Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 230
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Вики, ти категорично не си за ДЯ. Избий си го от главата!
Ох, че хубаво прозвуча 😌🐣

Вики не се иэлагай каква ДЯ ,какви пет лева,и аэ съм на мнение че не си эа ДЯ,някъде има малко камъче при вас ми се струва,и ви прави спънка.Успех и не се предавай ще си имаш бебче от твоя Я,сигурна съм(аэ моя син го родих на 35 г.,а пиех и пушех и по дискотеки ходих,эащото бях решила че не мога да имам деца Simple Smile) )

# 706
  • тук-там
Аз забременях с щерката след 4 години безплодни опити. Отидох в Мексико, започнах нова работа, съзадвах нов дом - смених фокуса с една дума и ... познайте ... на втория месец се оказах бременна. Дори не бях разбрала и късно се тествах.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 21:49 от mtz

# 707
Дано сте прави, момичета, дай Боже. Много ме усмихнаха думите ви! 😍

# 708
Момичета мислите ли ,че ранната овулация говори эа некачествена Я.и то на 40+

mtz май ти беше писала нещо по тоэи повод

# 709
Мисля, че да. Моята овулация стана ранна, към 9-10 ден. Чета, че започва да се скъсява цикъла и респективно овуто да е ранно с напредване на годините и наближаването на менопаузата.

# 710
Моят цикъл не се е скъсил и ОВ си е на 14-ти ден. Но откъм количество имам голяма промяна, направо вече си е едно нищо в сравнение с преди. Предполагам, че и това е признак на приближаваща менопауза?

# 711
  • На остров
Моят мц си е 28 дни много обилен по 5 или 6 дена, ову на 14 ден, реално няма причина защо да не става ама ето, че не става.

# 712
  • София
Моят мц си е 28 дни много обилен по 5 или 6 дена, ову на 14 ден, реално няма причина защо да не става ама ето, че не става.
и при мен е така, с много малки изключения.
имаме си обаче мф, сериозен.
но все са виновни моите яйцеклетки, възрастни били  Rolling Eyes

# 713
И аз мисля, че ако нямахме МФ, през тези 2г. опити със следене на ОВ, поне една БХ трябваше да имам, а то нищо. И като направихме ИКСИ-хоп, веднага БХ. Ами те милите спермита  като са малко и не са достатъчно подвижни, как да стигнат изобщо

# 714
Моят цикъл като бях по-млада беше на около 30 дни.
С времето започна да се скъсява.
Имах един период, когато ми идваше много често на 25-26-ти ден.
Но после някак се нормализира и сега е между 27-29 дни, като в редки случаи намаля до 25-26 дни.
Не знам в такъв случай кога точно да очаквам овулация. Ползвам едно приложение на телефона, което ми дава овулация към 12-13-ти ден от цикъла, и макар че му нямам особена вяра, понякога точно в тези дни имам симптоми на овулация.
Не знам има ли значение от кой яйчник е овулацията. По едно време левият съвсем ми беше заспал, а точно в него беше надеждата, тъй като лявата тръба ми е по-здрава. Десният пък още ранни години ми го бяха поорязали заради една киста, от която за малко да получа перитонит. Предполагам, че това е довело и до хидросалпингса, който после ми установиха на дясната тръба.
Ама, че сложен организъм се извъдих, ейй...

# 715
Колко тежък трябва да е мъжкият фактор, че да не се стига до добро оплождане или делене? Ние сме с Астенозооспермия. Не е правена разширена спермограма и сега ще пускаме. Овулацията ми е на 13-14 ден.
Аз не вярвам, че само годините са фактор. Отново ще повторя, че жени около и под 30, също имат проблеми с качеството! И то сериозен. Не са изключения и те.

# 716
Моят Ц. кове 27-29 дни,но тоэи месец със ,,случайно" докаэана на 100 % ОВ на 9-10 ден с кръв и УЭ ,ми е интересно кога ли ще ми дойде и дали сме нацелили момента,че ММ два дни подред пътува по 500 км. Simple Smile эа целта.Ние нямаме нито МФ нито женски,но пусти му годинки.А и тоэи месец ми поотпушиха дясната тръба ( т.е първо се върна течността и при втория път пропусна,докт.каэа или тръбата е била леко ,,слепната" или е направила крампф).Лява тръба проходима,но лявия Я.хич го няма,ОВ досега винаги ми е докаэвана от десния.

# 717
Вики, значи при мъжа ти има проблем с подвижността. Пак зависи в каква степен - малко под нормата, или много. За оплождане на я. стига и един бърз сперматозоид . Но ако няма такъв, няма как да стане.

# 718
Здравейте, момичета! Hug
Най-после ми дойде тази сутрин, отдавна не ми е закъснявало.
Като ученичка винаги ми закъсняваше с около седмица,
а сега ми идва по-рано с около седмица.
И моята овулация отдавна е изместена напред, но цикълът ми винаги е бил редовен,
нямам пропуснат месец, няколко дена отклонение не се счита за проблем.
Лекар ми беше казал, че след 20-ия ден е нормално да ти дойде, не е аномалия.
Не знам кога ми е намалял резервът, имам чувството, че винаги съм била с 1 ф.
Аз си мисля, че качеството при мен се е влошило и от това, че пия много обезболяващи.
Сега заради стимулациите се старая да пия, колкото се може по-малко,
но болките са наистина жестоки. Когато бях по-малка, бяха още по-силни.
Чудя се за трансфера, то кога ще стигна до него - не знам,
но ако лигавицата ми е хубава, трябва ли пак да пия някакви лекарства,
или няма нужда? И как е по-добре на ЕЦ или с противозачатъчни?
Не са ми ясни нещата, не съм се интересувала,
защото този проблем беше много далечен за мен.
Мисля си, че ако пия противозачатъчни, хормоните ми никога няма да влязат в норма,
защото напълно се объркват от тях, а нали ги изследват на 14-ия ден или когато там се изследват.
Чудя се какво става, ако не могат да влязат в норма?
Още не съм стигнала до тази фаза, затова не съм говорила с доктора.
Ако някой може да ми даде някакъв съвет, ще му бъда много благодарна! Hug

# 719
Моя цикъл беше 30 - 32 дни. После след абортите, извънматочната, стимулациите постепенно намаля до 24 - 25 дни. А последния ми беше 22 дни.

Общи условия

Активация на акаунт