ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Госпожа Министершата не е ли с Лилия Маравиля??? Много я харесвам тази жена! Записвам
Във Възраждане препоръчвам 12те гневни! Ама ужасно много препоръчвам! Нова е, от тази година, имаше номинация за Аскеер. Може да си гледала филмите - американския и руския (на Никита Михалков)

На останалите - много се извинявам за спама!

# 46
Последен спам с лоша новина (да не ви пиша лични на няколко човека) - току-що се обадих на телефоните на една от касите в Народния и ми казаха, че На ръба и Дон Жуан са отменени Sad Ама защо няма официално в сайта, един Бог знае, малко беше серт жената и не питах

# 47
Последен спам с лоша новина (да не ви пиша лични на няколко човека) - току-що се обадих на телефоните на една от касите в Народния и ми казаха, че На ръба и Дон Жуан са отменени Sad Ама защо няма официално в сайта, един Бог знае, малко беше серт жената и не питах
Донков сигурно е в абсистенция.

# 48
Оооо и Госпожа Министершата също е добра, смях се много.
Аз за Театър пред театъра съм си взела билет за Животът е прекрасен.

Май сбъркахме темата Grinning
Прибавям само последно Живак, която съм гледала пак преди години на фестивала на Ранкови, но искам тази година пак да я мина, че ми хареса много, да видим дали и сега ще ми хареса.

Е неееее, защоооо??? Много съм тъжна Disappointed Relieved Плача!

# 49
Супер тъпо Sad Дано все пак го напишат и в сайта....че нали...за сигурно

Само данне вземат да отпаднат от репертоара за другия сезон, че вече така се минах с едни други постановки

# 50
Скапа ми се денят! Кога ще го напишат в сайта? В 18:30?
Гаден дъждовен ден!

# 51
  • София
Е, неееее Sad  Ядосах се.
Ух, Дона и аз имам подобни опасения, че може и да отпаднат. Играят ги вече толкова години.

# 52
Докато бях на море, защото беше леко непредвидено ходенето, Захари Бахаров е играла именно моноспектакала си, имало и билет за мен свободен, ама ме нямаше Joy, така че спокойно момичета, бъдете дзен

# 53
Е, неееее Sad  Ядосах се.
Ух, Дона и аз имам подобни опасения, че може и да отпаднат. Играят ги вече толкова години.

Точно. А имаше немалко премиери тази година Sad
Опсявам се за На Ръба, защото май има малко зрители...

А на Народния много беснея, защото на няколко пъти отменят постановки и го обявяват в 5-6 часа чак! Много непрофесионално, често съм разбирала чак, като отида в театъра....

Майче, то това ни остава...да сме дзен

# 54
# 55
Бих ви препоръчала да ударите едно малко, но ако сте на работа е неподходящо Joy
За това по една прегръдка :

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 12:20 от maichetoo0o

# 56
Ако са на работа, направо едно голямо да ударят Joy

# 57
На работа съм, тука малките ги удряме чак в 5 един час преди да си тръгнем, а аз си стоя на сухо понеже  шофирам. Яд ме е много. Иначе, ако присъствате докато пием в картонени чаши за кафе на работата ще се напикаете от смях гарантирам ви, Тони ще ви се струва, че се държи като пенсионер. Счетоводителска ни работа. Joy  Реши ми се проблема с билета и аз няма да ходя. Честито.Хъмбъл дишай няма за какво да завиждаш. Kissing Heart

# 58

Детективското ми око отново проучва отражението в стъклото зад нея Grinning

Това май е нейното отражение. Joy По очилата и по телефона я познах. Grinning

# 59
  • София
Опасявам се, че и голямо няма да ми оправи настроението.

Общи условия

Активация на акаунт