Кауфланд - тема 30

• 81 290
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
В интервюто е споделено за заплащането в Лидл:

https://www.dw.com/bg/проблемите-на-българското-селско-стопанство-неправилно-се-прехвърлят-към-големите-вериги/a-44400378

# 481
Няколко пъти виждам в магазина листовки, че търсят персонал. Явно няма много желаещи.

Не знам какво точно е натоварването при тях, но съм чувала, че в Лидл били по-добри условията на работа.

Иначе заплата от 1100 лв. не е никак за пренебрегване за такава позиция.
Имаше посочени заплатите да 4 и 6 часов работен ден, мисля, че за 6 часа беше шестотин и нещо бруто, така, че едва ли взимат 1000 лв в Кауфланд. Натоварването, като гледам как нямат персонал, едва ли е малко.

# 482
Някъде по-назад в темата беше споделено за такава заплата за София. Иначе за Лидл вървят рекламите за касиер 1200 лв. май беше.  newsm78

# 483
Да си взимат почасово млади хора, така няма да има заспали касиерки дето не виждат без очила.

# 484
Нашия филиал са го обновили с дървении и е станал много приятен. Ноооо, какви епични опашки....и за капак, касиерка, маркираща със скоростта на охлюв, накара ни да й диктуваме баркода на някои стоки, че четеца не ги чете и тя не ги виждала, отиде да пита ваучерите, с които плащаме дали важат....Щяха да ни изядат с погледи следващите на опашката. 22 минути засече детето. Mask Като отидох да се оплача на информация - "Разбрах, че се оплаквате и какво искате от мен?". GrinТа, ваучер с клизма.Grin

Направо казвам, че искам ваучер, хич не се оплаквам. Simple Smile

Ей, Лъки, недей така с възрастните хора. Sunglasses

# 485
Моята приятелка работеше там.Имат липса на персонал постоянно.Назначават ги на една длъжност,а реално минават почти на всички позиции,работи се извънредно,което е заплатено.,но имат и солени глоби.Заплатата е далеч под 1000лв.
Вчера си взех бира ,имат -30% на Старопрамен,кухненска хартия,сапун,маслини,лаврак и леща.Опашките бяха дълги,но бяха експедитивни.

# 486

Ей, Лъки, недей така с възрастните хора. Sunglasses
Не е нормално възрастни жени да мъкнат тежки стоки, или да се потят на касата(от недовиждане), знам че е тежко и за самите възрастни хора.

# 487
Нормално или не, налага се да работят. Пенсионната възраст постоянно расте. Младите като цяло нямат мотивация да работят, особено за малко пари.
Аз не бих се съгласила да работя там, но има хора без особен избор.

# 488
Нормално или не, налага се да работят. Пенсионната възраст постоянно расте. Младите като цяло нямат мотивация да работят, особено за малко пари.
Аз не бих се съгласила да работя там, но има хора без особен избор.
+1

# 489
  • shumen
+1 и от мен.

# 490
# 491
Хубава брошура. Peace Най добрия зехтин и най добрата т.хартия. Laughing Шегата на страна, но си харесах много неща, сока гранини, кафе Лаваца Роса от четвъртък, Селпак бял...сано максима...

# 492
Не им ли свършиха микровълновите та да пуснат една кафе машина. Откога я чакам!

# 493
  • Пловдив
И аз хсресвах Селпак...но откак ми казаха,че не се разтваря и запушва тоалетни не купувам.
Гранини ок ли е като състав?

# 494
Добър вечер, видях в брошурата за другата седмица тигани с покритие ILAG. Доволни ли сте от качеството им? Чудя се дали да не обзаведа с един тиган? 33uu Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт