С какво ви дразнят свекървите- 95

• 39 613
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Или изобщо не го е метнала на кокошките, а само така разправя, за не им даде после някое бурканче, а да си го изяде сама ... докато те са на морето. Mr. Green

# 556
Ти да видиш! Може като хер Флик от "Ало, ало" да има подъл план.  Mr. Green

# 557
Ма ко ,какво си набрала пак на свекървите ,аз писах да се извини когато  и на не я се извинят ,тоест никога,щото не се очаква нещо такова.
Нищо не разбираме ,вие  всичко разбирате.

# 558
Защо  да се извинява?  Свекърва ѝ нека се извини, но момичето си е бил в пълното право да реагира така. Докато първата многократно е преминавала границата.

# 559
Защо  да се извинява?  Свекърва ѝ нека се извини, но момичето си е бил в пълното право да реагира така. Докато първата многократно е преминавала границата.

Защото тя написа, че час след  разправията имала намерение да го направи,да се извини.По  този повод бе  и моето становище.

# 560
Оф, ама вие изобщо прочетохте ли какво написа Боряна?

# 561
Оф, ама вие изобщо прочетохте ли какво написа Боряна?

Много трудно се чете тук.Права е АбсурТ относно четенето с разбиране.

# 562
Ми, много чукча, много писател.

# 563
А, най-много диабет да хванат и да спрат да снасят. Ми, как няма да метне конфитюра? Мъка е това, мъка.

Мъка си е, ами. Това младите днес срама нямат. Кемпер ще ми купуват, вместо едно хотелче на морето, та да поканят и Главната баба да им погостува... Тц, тц, тц... Кой знае сега какво ще кажат хората?

# 564
Днес тук чух за една случка и стоя и не мога да се начудя.Едно момиче тук се омъжи.Влезе в такова заможно семейство.Пищна сватба. Меден месец-чужбинаОт първия ден в самостоятелен апартамент- обзаведен по последен писък на модата.До края на живота си можеше да си живее охолно,без да се налага и да работи.Чудехме се, толкова късмет да има това момиче.Свекървата трепери над снахата,как по-модерно да я облече.  Позлатихо го това момиче,ей. Свекървата като погледнеш-хем красива,хем много добра  Два месеца след сватбата,дигнала снахата ръцете горе-не искам свекърва,не искам зълва.Момчето не я иска повече.И  момичето си е при мама,в развод са.Чудя се,защо никоя снаха не иска свекърва.?

Нещо не можах да разбера.Какъв е проблемът?

# 565
Ми това е кошмар - да се сдобиеш с хора, дето ти дишат във врата...

# 566
Какво ще кажат хората си е сериозен повод за мъка на ГБ. Навремето свекъра ни беше анатемосал с ММ, че го излагаме като не желаем да отглеждаме земеделска продукция, а ходим на работа само. Той как бил гледал едно време царевица, бостани и пр., а заради нас ще го одумват съседите.

# 567
Е, вие пък. Поне едно прасе да бяхте сложили на балкона, та да се зарадва малко човечецът.

# 568
На някоя тлъста овца повече ще се зарадва...В интерес на истината го играхме филма с градинката два пъти, но просто сами с ММ не става, ако ще е качествена работата. Свекъра не му позволява здравословното състояние да помага, но пък да отбележи, че кака Пена е насадила пипера преди нас може. И като все мрънкаше за това и онова сложихме една оранжерийка с капково напояване и толкоз.

# 569
  • при късмета
Боряна, не беше лично към теб, а събирателно заедно с другата свекърва (не запомних ника). И тя беше с подобни съвети, даже заплаши момичето, че ще си има проблеми с мъжа ѝ щом се е карала със свекървата. На теб лично няколко пъти съм ти казвала, че трудно те разбирам и затова избягвам да се обръщам директно към теб или да коментирам конкретен ти пост. Наистина на човек който да говори по този начин никога не съм попадала, и не те разбирам напълно, даже словореда ти не разбирам. Ако до сега не си обърнала внимание на това, макар, че съм го казвала, да знаеш занапред, че нищо не е директно или лично към теб

Общи условия

Активация на акаунт