Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ирче, коментара с поканата ти го няма Grinning но ти отговарям - съжалявам, че преди години ми се отвори парашута и не дойдох там.
Пепи - след нейния и моят коментар "за кратък отдих от полета при мен" го няма?! Но аз понеже пиша понякога по нощите и сигурно се е получило ДВА коментара за 24 часа?! (въпреки че в този случай не беше така!).
Или защото коментарите не бяха във връзка с темата и модератора е счел за уместно.
Аз имах и снимка от вчерашното ястие -
* постен боб.

** за днес - таратор, салатка и пържоли на фурна с картофи

# 496
  • Калифорния, САЩ
всяко добро ризото малко прилича на бъркоч Simple Smile
Ирче, коментара с поканата ти го няма Grinning но ти отговарям - съжалявам, че преди години ми се отвори парашута и не дойдох там.

Какво стана с този ми пост, Пепи, и тук ли взеха да трият? 😩😩😩 Дори Сем след мен имаше пост, а в него си беше показала и постния бобец. Нали зстова ср създаде рази нова тема, за да коментираме и споделяне. 🤨🤨🤨

А, и Сем е писала 🤗.

# 497
То и в другата тема отдавна пишат коментари без снимка и не ги трият, но са решили тук да "разчистват". Че даже и постове със снимка!
Да съм "по правилата", стара снимка на сладкиш, който направих преди малко. И мусака се пече, и мляко с ориз има.

# 498
Да направя добро впечатление на модераторите
Огретен от тиквички

# 499
Месце за мезе. Някакъв мач имало... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 500
Аз ще допринеса за темата със:

Супа топчета

Паниран пипер

Кюфтета от нахут. Сместа за кюфтетата е готова от магазина. Опитвала съм да ги приготвям сама, но ми се разпадат Confused. Сосът е млечен с чесън и арабска подправка, която придава много ориенталски вкус

# 501
Каква е арабската подправка? Може ли снимка?

# 502
Ох, тук ме озадачаваш Rolling Eyes Подправката ми я донесоха познати от Либия. Знам, че е микс, кафява е като канела, но не знам какво има вътре. С нея правя и дюнери, обаче хабер нямам какво съдържа. Ще разпитам и ще пиша.

# 503
  • Калифорния, САЩ
    Заредих лимонада с домашни лимони и мента, направих и млечна салата. Туй ще е, в тази жега не ми се готви.

# 504
  • Берлин
Може ли рецепта за домашна лимонада?

# 505
Аз исках да видя пакетчето и да търся по магазините....Нищо.

# 506
  • Калифорния, САЩ

Папурче, карам едно към гьотура 😜, както казват в наше село 😏. Лимони нарязани, захар на око, мента пресни листа, газирана или обикновена вода. Слагам в хладилника в добре затворен буркан за едно денонощие. При сервиране намачкай част от лимоните, за да  пуснат сол и сложи много лед. Става още по-вкусна с мед, но малкият я препочита със захар.

# 507

И още една лимонада от лимони Peace

# 508
Ние днес бяхме на шишчета със студена бира:

# 509
Аз исках да видя пакетчето и да търся по магазините....Нищо.
На пакетчето няма етикет. Предполагам, че е била насипна.

Общи условия

Активация на акаунт