Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
разкошен, сочен , сладък десерт HeartKissing Heart
Чахохбили Simple Smile или кавърма с пуешко месо по грузински http://pep-4o.blogspot.com/2018/07/blog-post_18.html

и пъленни, пържени чушки със сирене, много любими през  лятото  http://pep-4o.blogspot.com/2016/06/blog-post_27.html

# 226
  • Montana, Bulgaria
По идеи на Пепчо и Марчева мина снощната вечеря. 10 минутни пържоли, нещо със "С" им беше името и хрупкави картофки на фурна. Едва се спрях да не ги изям виките картофки, неповторими.

# 227
  • София
...................
Чахохбили Simple Smile или кавърма с пуешко месо по грузински http://pep-4o.blogspot.com/2018/07/blog-post_18.html

............
Покани ме, моля ти се!  Simple Smile

МоНи, това да не са "Картофи с хрупкава маслена коричка на фурна". ? Много са добри, харесвам ги.

# 228
  • Montana, Bulgaria
...................

............

МоНи, това да не са "Картофи с хрупкава маслена коричка на фурна". ? Много са добри, харесвам ги.
Да. Много са хубави и ще идат за гарнитура за следващите гости вкъщи. Благодаря ви за рецептите.

# 229
  • от точка К до точка С и обратно
Марчева, Све, побъркахте ме с тези бугаци и снезнамкаквисиимена вкусотии. Simple Smile  Споделете рецепти, бе хора, че цяла нощ ги мислих. Много сте вдигнали левъла тук.  Пеп, Лабрекс, Све, Инфинити, хвала на вас, редовно си крада идеи за дневното меню. При нас тези дни:
броколи със сирена, тиквички с разни екстри на фурна, шоколадов тарт, сладолед с авокадо

# 230
  • В царството на игрите:)
Препоръчвания из съседни теми конфитюр от червени чушки. Получи се...интересно и различно като вкус, но ...не е точно моето...

# 231
  • София
Пъстърва с лимон на фурна (от тавата Blush), че ми писнаха тиквичките...

И към рибката...
Скрит текст:

# 232
След толкова красиви снимки и уникално вкусни предложения,ме е срам...но, харесвам тази така уютна и уханна тема

# 233
  • Montana, Bulgaria
От днес бързо кексче с банани и патладжани увити в кайма и вътре с кашкавал.

# 234
  • София
Марчева, Све, побъркахте ме с тези бугаци и снезнамкаквисиимена вкусотии. Simple Smile  Споделете рецепти, бе хора, че цяла нощ ги мислих. Много сте вдигнали левъла тук.  Пеп, Лабрекс, Све, Инфинити, хвала на вас, редовно си крада идеи за дневното меню. При нас тези дни:
..................................
От теб , защото ти си перфектна,  тези хубави думи си е направо силен комплимент.  Аз ще взема да благодаря от името на всички.   Heart Eyes Hug
Отивам да записвам всичко което си пуснала, Нелче,  само шоколадовкото си няма рецепта, ааа.. аа.. а, не моЙ така, давай да пиша в тИфтеря, да си имам и да си зная , че си го имам. Кога ще го врътна е въпрос на настроение. Благодаря!

Препоръчвания из съседни теми конфитюр от червени чушки. Получи се...интересно и различно като вкус, но ...не е точно моето...
...................
Що така при теб се получи, този коМфитюрец, както казва едно от малките зверчета, при мен "изби рибата". Имам заявка от домашните за голямо количество, но ще почакат хубавите чушки на есен.

След толкова красиви снимки и уникално вкусни предложения,ме е срам...но, харесвам тази така уютна и уханна тема
.....................
Никога не го казвай, не го и помисляй, всеки си има своето си място и ние те харесваме, определено!

Днес врътнах една "Леща Болонезе върху паста" , - TASTY, а от мен добавих и една оригинална италианска Фокача, какво беше " като е гарга да е рошава", нали.. Simple Smile
Пускам я, щото на мен много, много  ми хареса и  с паста и  с Фокача, кой както си искаше

# 235
  • София
МоНи, патладжанчето, патладжанчето е разкош. Отивай да го пускаш , за да преписвам. Благодаря и на теб.

# 236
  • Montana, Bulgaria
МоНи, патладжанчето, патладжанчето е разкош. Отивай да го пускаш , за да преписвам. Благодаря и на теб.
Смлях около 600-700 гр свинска плешка, 1 лук, 1 яйце и подправки на вкус - сол, черен пипер, червен пипер, мащерка, кимион и магданоз. Патладжани те ги пека, беля и сложих по 1 голямо парче кашкавал вътре. Увих патладжан с кайма  и полях с малко зехтин и вода. Пекох на око.

# 237
  • София
Смлях около 600-700 гр свинска плешка, 1 лук, 1 яйце и подправки на вкус - сол, черен пипер, червен пипер, мащерка, кимион и магданоз. Патладжани те ги пека, беля и сложих по 1 голямо парче кашкавал вътре. Увих патладжан с кайма  и полях с малко зехтин и вода. Пекох на око.
Чудесно предложение, благодаря!  Hug

# 238

с удоволствие, като знам, че ще носиш десерта Simple Smile
Мони, чудно ти е патладжанчето! А ония пържоли се казват "соломони" Simple Smile и благодарение на Лабрекс салюбими и у нас.
Нели, пак да кажа Simple Smile ама всичко е много, много вкусно!

# 239
Момичета, бомба сте. Винаги съм имала проблем с измислянето на меню, но тези дни чета темата назад и започвам експериментите. От мен една пита с тиквички и домати
Стана много вкусна.
И едни обикновени меденки

Общи условия

Активация на акаунт