Звездни компромати- 369 част

• 80 824
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Добре де, Ивон Динева преди 6 месеца навърши 14 години. С тези устни е от преди това. Видно е, че не са направени с вакум уредите. Ясно е, че нямаме "Социални" и никой няма да направи "забележка" на родителите, но нямаме ли орган, който да следи лекарите и козметиците? (Не ми отговаряйте, знам, че това е в сферата на фантастиката). Този, който е инжектирал каквото и да е в устните на 13-14 годишна, е не просто за отнемане на лиценз, а направо за затвор.
А Анелия, че е ултра тъпа, така е, но кьорава ли е??? А бащата? И той ли е ОК малолетната му дъщеря да изглежда като надуваема к**ва?
Възможно ли е да се фотошопва ? Брадичката и или е монтаж, или е яко наблъскана с филъри.
Aми разгледах й снимките и на всичките примерно устата й има една и съща огромна форма. Колкото и да фотошопва, едва ли може винаги да я прави еднаква. За брадичката ѝ не знам...странно остра е, при все, че Ивон не е от най-слабичките...

# 241
Скрит текст:
Добре де, Ивон Динева преди 6 месеца навърши 14 години. С тези устни е от преди това. Видно е, че не са направени с вакум уредите. Ясно е, че нямаме "Социални" и никой няма да направи "забележка" на родителите, но нямаме ли орган, който да следи лекарите и козметиците? (Не ми отговаряйте, знам, че това е в сферата на фантастиката). Този, който е инжектирал каквото и да е в устните на 13-14 годишна, е не просто за отнемане на лиценз, а направо за затвор.
А Анелия, че е ултра тъпа, така е, но кьорава ли е??? А бащата? И той ли е ОК малолетната му дъщеря да изглежда като надуваема к**ва?
Възможно ли е да се фотошопва ? Брадичката и или е монтаж, или е яко наблъскана с филъри.
Aми разгледах й снимките и на всичките примерно устата й има една и съща огромна форма. Колкото и да фотошопва, едва ли може винаги да я прави еднаква. За брадичката ѝ не знам...странно остра е, при все, че Ивон не е от най-слабичките...

Сега питах по-младите от мен - стеснявала си лицето с програма на телефона и така ставало.

# 242
На мен пък точно работа с тези вакуум капачки ми приличат устните на Ивон + грим и допълнително очертаване + по-сочни устни по рождение, каквито са нейните.

# 243
Бабата изглежда приятна жена, макар и видимо с тъжен вид.

# 244
Ивончето и другата преждевременно пораснала, дъщерята на Лиана са като клонинги. Наргилета, нацупени муцунки, един тон грим... Но не съм учудена сякаш, от кой друг да взимат пример, освен от майките им.

# 245
Абе, майка ѝ на Ивон на тази снимка изглежда в пъти по-красива и естествена от дъщеря си, за акъла не говорим. Бабата също, впрочем.

# 246
Бабата изглежда приятна жена, макар и видимо с тъжен вид.
Тъкмо исках да кажа , че на тази снимка има три поколения жени. И видимо си личи в кой момеу нещо се е счупило и нещата от нормални са станали урудливи

# 247
  • София
Амбър Хърд
Скрит текст:

# 248
  • До морето
Аз Анелия я харесвам визуално, особено навремето като беше с тъмна коса беше истинска красавица. Ивончето, горкото, е одрало кожата на татко си. В допълнение е и пълничка от малка. Вижте снимки на майка и дъщеря една до друга допреди 2 години. Ми тя е като грозно патенце до мама. Това води до тежки комплекси. Кой знае колко се е гледало в огледалото и е искало да е хубава като мама. То и без да имаш мама красавица може да откачиш на тема външен вид, ама все пак.....
Щерката на Лияна е същата. Лияна, нищо че носи усещането за парцал, има много правилни черти на лицето и е хубавица. Щерката - не съвсем! И като няма как почват да мажат и да контурират.

# 249
Ох, било е драматично тази вечер у Курникова и Иглесиас.  Grinning

# 250
  • Rock & Roll feeling ...
Този, който е инжектирал каквото и да е в устните на 13-14 годишна, е не просто за отнемане на лиценз, а направо за затвор.
Да,ама едва ли при наличие на родителско съгласие.

А бащата? И той ли е ОК малолетната му дъщеря да изглежда като надуваема к**ва?
Ами той жените ги позлва предимно за това,та е свикнал сигурно  с разбирането,че джуката трябва да е голяма,нали... . Викам си барем,че му е дете да се трогне малко,но по ми мяза от ония бащи,дето дискриминират децата си полово и липсва пълноценно родителско отношение към женските представители на рода.  Самата Анелия е разкавала,че Коко искал момче и не знаел как да реагира,като разбрал,че е момиче. А Емилия като роди Иван на сума ти интервюта повтаряше колко е щастлив Коко,нали има син. Много грозно.
И аз мисля,че визията на Ивон е плод на сериозни емоциоанални дефицити.  Жалко,че Анелия е проста и явно си мисли,че няма проблем.

# 251
  • Once there was a Hushpuppy...
Да почива в мир Б. Димитров...

Гледам ги с тези наргилета, като неизменна част от живота на кифлетата. Ще каже човек, че с тях са се родили Crazy Такъв тренд, такова нЯщо Mr. Green

# 252
  • Варна
Аз не успявам да видя снимката с Ивон, Анелия и баба.

# 253
  • София
И аз. Чувствам се дискриминирана Mr. Green

# 254
Тази сутрин научих за Божидар Димитров.
Да почива в мир! Беше много колоритна личност!

Общи условия

Активация на акаунт