Звездни компромати- 369 част

• 80 842
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
  • Вече в моята си приказка...
Мисля, че това е снимката

Скрит текст:

# 256
  • Велико Търново
Бабата изглежда най-добре  Wink

# 257
Мисля, че това е снимката

Скрит текст:

Не знам на колко години е това момиче, но би трябвало да има ограничения, както за алкохола и цигарите: под 18 забранено за корекция! С изключения, разбира се, защото понякога по здравословни и тежки естетични случаи, е наложително.
На тази снимка бабата изглежда перфектно.
Певицата беше много красива като млада - с черна коса и без силикон в бюста. Просто беше много естествена.
Детето... То не е виновно - има много гени от бащата, наричан често "кюфте" / чела съм и тук, във форума /, макар и много чаровно кюфте казват; родителите с кой акъл разрешават корекции, каквито очевидно има. Освен ако не са фотошоп.
Оф, ще взема вече и аз да се фотошопвам! И после ще добавям текст с уточнения, че клонинга съм аз. След време да не се чудя кой е на снимката / когато няма да съм с всичкия си, де /.

# 258
Съжалявам за Божидар Димитров!
Амбър къде е тръгнала с тези боти и чанта? Защо някои звезди нямат навика  да се погледнат в огледалото преди излизане?

# 259
Дарина Павлова, хем дълги крака, голяма глава и... нескопосана снимка!
https://www.instagram.com/p/Bkpt2GKFzdt/?utm_source=ig_share_she … hid=1d2va4phqmvks

# 260
Като си вземат мангизлии, не знаят какво дете ще се получи. Красиво като баща си и умно като майка си.

# 261
Освен покрай Джони Деп, тази актриса Амбър Хърд много се шуми около нея. С какво освен Деп е известна?
 Чух за нея след Деп отново с мъж - Илон Мъск.
Нещо като рускинята на Мел Гибсън, откъде се появи на хоризонта?

# 262
Завиждам на Благо Джизъса,свети си в тъмното със зъбите!
Гледам го при Гала...бе,няма да го върна Grinning Нищо че е фенер.
С дълга коса с прическа тип Емо му отива много,а не зализан назад.

# 263
  • Once there was a Hushpuppy...
Анелия е от хубавите певици, харесва ми външно. Но, може би сте прави, че с тъмна коса е по-добре.Майката изглежда нормална, само им се чудя как разрешават да се окепази детето. То, едно дете... Rolling Eyes жена Confused

# 264
Вече и аз не успявам да видя страницата, възможно ли е да са деактивирали профила newsm78

# 265
Там си е страницата, вероятно в изтрила снимката. От нея попаднах на някакъв неизвестен за мен гримьор на подобни звездни величия - https://www.instagram.com/nicollafloridov/?hl=bg

# 266
  • На ръба..
Представям ви, Г-жа Гущерова...
Скрит текст:

Есмер с нов цвят
Скрит текст:

# 267
Ааа,браво на Есмер,много ѝ отива Simple Smile

# 268
Там си е страницата, вероятно в изтрила снимката. От нея попаднах на някакъв неизвестен за мен гримьор на подобни звездни величия - https://www.instagram.com/nicollafloridov/?hl=bg
И този г.. има нещо в устните. Аман от педе****. Писна ми. RageRage

# 269
Почти съм сигурна, че на Балго и Луна зъболекаря, е едно и също лице! В смисъл, че такива кастанети, в смисъл то бялота, то размер, в смисъл бая си мясат. В смисъл, дано ме разбрахте🤪🤪🤪😂
Гледам го тоя убавец, жива мъка е, използва “в смисъл” на всяка втора дума... 🤪🤪🤪

Общи условия

Активация на акаунт