Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 48 373
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, имате ли някакви болки? Мен ме наболява ниско в дясно. Знам, че е нормално да има периодично някакви болки, но се чудя как да различа притеснителните Confused .
И аз имах преди 2 дена болки в дясно като боцкане за няколко ссекунди и минаваше и така цял ден беше пих нош па ама пак ги имаше леки незнам на какво се дължи. Дано всичко е ок в четвъртък ще съм на преглед на фетална и бхс

# 196
Момичетя имате ли косопад?Кодата ми взе да капе.Не много силно,но повече от обикновенно.По принцип след като се среша има по няколко косъма по четката,а сега...като я почистя си е топка 😟мисля да взема бадемово масло и да опитам с него.Какво мислите?

# 197
  • София
Ами като пробождащи в дясно може би под яйчника някъде. Като от някой нерв, знам ли Confused . На всичкото отгоре съм в Гърция, свърши ми но шпа то и тук не намирам аналог.

# 198
Иди с кутийка na-spa до аптеката и те ще ти дадат еквивалент, след като видят активните съставки.

# 199
  • София
Опитах, но не се получи. Нямат лекарство с активната съставка.

# 200
Получавам придърпвания и болки понякога ниско долу, също и когато се обръщам по-рязко през нощта, но предполагам е нормално след всички промени, вътрешните ни органи се разширяват, бебо расте Simple Smile.

# 201
Опитах, но не се получи. Нямат лекарство с активната съставка.
Папаверин го имат. Звънни на лекаря ти да питаш за алтернативи.
И аз имам понякога бодежи и придърпвания, но също смятам, че е нормално, но не е нещо, което да ме кара да чувствам дискомфорт.

# 202
Някоя от вас има ли мнение за АГ-то на Окръжна в Пловдив?
Преди 6г. родих синът си там,имам добро мнение за предродилен и родилен сектор.Отидох в 12 през ноща при тях,прие ме изключително вежлива акушерка прегледа ме др.Бабаков и на ехограф също, до 1:30 през ноща ми следиха тонове,контракции.Родих в 8 часа след като ме приеха,доволна съм от АГ-то в МБАЛ Пловдив и лекарите и базата са на едно добро ниво за държавна болница!!Ако съм в Пловдшв живот и здраве,отново бих родила там!

# 203
Имам запитване...от 5 г.с. пия Прегнакеър плюс, ноо в едни английски форуми пише, че водят до спонтанен аборт...Леко се стреснах...дали е възможно такова нещо..?

# 204
Имам запитване...от 5 г.с. пия Прегнакеър плюс, ноо в едни английски форуми пише, че водят до спонтанен аборт...Леко се стреснах...дали е възможно такова нещо..?

На мен това ми се струва абсурдно...Аз също ги пия от деня,в който разбрах,че съм бременна и Слава Богу всичко е наред с бебето.Мои познати също ги пиха и нямаха проблеми.Смятам да продължа,тъй като не съм сигурна дали си набавям всичко необходимо от храната,а и едва ли някой ще ми назначи изследвания на витамини и минерали...

# 205

На мен това ми се струва абсурдно...Аз също ги пия от деня,в който разбрах,че съм бременна и Слава Богу всичко е наред с бебето.Мои познати също ги пиха и нямаха проблеми.Смятам да продължа,тъй като не съм сигурна дали си набавям всичко необходимо от храната,а и едва ли някой ще ми назначи изследвания на витамини и минерали...
И аз така мисля...въпреки, че след като забременях нещо се превърнах във вегетарианка...месо или риба да не видя.Така, че мислех, че е много добър избор.

# 206
Аз също ги пия.

# 207
  • София
Здравейте! Може ли и мен да ме добавите в групата? Терминът ми е на 12.01.2019г. На 30г съм, първа бременност.  Чакаме го от 2 години. От толкова време пием и фолиева киселина. Е , мъжът ми спря като разбра, че съм бременна. хаха На 13.05 видяхме двете чертички. Минала съм всико, което трябва досега. в 14 г.с. съм. На първата фетална морфология казаха, че виждат лъжлив или истински възел на пъпната връв, но ние с мъжът ми вярваме, че всичко ще е наред. Хемоглобинът ми е 113, та пия феротон и феро-фолгамма.  Ще имаме момченце, знаехме си. Simple Smile И Брат ми чакат бебче, но то ще е декемврийче и май ще е момиче. Вие къде се следите и какъв пол ще е бебчето? Може и пола да се сложи на страница 1, ако админът прецени. Wink

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 16:00 от siiv

# 208
Значи днес ,ако не ме дават по новините, може и да не е скоро. Аман от олигофрени. Отивам за болничния за който сме се разбрали още миналия месец с докторката и на регистратурата : Ами изчакайте ,ама той не е готов ,то май няма да е днеска и ала бала ... И  като ги грабнах -развиках се обясних им ,че са олигофрени и те първа ще идвам всеки месец за болнични ,ако мисля ,че ще ме връщат по 100 пъти -няма шанс. След още 10 мин обясняване на тъпотии ,казаха, че утре ще е готов:rage: Много е вероятно и утре да крещя там Joy

Както и да е, тръгнах си . На едно кръстовище към вкъщи ( с колата ) една да я наречем условно - "  мила разсеяна дама" ( за да не използвам думи като : крава ,патица или нещо по -така ) ,реши ,че иска да се качи при мен с нейната кола и от най -дясно ,мина най-в ляво пред мен -разминахме се на една боя .....Rage Леле сигурно ,ме чуха в другия край на София как изпращам поздрави на : майка й ,баба й , леля й и всички роднини по майчина линия до 10 коляно. Rage Въпросната дама не се трогна и си продължи все едно нищо не е станало .

Сега мисля ,да се отдам на почивка ,че до довечера не се знае.....Joy

Благодаря за вниманието !
Хубав ден !

# 209
Дами, пазете си нервите. Не си залужава допълнително да си създавате негативни емоции. Дори бременни, за нас важат някои общовалидни правила: усмивката железни врати отваря. Повечето хора вече са резистентни към викове и крясъци.
А относно „Лидл”, там правилото е кошници да не се изнасят от магазина, на паркинга може само с колички да се ходи. Мисля, че и табела имаше в нашия. Имах подобна случка преди години, създаде ми известен дискомфорт, та съм го запомнила това правило. Предполагам, че ако нямаше табела, щях и аз да се разправям тогава как да пренеса съдържанието на препълнената кошница до колата.

Общи условия

Активация на акаунт