Кауфланд - тема 30

• 80 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • somewhere over the rainbow
Ние не сме си увеличили пазаруването в К. заради топчовците. Не можем да ги съберем, ако никой не ни подари.
Аз ще се възползвам от тх Зебра, макар че миналата седмица взехме Милде, а по-миналата - Емека. Направо сме задръстени от тх, но за мен Зебрата е най-добрата на пазара.

# 61
  • Русе
...на излизане вчера чакаха дечица и питат - извинете, събирате ли топчовците Joy

С тези измислици направиха родителите на маймуни, а децата на просяци...Angry

До това води рекламата и облъчването от малкия екран. Тези топки, правени в Китай, вероятно нямат и 0,10 стотинки себестойност, а увеличиха оборота им значително,  като гледам каква истерия се вихри, чак пускат обяви,  срещат се и ги разменят.
А дори не е качествено топче, което да подскача нормално и става за игра....
Да. Едното топче буквално за половин час в ръцете на дъщеря ми остана без очи, изтриха си се. Ние също не ги събираме. До сега от мои покупки имам само 3 бр. Другите 6-7, както бях писала ми ги подари един мулат господин на касата пред мен. Дъщеря ми обаче иска немското топче. Иска, ама няма. Grinning
Аз също не съм си увеличила покупките. Просто в последните 10 дни имахме двама рожденика в семейството и пазарувах бонбони за почерпки и сладоледена торта, та от там ни дойдоха трите топчета.

# 62
  • оттам, откъдето започва България
Развален уред съм връщала в магазина. Сешоар за коса, който престана да духа топло, направо ми възстановиха сумата, срещу касовата бележка. Не са ми предлагали ремонт.
Даже го върнах в друг магазин, не в този, от който го купих.
Благодаря ти. Мен ме пратиха първо сервиза, прахосмукачката там а държат вече 35дни без да кажат ще стане ли....вчера обещаха, че ще ми дадат протокол... Голямо ракатаване
Прахосмукачка сме носили за ремонт на два пъти в Кауфланд. Срокът е до 30 дни за отстраняване на проблема. След втория път ми възстановиха парите.

# 63
  • Стара Загора
Мога ли да върна пробван козметичен продукт с касова бележка, закупен миналата седмица? Нещо не ми понася и няма да го използвам.

# 64
  • somewhere over the rainbow
Мога ли да върна пробван козметичен продукт с касова бележка, закупен миналата седмица? Нещо не ми понася и няма да го използвам.
Едва ли. Вече е ползван, кой ще го купи така ...

А за ремонта срокът не е ли 30 работни дни?

# 65
  • Пловдив
Мога ли да върна пробван козметичен продукт с касова бележка, закупен миналата седмица?
Нещо не ми понася и няма да го използвам.

Без проблем може да го върнете щом не ви понася.

# 66
Едва ли. Вече е ползван, кой ще го купи така ...

А за ремонта срокът не е ли 30 работни дни?

Просто го бракуват, ,може да се върне без проблем.

# 67
Мога ли да върна пробван козметичен продукт с касова бележка, закупен миналата седмица?

А къде го  връщате, на информация ли? Интересно ми стана, телевизори връщат хората и т.н., на какво основание? Моя приятелка искаше да върне елктронна везна в Техномаркет( или технополис да не излъжа)и и казаха, че не може, защото е закупена от магазина, можело само, ако покупката е била онлайн. Искаше да я смени, защото дисплеят и изгасваше много бързо.

# 68

А къде го  връщате, на информация ли? Интересно ми стана, телевизори връщат хората и т.н., на какво основание?
Как на какво, купили са го за топчовците и сега го връщат. Joy

# 69

А къде го  връщате, на информация ли? Интересно ми стана, телевизори връщат хората и т.н., на какво основание? Моя приятелка искаше да върне елктронна везна в Техномаркет( или технополис да не излъжа)и и казаха, че не може, защото е закупена от магазина, можело само, ако покупката е била онлайн. Искаше да я смени, защото дисплеят и изгасваше много бързо.

На информация се връща, а основанието , казваш не ми харесва, може и без обяснения, даже такава им е рекламата. Такава е политиката на магазина

# 70
  • Стара Загора
Ще пробвам да го върна. Те всъщност са два продуктите - интимни гелове Лактацид от промоцията два на цената на един.
zlplst, веригите имат различна политика относно връщането. Аз в Кауфланд до сега съм връщала само преса за коса (след половин година, защото така и не я използвах) и комплект спално бельо (заради дупчица) - нямаше никакви проблеми.

# 71
Ще пробвам да го върна. Те всъщност са два продуктите - интимни гелове Лактацид от промоцията два на цената на един.
zlplst, веригите имат различна политика относно връщането. Аз в Кауфланд до сега съм връщала само преса за коса (след половин година, защото така и не я използвах) и комплект спално бельо (заради дупчица) - нямаше никакви проблеми.

Тогава май трябва и двата да ги върнеш

# 72
  • Стара Загора
И двата ще върна, и двата са едни и същи (за съжаление нямаше друг вид като ходих за да взема различни).

# 73

Аз в Кауфланд до сега съм връщала само преса за коса (след половин година, защото така и не я използвах)

😮 Дори не би ми хрумнало след толкова много време да върна продукт.
Ами евала на Кауфланд за тази им политика.

# 74
  • Варна
Върнете на КФ и топчовците като се наиграят децата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт