Звездни компромати- 369 част

• 80 832
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Е, сигурно колата е целта на клипа.

Да . Да покаже, че е сменила “любовта”.
Както и в сторитата и с падащата бариера на комплекса, в който живее. Голямо село.
А какви жени има, с какви коли и какви домове ... но те на никого нищо не искат да доказват и не се показват .

# 211
  • София
Много сте недосетливи. Акцентите в клипчето с Марая са чантата и колата. Детето е просто статистче.

Ами сори, ама Кийра Найтли бая е запуснала положението. Или просто съм свикнала на визията й на щека и ми е трудно да я приема закръглена. Завалийката и дупе, и бутчета направила, но цицки - йок!

# 212
  • София
Ива Екимова е изключително неприятна, глупава и злобна.
не я понасям, но смятам, че не си е преправяла снимката. то това е единственото хубаво у нея;)
Нямам преки впечатления от Ива Екимова, но на какво е базирано това мнение? Просто ми стана любопитно.
Дано не звучи заядливо въпросът ми!
базирано е на лично познанство и преки впечатления, Анра.

# 213
Ауууу, Светлето и Хриси вече са семейство Гущерови ! Ай честито !

# 214
Благодаря, Виж ти! Разбрах.

# 215
Бравус, на Гущерови. И нито една снимка?

# 216
Бравус, на Гущерови. И нито една снимка?
Тя цял ден се тъкми в инстаграм, а сега е пуснала снимка и вече и честитят колежките.

# 217
Зейн, на мен, ми е нещо неприятен. Не обичам хора податливи на депресивни състояния. А доколкото съм чела той често изпада в някакви дупки и все се чудя от какъв зор се бута в навалицата като не му понася. Иначе фотосесията е колоритна и приятна, но като се загледах, наистина е с много смешно отворена уста на всяка снимка, но сигурно фотографа така му е казал, че е секси 😂

Депресията е болест и за съжаление човек не си решава сам днес ще съм депресиран, а утре не.

Само че на него проблем са му наркотиците.

# 218
Божидар Димитров е починал

# 219
С тази сватба Хриси само прави напук на Мара.

# 220
  • София
Божидар Димитров е починал
Тъжно, много умен човек ☹

# 221
С тази сватба Хриси само прави напук на Мара.

Ааа той уж и Митко така с Никол, че и не можел да е преживее Мария, пък на добре са си хората. То май е добре веднъж “ да ти се случи” Мария, та после всяка друга да я оцениш.

# 222
  • До сърцето...
Оф, много тъжно за Божидар Димитров. Никой не е вечен, но ... с него си отиде една епоха.
Мир на душата му.
Flowers RoseFlowers Rose

# 223
  • Countryside
Ооооооо, шокирана съм от новината за кончината на Божидар Димитров! Много начетен и интелигентен човек! Мир на душата му и светла му памет!

# 224
  • Rock & Roll feeling ...
И аз туко що научих за Божидар Димитров. Бегло ме е интересувала неговата личност,но ми стана тъпо.

Станало  е известно на медиите от пост във ФБ на ББ:
"Изказвам съболезнования на близките и семейството на Божидар Димитров. Почивай в мир, приятелю! Поклон"

Ето гостуването му при Слави в рубриката " Нещо лично" :
Част 1 https://www.youtube.com/watch?v=5AgrTxtGNIU
Част 2  https://www.youtube.com/watch?v=gB7vB5tnTo4

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 22:31 от Летящ Кактус

Общи условия

Активация на акаунт