Проблем с пети

• 7 552
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
НСЧ, при мен на парцали пада дори нежната кожа от горната част на стъпалото, тази с която дефакто не докосваш земята. Точно както когато се белиш след слънчево изгаряне.

# 16
Или е до кожа, или (и по-вероятно) евтините не са толкова ефективни като скъпите Simple Smile

# 17
Парасофтин са супер ефективни дори за тежки случаи. Миналото лято два месеца ходих боса в градината (да ме пита човек с кой акъл) и петите ми се бяха нацепили брутално. Половин сантиметър дълбоки цепнатини, изглеждащи като крокодилска кожа имах. И това нещо падна още с първите чорапки.

# 18
Мили дами, извинявам се ако ми е глупав въпроса, или прибързан.
3 ден вече откакто ги направих, но нищо не е паднало, нямам толкова загрубяла кожа, но все пак има нещо. Много ли бързам Sad

# 19
  • Пловдив

Да,изчакай още

# 20
Здравейте, да попитам тези чорапки влияят ли на педикюра, с гел лак съм?

# 21
Да, между 5 и 7 ден започва беленето на кожата. До тогава няма никакви признаци.

Мила, на мен не ми пречи на лака, но пише да не са лакирани ноктите, когато се слагат чорапките. Аз не го спазвам и досега не съм имала проблем. Може би зависи от конкретния лак. newsm78

# 22
Здравейте отново!
Резултът беше супер, сигурно на 5-6 ден, целите ми крака отдолу се обелиха, станаха много нежни и бебешки. Обаче, точно на малко по-загрубялите ивички на петите, беше леко.. започваше да се бели, но явно му е трябвало повече време, защото кожата там нали е по-дебела. Стоеше много грозно, а аз по цял ден съм на крак и със сандали, и преди 1-2 дена се престраших, купих си кюрета и много внимателно в банята махнах останалото. Петичките ми станаха... като на бебе, но май не трябваше защото новата кожа отдолу е една много розовичка и дори ако стъпя по стабилно леко ме боли. Мажа се поне 2 пъти с кремчета. Страхувам се сега от тази кюрета да не загрубее още повече Sad иначе няма нито стъпалце, нито нищо... всичко си падна.

# 23
Аз си купих силиконови подложки и така кожата не се дразни. Между другото, от този тип ексфолиращи чорапи видах в Кауфланд по 6 лева. Мисля да ги пробвам, защото цената им е наполовина. Значи, след около 2 седмици ще дам отзиви.

# 24
+ 1 за Парасофтин и за силиконовите подложки.
Скрит текст:
Аз пък си взех едни сандали Ипанема такива за между пръстите,обаче ми стават рани от тях ,дали мога да намеря нещо за между пръстите силиконово или да си купувам нови сандали?

Ей тези са :
Скрит текст:

# 25
Здравейте отново!
Резултът беше супер...
Парасофтин ли пробва?

# 26
Скрит текст:
Аз пък си взех едни сандали Ипанема такива за между пръстите,обаче ми стават рани от тях ,дали мога да намеря нещо за между пръстите силиконово или да си купувам нови сандали?

Ей тези са :
Скрит текст:
Ето такава пластинка съм виждала в DM, но нямам отзиви:
https://www.dm.de/balea-druckstellen-zehen-trenner-pads-p4010355040732.html

# 27
Страхотно! Непременно ще я пробвам, защото всякакви сандали, които се захващат между пръстите, буквално ми свличат кожата до кръв.

# 28
Скрит текст:

Ей тези са :
Скрит текст:
Ето такава пластинка съм виждала в DM, но нямам отзиви:
https://www.dm.de/balea-druckstellen-zehen-trenner-pads-p4010355040732.html
Flowers Cherry Blossom

# 29
Здравейте,
От 10 години, след първото раждане, ми се появи този проблем с петите. Постоянно ги подържам, мажа с разни кремове, но всичко е временно. Отдавна чувам добри отзиви за тези чорапки , но имам малко притеснение- на единия крак имам две бенки ( те са тъмни, не са надигнати)  точно отдолу на стъпалото. Знам от дерматолог, че по принцип трябва да се следят  и заради постоянно търкане по обувките се водят опасни, притеснявам се как би им се отразило такова излющване . Има ли някой опит с това или да не си правя експерименти ?

Общи условия

Активация на акаунт