Звездни компромати- 369 част

• 80 658
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Защото има не една и две статии за безумното му отношение към персонала, жени и т.н. Как обижда и унижава публично, как за минути си сменя коренно настроението и отношението. Нееднократно е оприличаван на Джекил и Хайд.
Аз така го виждам- като мъж, който посяга на жени. Лично мнение.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 12:55 от Blue Turquoise

# 61
# 62
На мен Хамилтън ми е симпатичен, но не знаех за изстъпленията му. Лигльо.

Тази Корайма не знам пускана ли е
Цвети Пиронкова на разходка с бебето
Калина Паскалева се помпа с нещо рекламно (не знам накъде повече)

# 63
  • DE
Зейн е много красиво момче, но е прекалил с татуировките Tired

# 64
Калина Паскалева се помпа с нещо рекламно (не знам накъде повече)

Уау! Не се бях замисляла колко смели са тези жени Grin Аз, като трябва да ме боцкат за капка кръв за изследвания, така се стресирам и стягам, че мога да счупя подлакътника от стискане Joy

# 65
# 66
  • София
https://www.instagram.com/p/Bkoh62QF2DY/?utm_source=ig_share_she … gshid=4blb4euppxo Пенелопе и Хавиер във филма за Ескобар, не съм го гледала още, сега върви по кината в София

Филмът ми беше много недоправен, разкошна Пенелопе и зле разказана история. Нито любовен, нито биографичен. Не ми хареса.

# 67
  • София
Зейн, на мен, ми е нещо неприятен. Не обичам хора податливи на депресивни състояния. А доколкото съм чела той често изпада в някакви дупки и все се чудя от какъв зор се бута в навалицата като не му понася. Иначе фотосесията е колоритна и приятна, но като се загледах, наистина е с много смешно отворена уста на всяка снимка, но сигурно фотографа така му е казал, че е секси 😂

# 68
  • sofia
Зейн е красив. Допада ми.

# 69
Зейн, на мен, ми е нещо неприятен. Не обичам хора податливи на депресивни състояния. А доколкото съм чела той често изпада в някакви дупки и все се чудя от какъв зор се бута в навалицата като не му понася. Иначе фотосесията е колоритна и приятна, но като се загледах, наистина е с много смешно отворена уста на всяка снимка, но сигурно фотографа така му е казал, че е секси 😂

Те творците всички са такива.

# 70
  • Варна
Харесва ми как стилистът е барнал Зейн за снимките 😀
Интересен тренд се задава 😀

# 71
  • София
много сте работливи съботно:)
Радика  Hug
докато ви се радвах и гледах новата Алла П., попаднах на това:)
Скрит текст:

# 72
Кимката
Скрит текст:
Алла Пугачова, много ми харесва как изглежда сега. На младини беше ужасна.
Скрит текст:
Мила Йовович с децата
Скрит текст:
Кимката е пълен потрес! 😷 Толкова пошло излъчване, толкова вулгарност...

Уау, на този кадър Алла изглежда уникално! Но все пак помня и снимките на шезлонга, където си изглеждаше точно за възрастта.

Мила толкова ли е плоска отпред?

# 73

Депресията е болест и за съжаление човек не си решава сам днес ще съм депресиран, а утре не.

# 74
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мара Отварачката
Кат Вон Д
Дуа Липа

Общи условия

Активация на акаунт