Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на билета за посещение на Памуккале и има ли различни цени за деца, възрастни или стандартни билети?
Какви видове информация се включват в билета за посещение на Памуккале?
Какво включва входният билет за Памуккале и стандартният билет за посещение на обекта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на билета за посещение на Памуккале и има ли различни цени за деца, възрастни или стандартни билети?
Билетът за посещение на Памуккале включва вход за Памуккале, басейна на Клеопатра, древния град Хиераполис и музея, като цената му е 180 лири за възрастни. За деца до 12 години входът е безплатен. Цената на стандартния билет за посещение на Памуккале е 35 лири. За деца под 12 години входът за посещение на Памуккале е безплатен.
-
Какви видове информация се включват в билета за посещение на Памуккале?
-
Какво включва входният билет за Памуккале и стандартният билет за посещение на обекта?
Входният билет за Памуккале включва достъп до Памуккале, басейна на Клеопатра, древния град Хиераполис и музея. Това позволява на посетителите да се насладят на разнообразието от атракции в това уникално място. Стандартният билет за посещение на Памуккале включва достъп до основните атракции, като Памуккале, басейна на Клеопатра, древния град Хиераполис и музея.
-
Какви видове информация се включват в детския билет за посещение на Памуккале?
-
Кой е най-добрият маршрут за пътуване с кола до Анталия?
Хотела си го избрахме сами, пътувахме с Ориент 99 - от тях не съм доволна, в офиса не ни казаха нищо конкретно за хотела, опитаха се да ни продадат двата Palm Wings, за които после разбрах, че имали ексклузивни права да предлагат. Нашия го избрахме заради многото басейни, големината на стаите (на практика са само апартаменти), добрите отзиви по сайтовете и много приятната цена - 1326 лв. за двама възрастни и дете на 8 (запазихме през февруари, можеше и още по-евтино да е). Не ми хареса отношението на туроператора - по договор имаме обслужване от партньорска фирма в хотела, но ние не получихме такова. Тъй като за Кушадасъ бяхме последните хора, които карат до хотела (бяхме на 8 км от морето и на 10-15 от центъра), за другите хотели обясняваха, тук ви чака еди-кой си, ще получите информация за хотела, за допълнителни екскурзии... Когато закараха нас, нищо не казаха, а на въпроса ми ще дойде ли някой да се срещне с нас ми отговориха "ами сигурно". Ами 7 дни никой не дойде! Поне да бяха казали предварително - този хотел не го обслужваме, оправяйте се. Не че не се оправихме, но някак не е приятно да те изненадват в последния момент. От хотела обаче нямаме никакви оплаквания. Бяхме платили за стандартен апартамент с една спалня, настаниха ни в мезонет с две. Басейните - 19, кеф ти спокойствие около по-малките, кеф ти тарапана и анимация около централните. Аквапарк с 6-7 пързалки, храната супер, а когато беше Байрям, минаха по стаите да раздадат чиния с плодове, две чаши и бутилка вино. Самият комплекс е огромен, даже не можахме да го обиколим целия. Има магазин за сувенири, минимаркет, няколко магазина за спортни дрехи, бижута, чанти, обувки. Навсякъде приемат плащане с карта, а на рецепция обменят и валута. Безплатният интернет е на рецепция и на плажа, за басейните не съм сигурна, тъй като ние си доплатихме 70 лири за една седмица за wifi в стаята, а точно пред нея са три басейна и един бар, така че се хващаше и там. За плажа си запазваш място в автобуса от предишния ден, ние ходихме всеки ден. И там всичко ни хареса. Ако някой се интересува от детайли, ще пиша.