Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 739
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз също не знам пола, но аз съм доста назад от вас, че съм края на януари,  на 17 съм на ФМ, спя си по корем, не ми пречи и не мисля че пречи все още на бебето, толква съм свикнала, че единствения шанс да спра е, когато ми порастне корема да не ми позволява да легна по корем.

# 256
  • София
Моите наблюдения по приятелки и мен са, че на първата фетална казват момчетата, ако не кажат, значи е момиче и на втората , ще ви кажат. За спането-аз по принцип спя настрани, основно наляво. Лежа по корем, даже в момента. Йога инструктор съм и все още правя упражненията по корем, не ми пречи. Не съм качила нито 1 кг за 14 седмици, даже съм свалила 700гр, а си ям.

# 257
Аз съм качила около 4 кг за сега. Sad ама понякога си хапвам, понякога се ограничавам 😀  
Една мама пита за Майчин дом-Варна. Аз се следя там- при Д-р Боян Георгиев. Работи със ЗК, но аз си платих пакета за следене(така прецених, че е по-добре; няма голяма разлика с цените) той ми прави ФМ
Иначе ако си платиш ФМ- 55лв без запис; 65 със

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 15:36 от Анета Димитрова

# 258
  • Бургас
Здравейте,момичета,

чета ви от самото начало,но чак днес реших да ви се представя.На 31 г. съм от Бургас.Имам момиченце,което тази година ще навърши 7 години.Преди нея имам две неуспешни бременности.Днес бях на ФМ и всичко е наред,за това реших,че мога да си отдъхна вече и да ви пиша.Терминът ми е на 19/01.Стартирах на 47 кг,днес 53.С първата бременност качих 28 кг.

За фейсбук групата ще си напиша мейла,за да ми пратите покана mariq_4@abv.bg.

Ще се радвам да си споделяме и да изкараме всички заедно до финала.

# 259
Добре дошла! Най-накрая някоя мама като мен. По 30кг качвам и после си ги свалям. Не ми е приятно, че ставам слон и приличам на огромно недоразумение на природата, но .... Честно да си кажа малко се дразня някоя жена като каже ....Олеее, качих 10 или 15 или дори 20кг ... Ами аз качвам пък 30 и не зависи грам от мен. Не ям като за последно. Храня се рационално, но .... Природа. Забременях 52кг. В момента съм 59. Дано да е наред детето поне ....

# 260
  • Бургас
Да,накрая доста тежат килограмите ,но важното е бебчо да е добре.
Аз, да си призная ,съм все гладна и ям постоянно,май много не се ограничавам.
Но щом резултатите от изследванията са в норма,значи всичко е наред.

# 261
Здравейте,момичета,

чета ви от самото начало,но чак днес реших да ви се представя.На 31 г. съм от Бургас.Имам момиченце,което тази година ще навърши 7 години.Преди нея имам две неуспешни бременности.Днес бях на ФМ и всичко е наред,за това реших,че мога да си отдъхна вече и да ви пиша.Терминът ми е на 19/01.Стартирах на 47 кг,днес 53.С първата бременност качих 28 кг.

За фейсбук групата ще си напиша мейла,за да ми пратите покана mariq_4@abv.bg.

Ще се радвам да си споделяме и да изкараме всички заедно до финала.

здравей mimisiu и добре дошла при нас! Изпратих ти покана за групата, трябва да е вече на имейла ти. Моля, пиши ми, ако не си я получила. Добавям те и на първа страница с термините Simple Smile

# 262
Здравейте и от мен.

Качила съм около половин кило до момента. Но ендокринолога ми забрани да качвам повече от 300-400 гр. седмично, така че се следя. Не се ограничавам много с яденето де, но и нямам голям апетит. Споделих с колегите в офиса и сега само ме дебнат дали обядвам или не. Grinning Най-много ми се яде вечер за съжаление, иначе по цял ден мога да си карам на вода.

Спя както се завъртя нощем. Коремче още не се е появило (бременно такова, иначе сланинките си стоят), така че не ми пречи.

Неприятното е, че със затоплянето на времето започнаха да ми се подуват краката. С най-голямата кака, която е родена лятото, бях като плондир в краката. Ужас някакъв. Дано се оправят малко нещата есента.

# 263
И аз не съм качила все още, което ме радва, защото преди да забременея понапълнях и сега се плаша доста, че да не стана 100 кила... В първия триместър много ми се ядяха тестени неща, банички, рогчета, пици, а сладкото винаги ме е влечало, но се опитвам да го ограничавам. Вечеси хапвам нормално, но от около седмица насам огладнявам като звяр- все едно са ме държали гладна в продължение на дни. Гледам да си хапвам по малко и на често. И сега докато пиша взех да чувствам глад хехе а това за слънцето и петната по кожата не го знаех, няма да е зле ако взема мерки. Вече ми се появи и черта на корема....

# 264
Аз съм качила 3кг,вече имам апетит и за сладкото от което до преди време само като го видя ми се гадеше!За спането-спя предимно на една страна,за сега лягам и по гръб.Знам,че е препоръчително в по големите месеци,да не се спи по гръб.Много обичам да спя по корем,но някак си от само себе си спрях преди две-три седмици да спя така!Аз със синът ми нямах специална възглавница за бременни,но слагах между бедрата съвсем обикновенна и ми беше по удобно отколкото без нея!На мен вече ясно си ми личи,защото на няколко пъти без да сме казвали има хора които направо си казват,че съм бременна.ММ се опитва да замаже,че и преди съм била шкембава (самата истина,ама не чак така) и не се връзват!😁

# 265
Ох, момичета... боли ли ви кръста? Мен доста.

# 266
  • Sofia
Кръст не ме боли, но вечер съм като в осми месец бременна..
Това с кръста е нормално - разхлабват се връзки, разширява се таз, скоро и като патици ще ходим от тези промени 😂

# 267
Кръст не ме боли, но вечер съм като в осми месец бременна..
Това с кръста е нормално - разхлабват се връзки, разширява се таз, скоро и като патици ще ходим от тези промени 😂
Е, явно е дошло времето и аз да се оплача от нещо😀  Днес в един магазин не успях да се наведа до най-долния рафт, за да видя една маска за лице  Sad така ме заболя тогава Sad

# 268
И аз все още не съм качила, а доста тестени изделия си хапвах.
От седмица ми се дояжда шоколад, той кантара ще покаже следващият път Grinning
По принцип лесно качвам.

# 269
  • Лапландия
Здравейте, бях на БХС и забелязах, че кръвта ми е станала по-кафява. До сега не са ми правили никакви изследвания, чак на 19-ти имам час за ЖК и изследвания. При вас забелязва ли се такава промяна.? Случват се толкова много промени с нас и вече не знам какво е нормално, и за какво да се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт