Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • тук-там
Бамба, как мина транферът?

# 211
Анелка,  опитай се да не го мислиш. Повтаряй си, че всичко ще е наред!
Аз и преди двете ми пункции бях побъркала мъжа ми да  мрънкам "Сега защо боли, сигурно се е спукал"; след малко " Сега защо не боли, край- спукал се е"
В крайна сметка всички фоликули си бяха там. То май малко се получава като след трансфер -що имаме ( нямаме) болежки😅

# 212
Анелка,  опитай се да не го мислиш. Повтаряй си, че всичко ще е наред!
Аз и преди двете ми пункции бях побъркала мъжа ми да  мрънкам "Сега защо боли, сигурно се е спукал"; след малко " Сега защо не боли, край- спукал се е"
В крайна сметка всички фоликули си бяха там. То май малко се получава като след трансфер -що имаме ( нямаме) болежки😅
Като има симптом - защо е такъв, като няма - защо няма и си готов да си го измислиш, че да има какво да анализираш:)

# 213
  • София
Добре мина.
Върнахме и трите. Единия върви с ден назад, на 4 . Но пък бил иначе добър, гледам и на снимката са 4 еднакви кръгчета. Другите два са си в нормите, добре изглеждат.
Ще видим другата седмица колко са хубави.

# 214
Пухче, благодаря ти за изчерпателния отговор! Hug
melinda11, не трябва да пропускаш в никакъв случай ЦС.
На мен още преди 4 г. ми казаха да направя, но не направих.
А пътуването не е толкова страшно и далечно, ако решиш, лесно ще намериш клиниката.
Може да хванеш вечерния автобус, сутринта си в Истанбул, вечерта тръгваш на обратно.
Късмет ти желая! Hug
anelka_rz, не съм компетентна по въпроса, но ти стискам силно палци! Hug
Бамба, късмет! Стискам ти палци от цялото си сърце! Hug

# 215
Всяка клиника иска ЦС преди стартиране на опит и е с валидност 6-12м. Поне клиниките в които ние сме били.
Две в едно, при нас темата за медицинските застраховки е много широка. Да не те плаша. Когато плащаш в брой правят големи отстъпки. $8-14К. В нашият случай с медикаментите. Изследванията отделно от тази цена. А програми има доста, но все едно да пускаш за фонда в Бг. Връщат и пари, НО... за там трябва да сме с данни на космонавти. Има критерии и ние не отг на тях. Те работа да вършат, бебе да направят.
Сиси, не се вижда на видеозон. Тя Бамба каза, за да се види значи нещата са вече много зле. Не се услушвай, а действай преди трансфер. Всичко ще е наред!
Мтз, тръбите за да ги няма, значи има причина, която се е установила с изследване. Ето, отново се връщаме в изходна позиция. ЦС е първото по важност изследване преди стартиране на опити след микробиологията. Много ясно, че ако са перфектни тръбите никой съвестен доктор няма да ви каже, махай ги. Напротив тръбите не е хубаво да се бутат, ако няма индикации. Те са почти залепени до яйчниците и лесно може да се прекъсне кръвоснабдяването и ето ти НЯР.
Джиджи, доста истории има на ниски съойности на ЧХГ, които после показват обещаваща бременност и обратно. Така че гледай да настройваш психиката на положителната честота. Успех и нямаш право на провал!!!
Анелка, на ЕЦ ли си? Може да те боли не защото се е спукал, а от газове. Въздуха натиска яйчниците и много боли понякога. Гледай да не ядеш фибри. Не яж черен хляб. Хапвай чисто месо, мляко, протеини главно. Или ако си следиш нещата избери меню, което не ти образува газове. Плодове и зеленчуци не.
Бамба, успех!
Успех на всички ни в стимулации, процедури и тестове и скоро да има твърди новини за бебоциии!!!

# 216
На различно лх се пука.
Веднъж имах лх 80, на прегледа фоликула беше там, доктора каза че всеки момент ще се спука.
Ама в деня на прегнила ако е над 15 вероятноста да оцелее е малка.
Нямам наблюдение върху нивата при мен. Досега все съм го следила при стимулация като съм имала и cetrotide и до пункция Lh се е задържал до max 5-6.

