ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро. Някой да ме светне какво е това последното във фейсбук групата. Някаква жена, която пуска обяви за статисти в сериала е писала, че остава малко до старта на Откраднат живот 6, но преди това трябва да поснимат в Рим и да се готват за лятото да са римляни и египтяни в киноцентъра в Бояна. Отдолу имаше коментар дали някой няма да е на меден месец?

И аз го видях Joy
В момента в Киноцентъра снимат някакъв филм на римска тематика (Древен Рим) (от разни снимки на актьори в иснтаграм разбрах). Това за медения месец нищо чудно да го е писал някой от нас, защото тия дни Вездесъщият ще го прожектирст на някакъв фестивал в Рим и сe бъзикахме дали няма да има снимки на сериала от там и нашите двама влюбени да ги видим на меден месец Joy

# 196
Дона, тъкмо щях да предположа, че Магда ще ходи сама, а ти ми секна мечтите за романтика....... Joy

# 197
Дона, тъкмо щях да предположа, че Магда ще ходи сама, а ти ми секна мечтите за романтика....... Joy

Тц....ще снимат двоен меден месец - Магда  и Васко и Стаменова и Врабчев.
Тези, които нас ни интересуват, могат да се таковат и в София JoyАвтомобили и душове имаме и тук Joy

П.С. и дръвчета....за тоталните скръндзи...

# 198
Те нашите не са изтънчени, нямат класа за подобни дестинации. Виж Жекова и Васил е друго, те са от модерните и класните двойки - меден месец от Софийския затвор чрез скайп връзка Joy

# 199
Добро утро. Някой да ме светне какво е това последното във фейсбук групата. Някаква жена, която пуска обяви за статисти в сериала е писала, че остава малко до старта на Откраднат живот 6, но преди това трябва да поснимат в Рим и да се готват за лятото да са римляни и египтяни в киноцентъра в Бояна. Отдолу имаше коментар дали някой няма да е на меден месец?

И аз го видях Joy
В момента в Киноцентъра снимат някакъв филм на римска тематика (Древен Рим) (от разни снимки на актьори в иснтаграм разбрах). Това за медения месец нищо чудно да го е писал някой от нас, защото тия дни Вездесъщият ще го прожектирст на някакъв фестивал в Рим и сe бъзикахме дали няма да има снимки на сериала от там и нашите двама влюбени да ги видим на меден месец Joy
Това за медния месец го е писал някой, който само е чел тука.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 09:07 от fchelata

# 200
И аз си помислих, че е за нещо друго, просто не схванах защо е намърдан и Откраднат живот в поста, затова питам.

# 201
Ем, авторката явно го е писала до тези, които работят като статисти към сериала - сега ще работят "римляни", докаот стане време да са "доктори" Joy Така го разбирам Simple Smile

Аааа, Фчела, може, точно този коментар не го намерих и не видях кой го е писал

Майчееее, получих пепепруди в стомаха при мисълта за тази онлайн романтика! Не съм романтична, както знаем, но тази любов и тези отношения могат да разтопят всяко едно сърце!!! Gift HeartSparkling HeartRevolving HeartsTwo HeartsYellow Heart JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 09:18 от Анонимен

# 202
Те нашите не са изтънчени, нямат класа за подобни дестинации. Виж Жекова и Васил е друго, те са от модерните и класните двойки - меден месец от Софийския затвор чрез скайп връзка Joy
Ааа никакви връзки в скайп, то вече не е модерно. Joy Ще му ходи на съпружески посещения или както там се казват.Grinning Ще си имат време хората да си интимничат. Само моля това да ни го спестят. Joy

# 203
Яничка, ама моля ти се, това трябва да се види, за да покажат на нашите как се прави, как иначе ще се научат Joy
Аз се чудех дали при нас има подобни посещения Thinking

# 204
Ааа, това съм го гледала по други сериали/филми. В едни специални стаички,  като на хотел - четеш ли, Марио Ковачев???
Майче, не съм чувала да има такива неща при нас. Не че съм имала гадже затворник де, не говоря от личен опит аххахахах Joy

Следващото в спойлер, че ме е срам направо какво пиша
Скрит текст:
Но се сещм ,че в Orange is the new black(има ли фенове? аз го обожавааам) едната мацка, като се омъжи, си изконсумира брака в стаята за посещения, мъжО я опря на вендинг машината и там по модела на Тони...сещате се

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 10:12 от Анонимен

# 205
 Нека ходят Жекова и Васко. Дано им хареса медения месец и да пускат молбата за напускане Grinning

Може ли да припадна?? В шок съм!

# 206
Дона, аз се сещам за Грозната Бети, там Вилхелмина беше на посещение при мъжа си Joy
Нистина ми е интересна дали имаме подобна  практика, ама то при нас както си излизат, не им трябват Joy

# 207
Нека ходят Жекова и Васко. Дано им хареса медения месец и да пускат молбата за напускане Grinning

тотална кретения😂😁

# 208

Скрит текст:

Joy Joy Joy Е, това се нарича да ти започне работния ден с идиотия.
 Ама верно си беше различен човек с доцента!
Скрит текст:
изтерзана и сдухана през 90% от времето
А пък за късмета на Зорница с Марио само мога да кажа - Дай Боже всекиму такъв късмет Wink

# 209
Вече не се ядосвам хиля се като олигофрен като ги чета. Joy Особено през последните епизоди как гееше, а и преди това. Аз Зорница не съм я виждала да грее повече от когато Марио и падна на колене, но явно съм за очен. Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт