучер, ама явно по-нетърпелива и почна да пита тая колежка още като за една опашка ли ще я чакаме. Девойчето нещо се впрегна и се обади да пита как се издават ваучерите. Набързо ни връчи по един и кой от къде е.

# 207
Предлагам да затворм и темата за брошурите както затворихме за пенсионерите. Спомням си разказа на един мой познат за самозакопаването на БГ Пощи. Превърнаха се в дребна фирмичка спрямо Еконт и DPD (бившите спиди) и то само от простащината на служителте и управителите си. Абонира се човека за списание PC World но американското. Носят му го 2 месеца и след това почват простотиите - идва с 1 месец закъснение и все разпечатано. Явно го четат на аванта. След 1 годишният пробен период излиза компютърният абонамент и той почва да си плаща и да чете pdf файла през интернет. Та тия дето прибират хартиените брошури не правят мръсно на нас дето четем през интернет, а на себе си и сами ускоряват тоталното преминаване на интернет версия на брошурите. Кой е идиот да плаща щом разпечатаното не стига до клиентите? Та на кретените честито. "гроба" дето си го копаят е само техен.

# 208
Халатите за баня хубави ли са ?
Имам бежовия, толкова е тънък, че като ходя усещам как въздуха минава през него и ми е доста къс. За лятото е прохлада, ама за студено време в никакъв случай Grinning подарък ми е иначе никога не бих си го купила

# 209
Предлагам да затворм и темата за брошурите както затворихме за пенсионерите. Спомням си разказа на един мой познат за самозакопаването на БГ Пощи. Превърнаха се в дребна фирмичка спрямо Еконт и DPD (бившите спиди) и то само от простащината на служителте и управителите си. Абонира се човека за списание PC World но американското. Носят му го 2 месеца и след това почват простотиите - идва с 1 месец закъснение и все разпечатано. Явно го четат на аванта. След 1 годишният пробен период излиза компютърният абонамент и той почва да си плаща и да чете pdf файла през интернет. Та тия дето прибират хартиените брошури не правят мръсно на нас дето четем през интернет, а на себе си и сами ускоряват тоталното преминаване на интернет версия на брошурите. Кой е идиот да плаща щом разпечатаното не стига до клиентите? Та на кретените честито. "гроба" дето си го копаят е само техен.
Така е, принципно на мен брошура н а хартия не ми трябва, хвърлям я пък и мога през телефона да си проверя. Брошурите са за по възрастни хора, и за онези дето са в Кауфланд в понеделник в 08:00.
И аз приключвам пенсионно-брошурната тема.

Общи условия

Активация на акаунт