Кауфланд - тема 30

• 81 383
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • somewhere over the rainbow
И аз имам халат - жълт. Много са тънки, да, и къси - до коляното някъде. И след време почват да висят конци оттук-оттам. Ползвам си го де, за тази цена ми е удобен Simple Smile
Много харесвам черния течен шоколад на Нукрема - натурален, който се води. По съдържание не е много натурален, но пък е вкусен. Дано го има сега, че рядко го виждам.

# 211
Аз пък харесвам хартиената брошура. Напоследък обаче не ни носят редовно и няма кой да ми я краде на мен, но разносвачите си съкращават маршрута.
Сядам си спокойно и си набелязвам разни неща. Не съм от тези дето в понеделник чакат да отворят магазина, само да отбележа.

# 212
Какви цветове има от шалтета?

# 213
  • Вестерос
Бая напазарувахме вчера- тиган, купи (много хубави изглеждат дълбоките), чистачка за стъкла, чаршаф Simple Smile

Много се чудя на пресата за 8 лв. Някой има ли я? Как е?

# 214
  • София
Какви цветове има от шалтета?
Ако имаш предвид покривалата за легла - кафяво, розово и небесно синьо-залено видях вчера. Мислех да взема, но материята е много неприятно изкуствена, а леглата се ползват и през деня и не искам да се наелектризирам.

# 215
  • оттам, откъдето започва България
Аз също не харесах покривалата за легла. А, че наелектризират, е истина. Направо искри излизат на тъмно.
Имам подобно от Пени. /но много по-добре изглеждащо и преминало изпитанията на времето/

# 216
Двойноконцентрираната доматена паста е много добра,вече ще си готвя с нея Simple Smile
Исках да взема картофи и лук,ужасно качество са!Не знам защо Кауфланд така им занижиха качеството??!

# 217
О, лука е ужасен по всички супермаркети, не зная от къде го внасят, но мирише и има неприятен вкус. Взимам от пазара, но вече взе да ми омръзва, от един магазин за сирене, от друг пилета, от трети месо, от пазара..и тн. Confused

# 218
  • София
Бях забравила какъв дискомфорт е да пазаруваш в Кауфланд.  Mr. Green
Стоката по средата на пътеките, не можеш да минеш с количката; джапанки, шампоан Кра-Кра/ мама го ползва да не дразни скапла й/; боровинки - не им доствили исканото количество; възглавници за столове..... - липсваха.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Досега, в годината 3 пъти ходех до Кауфланд. Сега сигурно няма да стъпя повече. Беше разхвърляно, мръсно и задушно. И отново неприветливи служители. Не може да обявят продукти на промоционална цена и да не са налични! #2gunfire

# 219
Днес върнах една безжична мишка, купена на 15.01. Не знам колко е гаранцията, но ми върнаха парите.  bouquet Счупи ѝ се едната пластина, която прави контакт с батерията.

Amiamo, това, че ходиш 3 пъти в К, не значи, че само там липсват промо стоки. Най-редовно липсват в Лидл, преди години и в Пени.

# 220
  • София
Двойноконцентрираната доматена паста е много добра,вече ще си готвя с нея Simple Smile
Исках да взема картофи и лук,ужасно качество са!Не знам защо Кауфланд така им занижиха качеството??!
Те отдавна занижиха качеството на всичко ........работят 2 каси и опашка от по 12—13 колички и на никой не му дреме че има бебета на опашката ...но това е друга тема

# 221
А и да кажа-гледайте внимателно торбичките,днес взех и през цялото дъно надълго прави прорези,дефектни.
Връщам се на Информация,момичето ме изгледа все едно я бях опикала по обувките,каза ми "Ми идете на касата да си смените".
Отивам аз около касите-бутаница,добре че имаше една женица на празна каса,която тъкмо се приготвяше да работи,"Ааа,няма проблем,ей сега ще ги бракувам,вземете си нови".
Еми нямаше как да си занеса покупките и да,0.29лв. е много за торбичка,а ако искат да спасяват планетата да продават хартиените по 5ст. примерно.
Аз ли съм зле не знам. Simple Smile

# 222
  • shumen
Лука при нас също беше ужасен.
Аз ходих и взех доста неща за детето предимно.

# 223
  • Русе
Лукът явно навсякъде е такъв. И при нас не прави изключение. Явно, цащото е стар. Чакат да се изкупи, за това го пускат на мижави промоции. Да си го ядат!
В обедната почивка мисля да се засиля към К., че миналата вечер нямаше консерви за котето и салфетки. Дано по обяд не са свършили.

# 224
Който е от Пловдив, където пазарувате? Аз винаги ходя в този Кауфланд в Кичука, обаче изобщо не съм доволна от гледката. Не че е нещо ново, от доста време се наблюдава промяна, но бях извън града за около месец, снощи отивам да напазаря и още с влизането ме покруси гледката-зоната на плод-зеленчука още повече се е смалила, махнали са металните конструкции в началото до информация, щанда за консервирани храни и компоти е наполовина, за разхвърляните дрехи и друг вид стоки няма нужда да коментирам.... имах чувството, че се намирам в някакъв хамбар, някакъв селски разтурен магазин. Как е в другите Кауфланди в града? Или да не си правя труда да обикалям, че и там е същото?

Общи условия

Активация на акаунт