ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Опасявам се, че и голямо няма да ми оправи настроението.
Опитвам се да си вдигна ендорфина с едно сладко, ама...и времето не помага, егати. Отиде запознанството с фенклуба ...за по-натам
Пуснали са съобщение и в сайта вече

# 61
Един филм с Велислав в положителна роля 😁
Засега го намерих само тук:
https://www.snagfilms.com/films/title/index-zero
Филмът е добър👍👌✌

# 62
Значи страшен ден, току що ми отмениха и тренировката по канго за довечера Joy Мислете от сега какви теми ще разискваме довечера, че ендорфина ми е ударил дъното. На вас разчитам. Или да са лигаво романтични или от бруталните на Дона.

# 63
Опасявам се, че и голямо няма да ми оправи настроението.
Опитвам се да си вдигна ендорфина с едно сладко, ама...и времето не помага, егати. Отиде запознанството с фенклуба ...за по-натам
Пуснали са съобщение и в сайта вече
Ендорфинът ми е на нула. Disappointed
Ние пак можем да си направим среща. Grin
Детективското ми око отново проучва отражението в стъклото зад нея Grinning
Това май е нейното отражение. Joy По очилата и по телефона я познах. Grinning
Аз говорех за обстановката в отражението, то е ясно, че е тя. Grinning Но съм на нула, не можах да намеря хотел с дърво пред терасата, с тъмна дограма и бели столове. Grinning А и вече не съм в настроение да търся.

# 64
Значи страшен ден, току що ми отмениха и тренировката по канго за довечера Joy Мислете от сега какви теми ще разискваме довечера, че ендорфина ми е ударил дъното. На вас разчитам. Или да са лигаво романтични или от бруталните на Дона.

Айде след работа ще направим един генски сценарий или малко поезия Wink Обещавам да съм необичайно романтична Wink

Аз се успокоявам с това, че...ще мога да гледам Англичаните Joy

# 65
Момичета,не се ядосвайте, обещавам ви наесен да ги има пак постановките Simple Smile
А фестивалът в Рим си е юни,не юли, така че нашият човек ще си е на линия да снима Simple Smile

# 66
Момичета,не се ядосвайте, обещавам ви наесен да ги има пак постановките Simple Smile
А фестивалът в Рим си е юни,не юли, така че нашият човек ще си е на линия да снима Simple Smile

Ти не се ослушвай, а кажи на коя постановка ще дойдеш с нас Wink Пък току-виж съм ти се отсърдила, кой знае Wink

# 67
Малко хубава музика. Ако се чувствате неустойчиви в този момент😁
Скрит текст:

# 68
Дона, да не стане така, че и англичаните да омажат пейзажа днес Joy

Аз правя торта, чакам да стегне само и да я опитам Simple Smile

# 69
Хъмбъл , това ли е филмчето    http://gidonline.in/film/teorema-zero/   ?
Аз през руските сайтове почти всичко си откривам , понякога превеждат странно заглавията Joy

Много отдавна  дъжда приемах така

# 70
  • София
О, Ели, аз все още го приемам така, обичам да вали, но не и цяла седмица.
В тези руски сайтове дублирани ли са филмите?

# 71
О, Ели, аз все още го приемам така, обичам да вали, но не и цяла седмица.
В тези руски сайтове дублирани ли са филмите? 
Има различни , в някои са дублирани на руски , в други са с руски субтитри и си върви  оригиналния език , а имаше и опция на  FOX  да си върви и без субтитри . Специално  като гледах Скандал ми направи впечатление .

# 72
Хъмбъл , това ли е филмчето    http://gidonline.in/film/teorema-zero/   ?
Аз през руските сайтове почти всичко си откривам , понякога превеждат странно заглавията Joy

Много отдавна  дъжда приемах така
не. Моят е Индекс нула, не Теорема 😁😋

# 73
Hе се ядосвайте за отменените постановки и ако е възможно, заменете си билетите за някое от представленията от "Театър през театъра". Aз бих гледала Kалигула или Опит за летене. За първия има много положителни мнения (режисьор е Диана Добрева), а и Деян Донков беше номиниран с тази роля за Aскеер (и за ролята в Палачи). Премиерата на втория спектакъл ще е през новия сезон, а сега ще е хепънинг и това звучи интересно. Вероятно ще е по-различно изживяване, ще има някоя друга импровизация, а и музиката ще се изпълнява от Теодосий Cпасов на живо https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6903697

# 74
  • София
Злати, за съжаление почти няма останали билети за постановките от Театър пред Театъра
Благодаря за препоръката за Опит за летене, поне за нея има още няколко свободни места и ще се пробвам да сменя.

Общи условия

Активация на акаунт