# 217
Вики, благодаря! Hug
Имах предвид на цветна снимка, не на видеозон.
Може грешно да съм разбрала, останах с впечатление, че при теб не се е видяло на ЦС.

# 218
А не, при мен го установиха след като се наложи да направим диагностично лапаро след едногодишни опити за второ детенце. В комбинация с цветна снимка и хистеро.

# 219
Всяка клиника иска ЦС преди стартиране на опит и е с валидност 6-12м. Поне клиниките в които ние сме били.
Две в едно, при нас темата за медицинските застраховки е много широка. Да не те плаша. Когато плащаш в брой правят големи отстъпки. $8-14К. В нашият случай с медикаментите. Изследванията отделно от тази цена. А програми има доста, но все едно да пускаш за фонда в Бг. Връщат и пари, НО... за там трябва да сме с данни на космонавти. Има критерии и ние не отг на тях. Те работа да вършат, бебе да направят.
Сиси, не се вижда на видеозон. Тя Бамба каза, за да се види значи нещата са вече много зле. Не се услушвай, а действай преди трансфер. Всичко ще е наред!
Мтз, тръбите за да ги няма, значи има причина, която се е установила с изследване. Ето, отново се връщаме в изходна позиция. ЦС е първото по важност изследване преди стартиране на опити след микробиологията. Много ясно, че ако са перфектни тръбите никой съвестен доктор няма да ви каже, махай ги. Напротив тръбите не е хубаво да се бутат, ако няма индикации. Те са почти залепени до яйчниците и лесно може да се прекъсне кръвоснабдяването и ето ти НЯР.
Джиджи, доста истории има на ниски съойности на ЧХГ, които после показват обещаваща бременност и обратно. Така че гледай да настройваш психиката на положителната честота. Успех и нямаш право на провал!!!
Анелка, на ЕЦ ли си? Може да те боли не защото се е спукал, а от газове. Въздуха натиска яйчниците и много боли понякога. Гледай да не ядеш фибри. Не яж черен хляб. Хапвай чисто месо, мляко, протеини главно. Или ако си следиш нещата избери меню, което не ти образува газове. Плодове и зеленчуци не.
Бамба, успех!
Успех на всички ни в стимулации, процедури и тестове и скоро да има твърди новини за бебоциии!!!
Благодаря за съветите, Вики. Да, на естествен цикъл съм, за първи път. Чета как много от момичетата усещат с болка спукването на фоликула и започвам и аз да се вторачвам във всяко усещане.

# 220
  • тук-там
Анелка, при мен на ЕЦ е имало 3 варианта: първият път нямаше Я при пункцията, вторият път се спука денят преди пункцията и след таймирането. Усетих го и отидох на преглед, нямаше вече Ф и не правихме пункция. Третият път пунктираха яйце. И трите пъти имах болки в Я преди пункцията, така че ... почивай, не вдигай тежко и не се напъвай физически. Вики ти е дала съвети и за диета. Ще станат нещата Simple Smile

Бамба, много силно ще ти стискам палци!!! На 5-ти ден ли бяха ембриончетата?

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 17:16 от mtz

# 221
А не, при мен го установиха след като се наложи да направим диагностично лапаро след едногодишни опити за второ детенце. В комбинация с цветна снимка и хистеро.
Блгодаря, Вики! Hug
Заблудила съм се от това, че си имала 2-3 снимки и всичко е било наред.
Много късмет ти желая! Hug

# 222
Сиси, те бяха преди това. Една от които преди да забременея спонтанно. След това другите, но после имаше пауза и като обновихме опитите се наложи лапарото и т.н

# 223
Здравейте, момичета! Hug
Пия антибиотик и още едно лекарство за възпаление.
Получих отговор от моя доктор.
Каза да пия лекарствата и да не се тревожа,
ще правя задължително снимка преди ЗЕТ,
ако има съмнения, лапаро.
За фоликулите - били много малки.
Нямало смисъл, аз се бях отказала и без това.

# 224
  • София
Момичета благодаря на всички Ви Two Hearts
Вълшебници сте - днес 12 ден - 96,38 Smile, на 10 - 24,24

Бамба, стискам палци Smiley
Анелка, дано извадите читава яйцеклетка!
Сиси, дано бързо ти отмине възпалението, пък снимката не е страшна Smile

Общи условия

Активация на акаунт