Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 640
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Аз май имам само 1 качен килограм, но и за него не съм сигурна, защото вървя между 48 и 49 кг. Корема ми вече е малко по-видим, но предимно вечер или пък когато сложа блуза, която е по тялото. Иначе всички дрехи ми стават все още.
Витамини и аз пия, до миналата седмица пиех и Утрогестан, но не ми се отразяват по никакъв начин до момента.

Значи си е от хапването тогава при мен, да не се безпокоя за витамините Joy

# 556
И аз съм +8. И аз пия витамини. Май не е от тях. Преди не съм пила, а пак качвах по много. Знам ли ...

# 557
Не е от витамините.Със сина ми качих само 9 кг за 9 месеца за по лека бременност и по леко раждане не можех и да мечтая,а сега още нямам 5 месец и съм +10.

# 558
Не е от витамините.Със сина ми качих само 9 кг за 9 месеца за по лека бременност и по леко раждане не можех и да мечтая,а сега още нямам 5 месец и съм +10.
Сега дама ли е или още незнаеш ?

# 559
Сега дама ли е или още незнаеш ?
незнам надявам се

# 560
Аз не съм качила... чак се чудя нормално ли е (13 г.с. +4) ?

# 561
Аз от два месеца стоя на + 3 кг и не мърдам .

# 562
Аз не съм качила... чак се чудя нормално ли е (13 г.с. +4) ?
нормално е

# 563
Казаха ми каквото кача до края на 6-ти месец после било по 2 .Не се стискам ,хапвам си Simple Smile

# 564
Казаха ми каквото кача до края на 6-ти месец после било по 2 .Не се стискам ,хапвам си Simple Smile
не не не не го казвай дори на шега  Хаха

# 565
Аз хапвам всичко, но по малко, просто не ми се яде много. Бързо се насищам.

# 566
не не не не го казвай дори на шега  Хаха
Не се притеснявай Simple SmileМоже и да не се отнася за всеки Simple Smile .Доктора каза ,че ако види че качвам ,ще минем на диета с извара .И други мами ми го казаха.Хранителна е ,но не качваш от нея .

# 567
Аз също си хапвам всичко, не се ограничавам, но просто не изпитвам някакъв неистов глад. Мисля, че топлото време също дава отражение при мен, защото основно ям зеленчуци и месо. Когато ме мериха на ЖК имаше разлика в обиколката, но само там засега.

# 568
Аз пък от както забременя не Искам и да чуя за месо

# 569
Аз пък от както забременя не Искам и да чуя за месо
И аз бях така ,но нещата ще се нормализират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт