Майка му ни раздели.

• 15 028
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
Borislava Uzunova, този човек никога няма да спре да слуша майка си, осъзнай го и се радвай, че не си загубила още години с него.

Това изобщо не е ясно. Този човек е едва на 21 години. Има много време още да се развива, да осмисля неща и да прави обективна преценка. На 21 години са единици, които го могат. Ясно е, че изключваме всички ССФ, техните синове и мъже.

Аз правя. И съм за заживяване просто така. Не разбирам друг тип връзка при пълнолетни хора. А дали ще има брак само времето ще покаже. Даже да има годеж, пак не е задължително да се стигне до брак.

Ако не се лъжа в спомените си, ти и твоят съпруг сте заживели много бързо заедно и не сте имали други връзки? Повечето хора обаче нямат късмета първият срещнат да е техния човек. То ако със всеки заживяваш ей така, къде ще му излезе краят? Ще настане едно безкрайно влачене на багажи насам-натам...

# 121
  • Варна
Военен, който на 21 още слуша майка си. Страхотна комбинация.

# 122
  • София
Военен, който на 21 още слуша майка си. Страхотна комбинация.

Хора, престанете да се превземате!
Слуша я, защото така му изнася и защото доводите ѝ, явно са приети.

Щом е станал военен, едва ли слуша за всичко майка си- едва ли някоя би посъветвала сина си да надене униформа.

# 123
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
..... едва ли някоя би посъветвала сина си да надене униформа.

Аз не познавам лично, но съм чувала за доста случаи, заради екстрите, които им се полагат на военните.
А лично познавам майки, които целенасочено подтикват дъщерите си да се оженят за чужденци, за да им осигурят по-добър живот. Hands V

# 124
Слуша я, защото тя командва. Ако пък е защото смята, че е права, но не смее сам да си каже, че не иска да живеят заедно, то е още по-зле, чака мама да му свърши работата. Да си седи при нея и да слушка, тя ще му намери най-добрата. Евентуално.
Просто "от мъж на мъж, от квартира на квартира"...
Не мисля, че случаят е такъв.

# 125
  • Варна
Има, има такива майки. Все още битува схващането, че да си военен е сладка работа - нищо не вършиш, не ти е нужно кой знае какво образование, взимаш стабилна заплата, пенсионираш се млад с висока пенсия, държавна работа и т.н. и т.н.

# 126
Ако имах дъщеря също щях да я подтикна да се омъжи за чужденец и да има добър в живот. Борислава гледай си работата и ученето. Не се е получило с този младеж, ще има още много. Но си получила урок да не вярваш твърде много на мъжете. Иначе въобще не се я8освай моят мъж е на 43 г. И също слуша майка си. Има и други като моя, не е от възрастта.

# 127
  • Варна
Като Цветелина Оланд, нали? Страхотен живот води, много е прокопсала като се е омъжила за заветния чужденец...

# 128
Като Цветелина Оланд, нали? Страхотен живот води, много е прокопсала като се е омъжила за заветния чужденец...

Това беше майката на децата, взети от соц. службите в Норвегия, нали? newsm78

# 129
Нещо средиземноморско ще търсим. В най-лошия случай грък, но да има море и поне шест месеца сезон.

# 130
  • София
Момичето не каза никъде на колко години е. И на 16 може да работиш на трудов договор/искат се само малко документи/. Военен на 21 години значи студент/учещ във военно училище и тук говорим за стипендия, а не стбилен трудов договор.
И аз като бъдеща свекърва, не бих О.К в такава ситуация.

# 131
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ако имах дъщеря също щях да я подтикна да се омъжи за чужденец и да има добър в живот.

А ти защо не си го направила? От чисто любопитство питам.
Ако имам такова мислене и желая това за дъщеря си, аз бих дала пример със себе си.

Как ли не пък грък. Като им знам отношението към България и българите.
Те нас ни искат само за овчари, плодоберачи, шивачки и гъзобършачки.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 14:07 от zwarte tulp

# 132
  • Варна
Точно тя е, Натали. Чудо ще е, ако в близките няколко години изобщо види децата си.

# 133
  • София

Просто "от мъж на мъж, от квартира на квартира"...

Сега не, но утре да- с голяма вероятност.
Тя на 18, ще учи в друг град, а той военен, ходещ на мисии+ майка му, която е против, плюс липсата на майка от страна на момичето..........с голата подкрепа на баща му.

# 134
Борислава, съвета който ще ти дам е да си смениш екранното име в този форум. Утре като се съберете пак, не се знае какви ядове ще имаш заради пуснатата тема. Може и майка му да пише тук.

Общи условия

Активация на акаунт