Звездни компромати- 369 част

• 81 401
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето
SmileySmileySmiley
Недейте така, че Тонката Стефанов може би следи темата. Чете ни в темата за "ББ" и после ни коментира. hahaha Mr. Green

Е, той е мазньоч, но мисля, че не е тъп. Предполагам осъзнава, че списанията, в които работи са абсолютни парцали. Едва ли го изненадвам Smiley

# 346
# 347
Извинявам се, че ще ви върна на Н.Станкулова, но не бях аз тази, която твърдеше, че я познава и че НЕ е бременна! Видях си името и да се оправдая Hug...

# 348
Много досадни тези, Банова и екс Президент, нечий нос ли се опитват да натрият, пари за рокля и костюм ли изкарват, чрез интервюта и корици, какво ли?

# 349
Извинявам се, че ще ви върна на Н.Станкулова, но не бях аз тази, която твърдеше, че я познава и че НЕ е бременна! Видях си името и да се оправдая Hug...

Нямах предвид теб, а Lady* (това е ник-а). Не съобразих, че може да доведе до объркване, извинявай.

# 350
Антон, че Антон - ей ви го
Скрит текст:

# 351
  • София
Обожавам мъже с татуси!

Един мой инстаграм любимец, Паскуал Фернандес
Скрит текст:

# 352
# 353
  • софия
Това ми изскочи по темата за бг красавиците
Скрит текст:
! Отваряте на собствена отговорност.

# 354
Обожавам мъже с татуси!

Един мой инстаграм любимец, Паскуал Фернандес
Скрит текст:
Мразя те,мразя те,мразя те Sweat SmileGift HeartHeartbeat

# 355
Скрит текст:
Абсолютно вярно Grinning

# 356

Тези не ги знам, но и двамата изглеждат много добре.

Черил Туиди от Girls Aloud, аз си я знам като Коул, че беше женена за Ашли Коул по времето, когато я научих коя е. Момчето е от One direction.
Има интересни слухове и за двамата и се счита, че връзката им е ПР и за прикритие.

# 357
Скрит текст:
Майко мила!
А кое е недоразумението в горния десен ъгъл ?

# 358

Тези не ги знам, но и двамата изглеждат много добре.

Черил Туиди от Girls Aloud, аз си я знам като Коул, че беше женена за Ашли Коул по времето, когато я научих коя е. Момчето е от One direction.
Има интересни слухове и за двамата и се счита, че връзката им е ПР и за прикритие.
Тук не виждам как може да е прикритие, след като и дете имат.

# 359
  • Благоевград
Смело мога да кажа, че Антония ми харесва на сватбените снимки. Изглежда ми щастлива и влюбена, съпругът й също. Дано имат спокоен и хармоничен семеен живот. Разгледах всички снимки, на тази ми харесва най-много
Скрит текст:

За Черил и Лиам - не се учудвам. Имат много голяма разлика във възрастта, той си е момченце, тя се е наживяла, нищо ново.

Общи условия

Активация на акаунт