Кауфланд - тема 30

• 81 385
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за отговорите!

# 241
  • somewhere over the rainbow
Не съм от Пловдив, но съм ходила в К. в Кичука 3 пъти. Не съм видяла да е по-зле от другите магазини, в които съм ходила. Посещавала съм и този в Тракия и нямам забележки.
Момичета, купих за майка ми матрак Глория Алое Вера, който е намален наполовина. Тази нощ го пробвах аз - ами направо е страхотен за цената си /130 лв. за двоен размер/. Твърд изглежда, но като легнеш, идеално пасва на формите. Все едно е Мемори пяна, въпреки, че пише полиуретанова. Имам топ матрак от полиуретан и няма нищо общо - потъва и се отбелязва, където ти е било тялото. Този не, стои изпънат. Освен това има и калъф с цип, което е удобство. Та, който си търси матрак и не държи на марка, горещо препоръчвам!
От тази брошура мога да препоръчам белите чушки - едри, прави и месести, идеални за пълнене. Грил наденичките също са вкусни. Взех и кашкавал Мероне, но не съм го опитала още. Добрах се и до Ципурата - няколко пъти на промоциите я изпускам, а моите много я обичат. Лазаня за пореден път нямаше, а ми е много удобна за бърза вечеря.

# 242
Здравейте! Някой с мнение за прах за пране Essex, 108пранета, който е на промоция тази седмица?
Бива го, не е лош. За парите си даже е супер. Лошото е, че е много като количество и ако не ти хареса няма свършване.
Да споделя в София са привилегировани, всичко си има от промоцията и в добри количества, взех всичко набелязано за което се сетих. Във Варна със сигурност зареждат в по малки количества.
Да, нали в София има само един магазин: този, в който сте ходили.
Това твърдение не е вярно, защото днес нямаше 2 неща, може и повече, от това което исках.
Не знам кое твърдение не е вярно, но не за първи път влизам в софийски Кауфланд и на витрината със салати, месо количеството е по голямо, промоционалните стоки са повече като бройки...тоест намира се. Логично е във Варна са 4-5 магазина, а в София около 10. Мащабите са различни.
Остроумието беше излишно в случая.  Wink

# 243
  • София
Момичета, купих за майка ми матрак Глория Алое Вера, който е намален наполовина. Тази нощ го пробвах аз - ами направо е страхотен за цената си /130 лв. за двоен размер/. Твърд изглежда, но като легнеш, идеално пасва на формите. Все едно е Мемори пяна, въпреки, че пише полиуретанова. Имам топ матрак от полиуретан и няма нищо общо - потъва и се отбелязва, където ти е било тялото.
Дано при вас не е така, но аз имам и топ, и матрак с такава пяна, запарва ме сега по жегите, иначе е суперудобен.
Опита да пробутам топа на дъщеря ми - и нея я запарвал, а беше зимата, не е от времето, нито заради моите топлите вълни.  Grinning
Преди седмица бяхме на почивка, съответно матраците средна хубост, обаче не ме запарваха.

# 244
  • София-Младост
Отзиви от оребрения тиган?

# 245
Дано при вас не е така, но аз имам и топ, и матрак с такава пяна, запарва ме сега по жегите, иначе е суперудобен.
Опита да пробутам топа на дъщеря ми - и нея я запарвал, а беше зимата, не е от времето, нито заради моите топлите вълни.  Grinning
Точно такъв ли е, тази марка? Защото, както казах, и ние имаме топ уж от същата пяна, но на Тед, който наистина и запарва /освен другите недостатъци/. Но този се държи по-различно, много наподобява мемори.

# 246
  • София
Точно такъв ли е, тази марка? Защото, както казах, и ние имаме топ уж от същата пяна, но на Тед, който наистина и запарва /освен другите недостатъци/. Но този се държи по-различно, много наподобява мемори.
Не, не е същата. Дано вашата е по-хубава.
Нашият топ беше някакъв неизвестен от Метро, май се оказа сръбски.
А големият матрак е Парадайс, интересното е, че ММ не се оплаква от запарване, въпреки, че е по-топлокръвен от мен. Може би защото той настоя да го купим и не смее да се обади.

# 247

Ако е този, марка "Brio" - пълен боклук. На второто ползване се обели. Не знам защо ме домързя да им го върна... а над 20 лв. дадох за него преди време.

Потвърждавам, че наистина няма такова нещо като "софийските магазини са по-заредени".
Преди 2 седмици във вторник не можах да купя нито един продукт от промоцията "2 за 1". Повтарям - всички рафтове още във вторник към обяд бяха празни или с по един останал пакет от промоционалните стоки. Close
Има и по-слабо посещавани магазини, в които е по-заредено. При нас е вечно като след тайфун.....

# 248
Не, не е същата. Дано вашата е по-хубава.
Нашият топ беше някакъв неизвестен от Метро, май се оказа сръбски.
Тя и тази е неизвестна за мен марка. А и за 130 лв. очаквах да е много зле.

# 249
Здравейте! Някой с мнение за прах за пране Essex, 108пранета, който е на промоция тази седмица?
Бива го, не е лош. За парите си даже е супер. Лошото е, че е много като количество и ако не ти хареса няма свършване.
Да споделя в София са привилегировани, всичко си има от промоцията и в добри количества, взех всичко набелязано за което се сетих. Във Варна със сигурност зареждат в по малки количества.
Да, нали в София има само един магазин: този, в който сте ходили.
Това твърдение не е вярно, защото днес нямаше 2 неща, може и повече, от това което исках.
Не знам кое твърдение не е вярно, но не за първи път влизам в софийски Кауфланд и на витрината със салати, месо количеството е по голямо, промоционалните стоки са повече като бройки...тоест намира се. Логично е във Варна са 4-5 магазина, а в София около 10. Мащабите са различни.
Остроумието беше излишно в случая.  Wink
За какво остроумие говорите?
Излишни са вашите заключения! Не ми се пише какво е имало и какво не, но нямаше свински врат, примерно. Толкова добре са заредени витрините, а и всички промоционални стоки.

# 250
Пробвали ли сте дип с вкус на барбекю,днес много му се чудех но не взех.Искам да си го хапвам с чипс или тортили.

# 251
Ние имаме на известната марка Брабантия грил-тиган. Отвратителен е! Съжалявам, че го купих. Много трудно се почиства, в кухнята става пушилник, при положение, че е пуснат аспиратора на макс и прозореца е отворен. Не препоръчвам да се купува такъв тип тигани. Тази марка ми е непозната, което веднага би ме отказало.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 15:55 от anichka_21

# 252
Аз си  купих оребрен тиган Тефал с червената точка от една предишна промоция на К. Нямам никакви оплаквания, забравихме скарата. Почиства се лесно.
Намирам грил-тиганите за удобни, стават почти за всичко, стига да са качествени. Настоящата марка и на мен ми е непозната.

# 253
  • Пловдив
Аз си  купих оребрен тиган Тефал с червената точка от една предишна промоция на К. Нямам никакви оплаквания, забравихме скарата. Почиства се лесно.
Намирам грил-тиганите за удобни, стават почти за всичко, стига да са качествени. Настоящата марка и на мен ми е непозната.
Аз от предишната пропуснах,но сега взех  Laughing не съм го тествала още.

# 254
  • София-Младост
Имах аз Тефал, но отдавна сдаде багажа и го изхвърлих. Не се почистваше много лесно и приятно помня...ще гледам пак за марката, поне ми е позната.

Общи условия

Активация на акаунт