пуша все едно никога не съм ги спирала по 10цигари на ден
, но моля те, чети внимателно. В никакъв случай не критикувам пушачите, в числото на които спадам и аз.
Говоря за задължението на лекарите да запознаят пациентите си с всички възможни рискове.....по този начин имаш възможност да вземеш информирано решение. А да, и да си понесеш отговорността за него/да не се налага, разбира се/. Доколкото си спомням, много ясно написах, че по-голяма част от въпросният един процент "проблеми" няма нищо общо с пушенето. Но като стана на въпрос.....според обслужващити чужди интереси статистики тази година в САЩ ще се родят 100 000 деца с различни проблеми. Умишлено няма да цитирам статистиката у нас. Тази цифра си струва човек да се замисли. Освен това никъде на практика не твърдя, че има връзка между пушенето и проблемите. Нямам такова право, тъй като не съм лекар - но имам следния въпрос свързан с горния цитат: Ако лекарят ти е широкоскроен и те посъветва да продължиш да пушиш, независимо с какъв мотив подкрепи думите си, и няколко месеца по-късно се сблъскаш с нещастието "дете с проблеми" кой ще е виновен? И всъщност ще има ли някакво значение...........

, като си копирала цитата, направо излиза сякаш аз съм го писала
А не съм.
Ама така ми излезе.Който не знае ,да гледа най -горното (ако са няколко мнения едно под друго,цитира се това,което е най-горе) 
Препоръчани теми