Звездни компромати- 369 част

• 80 826
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Мир на душата му 🥀🥀
С интерес гледах предаването му,говореше умно и разбираемо за историята...
Не изглеждаше добре напоследък,говореше бавно,трудно дишане се усещаше...

# 226
# 227
Боледувал ли е Божидар Димитров? Не съм чела нищо, внезпна новина и тъжна:(

Е, вчера гледах Светла в Мармалад, не каза че днес е Денят🤪🤪

# 228
Дъщеря му днес имала рожден ден. Той я чакал пред входа и...От години имал проблеми със сърцето.
Добър историк беше. Мир на душата му

# 229
  • София
Сравнително наскоро гледах интервю с Божидар Димитров и човекът никак не изглеждаше добре. Винаги съм го слушала с интерес, съжалявам много за случилото се.

# 230
  • Русе/София

Е, вчера гледах Светла в Мармалад, не каза че днес е Денят🤪🤪
На 12 юли ще е.

# 231
Да загубиш баща си на рождения си ден е отвратително.Да почива в мир Божидар Димитров.

Клипа с дъщерята на Мария може да предизвика само смях.Чак ми дожалява за детето.

# 232
  • До морето
Дайте снимка на булката, де! И на младоженеца също. Представям си какъв е симпатяжко- на сватбата с Мара как беше зализал косица 😂

Много тъжна вест за Божидар Димитров. Харесвах го.

# 233
Поклон за Б. Димитров. Непотвърдена диагноза - белодробна емболия. Не беше добре със сърцето, но не се и пазеше. Мир на душата му.

# 234
  • Sofia
Днес за "разсънване"изгледах новия клип на Мара,с червения бански заврян отзад,много евтин изглежда,тъпа песен и само гъзене на дамата Confused
Беше някакво предаване на Наско /който пееше и танцуваше с Люси навремето/,спираше все малки хлапета в прованса/Карнобат/и те си поръчваха песни за поздрав,всички ужасни чалгарски или рападжийски парчета Flushed

# 235
Ивон Динева също показва скъпата си чантичка
Скрит текст:

С майка си и баба си newsm09
https://www.instagram.com/p/BkshNxOBtnJ/?hl=bg&taken-by=ivonndinevaa

# 236
Не че ме интересува особено, дъщеря ми си изглежда страхотно за нейната 10-годишна възраст,но...нали няма начин това зомби на снимката да е с естествения си вид?! О, времена, о, нрави!!!

# 237
Добре де, Ивон Динева преди 6 месеца навърши 14 години. С тези устни е от преди това. Видно е, че не са направени с вакум уредите. Ясно е, че нямаме "Социални" и никой няма да направи "забележка" на родителите, но нямаме ли орган, който да следи лекарите и козметиците? (Не ми отговаряйте, знам, че това е в сферата на фантастиката). Този, който е инжектирал каквото и да е в устните на 13-14 годишна, е не просто за отнемане на лиценз, а направо за затвор.
А Анелия, че е ултра тъпа, така е, но кьорава ли е??? А бащата? И той ли е ОК малолетната му дъщеря да изглежда като надуваема к**ва?

# 238
Това момиче има уродливо-вулгарен външен вид. Ужасно гнусно излъчване, съжалявам, младо момиче е...

# 239
Добре де, Ивон Динева преди 6 месеца навърши 14 години. С тези устни е от преди това. Видно е, че не са направени с вакум уредите. Ясно е, че нямаме "Социални" и никой няма да направи "забележка" на родителите, но нямаме ли орган, който да следи лекарите и козметиците? (Не ми отговаряйте, знам, че това е в сферата на фантастиката). Този, който е инжектирал каквото и да е в устните на 13-14 годишна, е не просто за отнемане на лиценз, а направо за затвор.
А Анелия, че е ултра тъпа, така е, но кьорава ли е??? А бащата? И той ли е ОК малолетната му дъщеря да изглежда като надуваема к**ва?

Възможно ли е да се фотошопва ? Брадичката и или е монтаж, или е яко наблъскана с филъри.

Общи условия

Активация на акаунт