Кауфланд - тема 30

• 81 378
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
Двойноконцентрираната доматена паста е много добра,вече ще си готвя с нея Simple Smile
Исках да взема картофи и лук,ужасно качество са!Не знам защо Кауфланд така им занижиха качеството??!
Аз си купувам червен лук и съм доволна. Този, който се шири в К и по пазарите никак не го одобрявам.
Стария сорт леко сплескан отгоре изчезна сякаш.

# 226
  • София
Наистина изчезна повсеместно този сплескания лук. Кръглия май се води салатен, не е толкова лют. Трябва да пробвам червения, той май е най-нелютия.

# 227
  • София
Червеният лук е за салати.

# 228
Сплесканият лук го има по пазарите, обикновено най много наесен, защото го водят зимен.

# 229
  • София
Аз готвя само с червен лук. Даже като се замисля от жълтия никога не съм купувала.

# 230
  • Карлово
А бе доста оспамихме темата с този лук, но и аз започнах да готвя с червен, понеже другия, този дето е масово по магазините, ми остава някак твърд, като несварен.

# 231
Който е от Пловдив, където пазарувате? Аз винаги ходя в този Кауфланд в Кичука, обаче изобщо не съм доволна от гледката. Не че е нещо ново, от доста време се наблюдава промяна, но бях извън града за около месец, снощи отивам да напазаря и още с влизането ме покруси гледката-зоната на плод-зеленчука още повече се е смалила, махнали са металните конструкции в началото до информация, щанда за консервирани храни и компоти е наполовина, за разхвърляните дрехи и друг вид стоки няма нужда да коментирам.... имах чувството, че се намирам в някакъв хамбар, някакъв селски разтурен магазин. Как е в другите Кауфланди в града? Или да не си правя труда да обикалям, че и там е същото?
Аз също съм от Пловдив😊Пазарувам от Кауфланд на Цариградско шосе.Доволна съм,до сега винаги съм си набавяла всичко,което съм планувала за покупка(доста хора,чета се оплакват от,това че някои от пром.стоки са изчерпани)Персонала е вежлив и услужлив.Доволна съм! Нямам забележки!😊

# 232
Благодаря, Аурелия, може в този на Цариградско да се прехвърлим, макар че ми идва далеч, но определено няма повече да отида в този в Кичука. Замислям се за този на Пещерско, там май основните клиенти са студентите, но не е проблем.

# 233
+1 за К. на Цариградско шосе Blush

# 234
Здравейте! Някой с мнение за прах за пране Essex, 108пранета, който е на промоция тази седмица?

# 235
  • Русе
Здравейте! Някой с мнение за прах за пране Essex, 108пранета, който е на промоция тази седмица?
Нали вече ти отговориха в темата за перилните препарати?

# 236
Бива го, не е лош. За парите си даже е супер. Лошото е, че е много като количество и ако не ти хареса няма свършване.
Да споделя в София са привилегировани, всичко си има от промоцията и в добри количества, взех всичко набелязано за което се сетих. Във Варна със сигурност зареждат в по малки количества.

# 237
  • shumen
Аз днеска взех диня,пиперки,сапуни и още куп неща и пак на касата оставих 57 лева.

# 238
Бива го, не е лош. За парите си даже е супер. Лошото е, че е много като количество и ако не ти хареса няма свършване.
Да споделя в София са привилегировани, всичко си има от промоцията и в добри количества, взех всичко набелязано за което се сетих. Във Варна със сигурност зареждат в по малки количества.
Да, нали в София има само един магазин: този, в който сте ходили.
Това твърдение не е вярно, защото днес нямаше 2 неща, може и повече, от това което исках.

# 239
  • Пловдив
Благодаря, Аурелия, може в този на Цариградско да се прехвърлим, макар че ми идва далеч, но определено няма повече да отида в този в Кичука. Замислям се за този на Пещерско, там май основните клиенти са студентите, но не е проблем.
Аз пазарувам на Пещерско, защото както в Кичука, до него има Лидл и така с едно  ходене пазарувам от двата магазина. Основните клиенти са си обикновени хора Simple Smile Тук-там понякога студенти, те повече ходят в Лидл, явно Кауфланд много не им допада. Но магазина си е добре подреден като цяло, особено като свикнеш кое къде е.
Аз искам да попитам някой дали е видял както представлява това Барбекю Микс от последната страница? Едната част май е маринован бекон ли? Колебая се дали да взема, а е 1200 гр. и ако не ми хареса, не мога и да го хвърля ей така, че е голямо количество.

Общи условия

Активация на акаунт