Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Направо от тавите...
Мързеливи чушки бюрек на фурна
Пеп-4о Flowers Bouquet
Сладкиш без яйца на Рени (който правехме с решетката от сладко или орехи...преди мнооого време)-отива да се пече

# 346
  • Montana, Bulgaria
Агнешко печено в гювеч и един ориз сложих после в соса и мазнинката за гарнитура. Много благодаря да Пепчо за рецептите и на Дзверски вкусния блог. От тях си направих мое съчетание. Simple Smile

# 347
Нашата вечеря днес беше "Абсолютно well done свински врат на тиган". Стана много сочен и вкусен, без да е розов/кървав, нито "на подметка" Animal PigAnimal PigAnimal Pig

Пуках и чушки с марината от оцет, сол, захар, зехтин и чесън

Не сядаме и без салата

# 348
Мммм, какви печени месца само показвате Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes........мм/Ъжове/ от къщи ще ме изгонят, ако ги видят, затова никакво показване, сама ще си ги гледам. Heart Eyes bouquet chef bouquet chef bouquet

У нас печени крилца, че бунт ще вдигнат от постните ми манджи,

гъбки с чесън и оцет

и макаронци с нещо си........ Simple Smile

# 349
Отмъквам гъбките-ммммм,(покапах се)
Вече изпечен и в чинийка Wink

# 350
  • софия
Няма сравнение м/у месото от някоя месарничка и това в кауфланд примерно. И разликата в цената не е толкова фрапантна. А за рибата да не говорим. ММ започна по-малко  да се тъпче, защото му е достатъчно едно малко парче качествено месо със салатка. Дори сметката накрая излиза по-малка.

# 351
Мммм, какви печени месца само показвате Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes........мм/Ъжове/ от къщи ще ме изгонят, ако ги видят, затова никакво показване, сама ще си ги гледам. Heart Eyes bouquet chef bouquet chef bouquet

гъбки с чесън и оцет

И аз искам гъбките с чесън и оцет....може ли да споделиш как ги приготви? Изглеждат неустоимо,много обичам гъби.

# 352
Днешната вечеря - картофки на гребен с млечен сос и зелева салата Yum

# 353
Скрит текст:

гъбки с чесън и оцет

И аз искам гъбките с чесън и оцет....може ли да споделиш как ги приготви? Изглеждат неустоимо,много обичам гъби.

zvezdichka7, от майка са ми, много ги правеше едно време, пращаше ме до едни хора с гъбарник, беряха ми пресни печурки и т.н., в интерес на истината, бяха много по-ароматни от сегашните. Нищо особено не е, гъбите се нарязват, слагат се в тиган с мазнина на огъня, майка ги пържеше без капак, аз малко задушавам под капак, като омекнат слагам пасиран чесън, разбърквам и свалям от огъня. После малко кисело - лимонов сок, оцет, майка и лимонтозу използваше, и, разбира се магданоз. Може би защото са ми от детството, но си ги харесвам. Е, заради чесъна, трябва да се внимава кога се хапват, но не е толкова страшно. Peace

# 354
  • SHOOT ME 10 $
Гозбата ми днес

и десерта

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 10:46 от midkoo

# 355
# 356
  • София
От снощи патладжан по китайски, от днес луната. Joy Joy Joy

И кървава - с масло и сладко от сини сливи.

# 357
  • Montana, Bulgaria
От снощи патладжан по китайски, от днес луната. Joy Joy Joy

И кървава - с масло и сладко от сини сливи.

Хахаха, ах тази луна. Simple Smile
Моля за рецептата за патладжаните. 

# 358
В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ВИЖДАМ МНОГО НОВИ ИМЕНА В ТЕМАТА - ДОБРЕ ДОШЛИ! С пожелание за дълго и ползотворно участие в нашата сплотена дружина. - Flowers Bouquet Smile Wine Glass

Яяя, midkoo ни е бил на гости. Къде се изгуби, липсваш ни! Той и Батето зачезна, нищо че пише редовно на друго място?!
Момичета, всичко показано в последните дни е повече от прекрасно. Такова разнообразие от ястия и десерти. Възхищавам ви се Sparkling Heart

У дома е "затишие пред буря" народа е малко на екскурзия, но като се върнат.... ?!Аз за мен днес си направих една постна манджичка - леща яхния

и мелидзаносалата (син домат с майонеза)

# 359
Хайде и аз да се разпиша след дъъълга пауза
Бургер

Дюнер

Общи условия

Активация на акаунт