Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 111
  • 735
  •   1
Отговори
# 135

Редактирам се: Този Адил вече започва да ме вади от кожата ми! Чудо невиждано- бебето, Садо, Салих... в кой епизод ще му видят сметката, че не мога да го гледам вече?

Инна, мисля че в 50-ти. За кураж на теб и на Ели, ще ви кажа, че 49-ти еп. е неописуем смях. Първокласна комедия. Така че, има светлина в тунела. Ще гледате ето така, като Айшето Joy

Аз в момента го гледам и  така се хиля от сърце и душа, страхотен еп. Joy

# 136
Инна, мисля че в 50-ти. За кураж на теб и на Ели, ще ви кажа, че 49-ти еп. е неописуем смях. Първокласна комедия. Така че, има светлина в тунела.

Огромна нужда има от разведряване на обстановката, защото в последните няколко епизода основно - драма и напрежение. Комичните моменти минават между другото.
Някой да не ме разбере погрешно, харесвам наситеността на действието, това, че не се губи нишката, че всичко е последователно, но ми липсва  невероятният хумор, с който вече свикнах.

# 137
Здравейте. Simple Smile

Ради, малко по-назад беше публикувала анкетата за двойките от Дъно и Личност. Ето коя е двойката фаворит на зрителите.

Да споделя с вас, че изгледах огромна част от клипчетата зад кадър и съм много, ама много впечатлена от това, което видях. Толкова са забавни, задружни и прекрасни всички. Има някаква магия не само докато гледаш епизодите. Представях си, че зад сериала стои голям екип, но чак толкова много обединени хора и такава атмосфера ме изуми и изненада приятно.
Не знам дали е практика това с клиповете зад кадър и при други сериали, но определено пренася зрителите директно на снимачната площадка.

Ако има и други, на които им е интересно, ето и едно клипче направено от фен.

Останалото гледах в канала на продуцентите https://www.youtube.com/playlist?list=PLbYN-hSh_F5Z_amQOxP5PpEuN33nCMEEM

Със сигурност успоредното гледане на съответния еп. и клип зад кадър е било страхотен подарък за зрителите.

# 138
Здрасти, Инна.

Много тематично, но и аз се отбивам в темата с новопоявила се, стара снимка на екипа. (зад кадър от репортажа за наградите Златна пеперуда)

Иначе да ти кажа, че и аз като теб гледах случващото се зад кадър с не по-малък интерес от това, което виждах на екран. Жалко само, че започнаха с тези клипчета чак след 46 еп., а за предходните липсват.

# 139
Иначе да ти кажа, че и аз като теб гледах случващото се зад кадър с не по-малък интерес от това, което виждах на екран. Жалко само, че започнаха с тези клипчета чак след 46 еп., а за предходните липсват.
Аз точно 46-ти еп. изгледах и след това, като пуснах зад кадър, много ми беше интересно. Само е можело да са по-продължителни, защото със сигурност имат материал за доста повече от минутка-две. Simple Smile

П.п. Забравих нещо. Евала на екипа и най-вече на режисьорката за финалната сцена.Толкова добре заснета, толкова впечатляваща. Зад кадър видях колко труд е коствала на екипа, при какви лоши метеорологични условия са снимали, а тя самата режисира с патерици и счупен крак. Е това е  истински професионализъм. Hands Clap

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 12:05 от Inna_Hristova

# 140
# 141
  • Чужбина

Много куул Simple Smile

Илкер не може да е конвенционален!

# 142
[/color]

Да, абсолютно! Той просто е нестандартен, различен, специфичен и специален. Определено е много интересен и като  актьор, и като човек. Във всичко с което изразява себе си, се вижда, че е човек на изкуството.
Забелязва се от профила му, че и фотографията го влече, а черно-белите филтри са му любими.

Ето нещо черно-бяло и от мен. Дано ви хареса.

# 143
Инна, Ели

Инна, много е хубав колажа. Flowers Hibiscus

Ели, права си, че Илкер не може да е конвенционален, но понякога много ме изненадва с хрумките си. Тази снимка ми идва много куул единствено с такова предназначение- хорър филм или психотрилър

Малко не ми се получи както исках, но пак Илкер е виновен. Grinning С какъв ракурс е снимката- нама наместване Blush

# 144
Ради, не знам, защо смяташ, че не ти се е получило, но според мен е страхотно.
Точно като кадри от филм. Много добре е станало. Чак ми се прииска някой ден да видя Илкер в подобна роля. Ще му отива много.
Пък и знае ли човек? Импровизира с "Дъно", значи не му липсва смелост да ни изненада с друг нестандартен проект.

# 145
Точно като кадри от филм. Много добре е станало. Чак ми се прииска някой ден да видя Илкер в подобна роля. Ще му отива много.
Пък и знае ли човек? Импровизира с "Дъно", значи не му липсва смелост да ни изненада с друг нестандартен проект.

Оф, Иннче, сакън. Не ми ще, ама никак. Видяхме го в "Дъно". Сега, ако може нещо по-свежо, ненатоварващо и дори комедийно, мисля че ще внесе разнообразие.
И без това като гледам сериалите, които гласят за новият сезон изглежда, че ще е драма до драма. Ужас!

Като споменах за комедии, ето нещо за фенките на Али. “Yalancı Damat” TV’de ilk kez FOX’ta!

На 12-ти Фокс ще излъчват новата комедия "Лъжливият зет", в главните роли Али и Дила Данъшман. (не очаквах да са такава симпатична двойка)

Ето го и тийзъра на първи еп.

https://www.fox.com.tr/Yalanci-Damat

# 146
  • Чужбина

Като споменах за комедии, ето нещо за фенките на Али. “Yalancı Damat” TV’de ilk kez FOX’ta!

На 12-ти Фокс ще излъчват новата комедия "Лъжливият зет", в главните роли Али и Дила Данъшман. (не очаквах да са такава симпатична двойка)

Ради, а на онази комедия с Али, където е с бебето (ама много много сладко бебе, лелеееее) има ли превод на руски или български?

# 147
Eли, отговарям вместо Ради,но на първата страница има линк към епизодите с руски превод. Аз определено ще го изгледам. Видях, че са само 11еп.
Ради или друг, ако е гледал да сподели повече.

# 148
  • Чужбина
Eли, отговарям вместо Ради,но на първата страница има линк към епизодите с руски превод. Аз определено ще го изгледам. Видях, че са само 11еп.
Ради или друг, ако е гледал да сподели повече.

Вярно, тя Ради го е сложила на първата страница. Добре, да знаем, с какво ще се утешаваме след Пойраз Simple Smile.

Мерси, Инна Hug

# 149
Ели, Инна, за съжаление има само руски превод. И сега проверих- да, линка на първа страница работи. Всички 11 епизода са качени.
Сериалът го гледахме с Пепелчето и на двете ни харесваше.
Накратко: Али е в ролята на самотен баща, работещ в рекламна агенция.
Семейството и дядо му живеят на село и не знаят за живота му в Истанбул, а още повече за съществуването на малката Су. Дядото решава да го ожени насила и нещата така се заплитат, че Каан- (Али) случайно се запозна и влюби точно в избранницата на дядо си- момичето от село, дошло в големия град.
Историята пресъздава на пръв поглед две противоположности, които обаче много добре си паснаха и всеки стана половинката на другия.
Сериалът е много лек, забавен, актьорите са приятни и играят добре, Али и бебчето направо са страшен тандем. Много добро сериалче.

Общи условия

Активация на акаунт