Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 691
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • Лапландия
Днес  ми взеха цитонамазка и МБ със спекулум.  Беше много болезнено и имам леко кървене. Лекарят  коментира, че май ще съм със секцио.

# 361
Не мога да повярвам, че го пиша ... Адски се разочаровах днес от Селена!!! Преди нямаше такова лошо отношение!!! Възмутена съм!
Аз с кървене стоях и чаках 2 часа...

# 362
Здравейте, момичета! Гледам май има доста мами от Пловдив,не знам дали всички са в групата във Фейсбук, затова да питам тук. Къде се следите, при кой лекар и ориентирали ли сте се къде мислите да раждате? Видях,че сте писали за Селена, че не сте доволни от отношението. На мен ще ми е второ раждане, първото беше бързо, лесно и безпроблемно, но сега нещо съм се филмирала... Споделете мнение за болниците?

# 363
Изобщо не бързам с пазаруването , още повече ,ако се окаже вярна прогнозата за още един младеж покупките ще са съвсем ограничени -имаме всичко от баткото.
В тази връзка в края на Октомври ( ако нещо не бъркам ) Хиполенд имат рожден ден и правят намаления на всичко . На някои неща с по 50% .Така че ,ако можете изчакайте -Септември , Октомври - повечето магазини имат намаления Simple Smile

# 364
Започнах пазаруването след като разбрахме резултатите от Пренатеста и съответно пола-първо бебе ще е и имам нужда от всичко, а и ми носи радост и щастие да обикалям бебешките магазини Simple Smile. Възползвам се от големите юлски намаления при нас, не бързам, но и в същото време не искам да оставям всичко за последния момент.

# 365
Здравейте, момичета! Гледам май има доста мами от Пловдив,не знам дали всички са в групата във Фейсбук, затова да питам тук. Къде се следите, при кой лекар и ориентирали ли сте се къде мислите да раждате? Видях,че сте писали за Селена, че не сте доволни от отношението. На мен ще ми е второ раждане, първото беше бързо, лесно и безпроблемно, но сега нещо съм се филмирала... Споделете мнение за болниците?
Аз раждах в МБАЛ Пловдив,лекарят който ми потвърди бременноста беше др.Мерджанов.Ако не се налага преместване в София ще съм при този лекар за следене и в тази болница за раждане.Имам добри впечатления.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 11:32 от AniGaSt

# 366
  • Пловдив
Yumsi , аз съм при др. Порязов . Много съм доволна , първа бременност ми е и той е страшно внимателен , всичко обяснява. Живот и здраве ще раждам при него .

# 367
Аз си запазих час за понеделник за още един лекар в МД във Варна и се надявам  да ми обърне малко повече внимание и окончателно да стане ясно има ли проблем с шийката или няма. Имам спомен, че в темата имаше няколко момичета от Варна, ако могат да се включат и да кажат при кой лекар ходят ще съм им благодарна.
На мен ми става адски неприятно това постоянно ходене по доктори и прегледи, но нямам голям избор в случая.
Иначе за купуване ми е рано на мен, не смея още, а и пола не знаем.

# 368
Здравейте мами Simple Smile
Предполагам има такива , които са в болнични вече . Споделете на колко процента е болничния , от бруто ли се образува и колко време назад взимат дохода .
Имам подозрения , че ако съм в болничен или по майчинство ще взимам повече , тъй като осигуровките са ми високи.
Благодаря ви  , слънчев ден Simple Smile

# 369
За мамите от Пловдив , аз съм при д-р Главчев (Торакс) мисля и там да раждам живот и здраве , имам няколко познати родиха там и са много доволни , работят със здравната каса само раждането се плаща и мисля , че беше 1000 лв . Д-ра има и частен кабинет за прегледи , който също работи със здравната каса .

# 370
  • София
Предполагам има такива , които са в болнични вече . Споделете на колко процента е болничния , от бруто ли се образува и колко време назад взимат дохода .
Имам подозрения , че ако съм в болничен или по майчинство ще взимам повече , тъй като осигуровките са ми високи.
Вариантът да получаваш повече по време на болничен е, ако те осигуряват на повече, отколкото реално получаваш и то да са го правили достатъчно време назад (18 месеца, ако не греша), а при майчинството го направиха 24 месеца назад.

# 371
Аз си запазих час за понеделник за още един лекар в МД във Варна и се надявам  да ми обърне малко повече внимание и окончателно да стане ясно има ли проблем с шийката или няма. Имам спомен, че в темата имаше няколко момичета от Варна, ако могат да се включат и да кажат при кой лекар ходят ще съм им благодарна.
На мен ми става адски неприятно това постоянно ходене по доктори и прегледи, но нямам голям избор в случая.
Здравей. Аз съм от Варна. Следя се в МД при Боян Георгиев, но той сега е в отпуск(до края на юли),заедно с жена си, която също е АГ там.

# 372
Аз си запазих час за понеделник за още един лекар в МД във Варна и се надявам  да ми обърне малко повече внимание и окончателно да стане ясно има ли проблем с шийката или няма. Имам спомен, че в темата имаше няколко момичета от Варна, ако могат да се включат и да кажат при кой лекар ходят ще съм им благодарна.
От години ходя при Наталия Юдова. Дори за днес имам час, но ще го отменя. Винаги ми е обръщала внимание и обяснява всичко.
Ходила съм и при Яков, но той е малко странен . Но и него харесвам.

# 373
Не мога да го хвана .Миналият месец ми преведоха в началото 1100 лв за юни ,в края на месеца 1080 лв за юли и сега на 12.07 ми преведоха 500 лв те нз от къде се пръкнаха и какви са ,някакви изравнителни ли ??????Всеки месец осигуровките ми са били различни ,защото в компанията ни осигуряват на пълна заплата + бонус какъвто си изкараш.Ако някой ми обясни как се смятат връщат ли се назад месеци ,най вероятно да ????Иначе без бонус ме осигуряват на 1200 ?Ще съм благодарна ако някой ми обясни ?

# 374
  • Пловдив
шанел , мен  ме осигуряват на брутна заплата .В болничен съм от първия положителен тест и в момента взимам г/д колкото заплатата. Взела съм си пик код от НОИ и там си следя всичко . Много е полезно , защото има информация  за много неща . Чрез пик кода вече си изчислих и майчинството . Не е зле ако имаш време да отидеш и да си изкараш един , аз не чаках много . Всичко после ти е достъпно онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт