Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 48 385
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Двадесета седмица е най-добре Simple Smile

# 226
VandG, честит мъж! Сигурно чувството е прекрасно Relaxed

dharmaaa,  аз си записах час за 20 седмица още от сега. Знаех, че трябва поне месец по-рано да се обадя, за да запазя за седмицата, в която искам. Ще бъда при д-р Чавеева в Щерев, препоръчаха ми я Smiley Нямам търпение!
Аз също съм с две ръце за д-р Чавеева бях при нея миналата седмица на ФМ и съм много очарована от нея прекрасен човек и добър професионалист е заслужава си чакането за час при нея

# 227
Хайде и аз с един глупав въпрос: предпазвате ли си лицето по някакъв начин от слънцето? Купих слънцезащита но още не го ползвам, по начало си имам лунички но вече имам и много нови и по големи Sad

# 228
  • Sofia
Хайде и аз с един глупав въпрос: предпазвате ли си лицето по някакъв начин от слънцето? Купих слънцезащита но още не го ползвам, по начало си имам лунички но вече имам и много нови и по големи Sad
Аз използвам тониран на Авен, 50 фактор. Факт е, че сега кожата е склонна да образува петна, а след раждането си остават..

# 229
Да, вчера си купих слънцезащитен крем с малко цвят на авен - 50 фактор. Кожата ни е много податлива на петна сега. Казват, че особено много при бременост с момиче.
Две приятелки се сдобиха с много тъмни кафяви петна по време на бремеността си и дори след 2-3 години все още не успяват да ги премахнат.

# 230
Ужас, значи да почвам да се мажа и аз. Бях купила на Биодерма, няколко пъти се мазах но не ми е комфортно имам чувството че се изпотявам повече на лицето.

# 231

Ползвам ВВ серум на Ив Роше с фактор 20. По принцип си ползвам кремове с фактор,  а сега още повече.

# 232
Аз използвам на ларош спрей за лице 50 фактор 🌞

# 233
Ползвах ББ с фактор,но вчера си взех и флуида на Пиз Буин 30 фактор. Днес или утре ще го пробвам и него

# 234
Тъкмо се завръщам от ФМ при Троянчев, доволна съм.Обясняваше кое какво и как.Предположи момиче като пол, но аз виждам пиле на снимката(много разбирам).Беби подскачаше и мърдаше много.

# 235
  • София

Аз ползвам екрана на Кларанс (той е специализиран в защита от градско за мърсяване и е с 50 фактор), а преди крема слагам масло от малина (май Grinning ), което също предпазва се води, че предпазва от слънце, освен всичко останало. Но по принцип ползвам ежедневна слънцезащита последните около три години, че нали бръчки ...

# 236
TheMotherOfCats от това масло не получаваш ли пигментация въпреки слънцезащитата. Аз имам от ягодови семки, което много ми харесва но ме е страх точно сега да го ползвам въпреки 50 тия фактор който купих

# 237
Аз пък си търся експигмент. Преди години освен, че ми махна петната се справи и с пъпките. Нещо не се грижа особено за себе си откакто забременях. Нямам желание някак. Но се насилих и утре отивам на маникюр. Редно е малко да заприличам на жена. Хаха.

# 238
Какъв е този крем експигмент? по време на бременността няма как да се ползва си мисля но за после да знам Simple Smile.

# 239
Здравейте дами,

Изчаквах БХС-то, за да се запиша и аз във вашата тема. Резултатите ги видях днес и изглеждат напълно ок. Очаквах някакви ужасии защото вече съм на 39 г., но се оказа, че комбинирания риск е по-нисък и от двете ми предишни бременности. Nerd

Та така, да се представя - чакаме трето бебе, много желано. В момента съм 13 г.с. и термина ми е 22.01. Имам две момиченца - 9г. и 6 г., които много се вълнуват и само ме гушкат по корема. Искат да се грижат за бебето и общо взето нямат търпение да се роди. Аз не бързам, обаче.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт