Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 137
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Чужбина
Добре де, ей тука:

https://www.youtube.com/watch?v=YxXAH0-ALtA&list=PLbYN-hSh_F … index=44&t=0s

Къде му е белегът на Адил?

Това нещо долу много добре се е получило. Ама много:

# 151

Ели, колко си наблюдателна само! Два пъти го изгледах, наистина не се вижда. Може би докато са репетирали, гримьорите все още не са му разкрасили физиономията с белега. В епизодите май през цялото време си е с белег.

# 152
Ели, колко си наблюдателна само!

Точно! И аз не съм забелязала, че белегът го няма. Blush Даже в кадър не съм се заглеждала чак толкова, но както ви казах вече - как да се загледам, като не мога да го гледам Rage

Вярно, тя Ради го е сложила на първата страница. Добре, да знаем, с какво ще се утешаваме след Пойраз Simple Smile.

Мерси, Инна Hug

Ели
, и аз така съм го запланувала. След Пойраз задължително идва ред на Али и малката чаровница. Виж ги само Heart Decoration

Фрагманчетата с руски субтитри

# 153
  • София
Здравейте!
Колко е приятно да влезе човек и да има писано, писано, писано и кое от кое по-интересно мнение!
Мерси ви Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Добре, да знаем, с какво ще се утешаваме след Пойраз Simple Smile.

Сегаааа, не искам да плаша, ама само да вметна, че след Пойраз утеха няма, или поне за мен важи и много дълго не успях да си намеря такава или поне някакъв заместител. Чак след година и кусур се случи и то със сериал, в който участваха Иса (беше главният герой в детско-юношеската му възраст и имаше много сцени със спомени), участваше и Адил Топал в ролята на Азад, който пък там беше от добрите, но аз така и не му повярвах след ролята в Пойраз и до края си имах съмнения и очаквах да сътвори някоя гадория Joy , и участваше и друг от актьорите, който ще се появи в трети сезон - също пълно отмъстително психо тук, но там пък беше прокурор. Мнооого добър актьор обаче. Та така, Ели, да си знаеш Simple Smile

И да, мечтата ти да удушиш Ехтем няма да отмине скоро, както ти е казала и Ради Simple Smile
Та той тепърва започва със същинската маниащина Stuck Out Tongue Winking Eye

Ради, не знам защо си мислиш, че не е добре, но на мен мноооого ми харесва Purple Heart

Малко не ми се получи както исках, но пак Илкер е виновен. Grinning С какъв ракурс е снимката- нама наместване Blush

Мерси и за това, колкото и да съм натоварена със сигурност ще намеря време да го погледна.
Все пак е Али Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Точно като кадри от филм. Много добре е станало. Чак ми се прииска някой ден да видя Илкер в подобна роля. Ще му отива много.
Пък и знае ли човек? Импровизира с "Дъно", значи не му липсва смелост да ни изненада с друг нестандартен проект.

Инна, тук ще споделя мнението на Ради, че и аз не бих искала да гледам Илкер в психо-жанр повече. Значи, в никакъв случай не подлагам на съмнение таланта и способностите му на актьор, особено ако ролята е на полудяващ човек (макар че всеки е посвоему луд)  Simple Smile В онази сцена когато влезе в затвора, повярвай ми, че докато го гледах съвсем истински се уплаших за него и си казах "Е този наистина полудя" Joy  Joy  Joy Бих искала да го видя в някое различно превъплъщение вече и със сигурност неприличащ на талибан. А за проекта, в който би участвал смятам, че определено няма да е стандартен защото той самият е извън всякакви стандарти - с толкова освободен дух, и все си мисля, че само нещо различно, може би дори странно и неразбираемо за повечето хора, би му привлякло вниманието дотолкова, че да реши да снима. Което пък от своя страна би означавало, че може и да не съм съвсем удовлетворена от следващия му проект. Но пък знае ли се?

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 21:08 от Alexia_

# 154
  • София

За това говоря по-горе, че много ми хареса и на мен!
Ама и аз от писане-брисане и накрая някакво увиснало изречение само, ха ха!
По-объркан и разбъркан пост едва ли сте срещали скоро  (то направо нескопосан се получи),
извинявам се за което, но ще се постарая да не се повтаря и се надявам да сте ме разбрали Simple Smile

# 155
Алекс, разбрах те Kissing Heart Добър е крайният резултат, но не перфектен.(говоря за моето произведение, а не за твоя пост Grinning) И аз като теб обаче се надявам да не му хрумне нущо чак толкова крайно, както и да се отърве от визията на талибан, при това скоро.
А за утехата след финала на Пойраз също споделям мнението ти. Трудна работа, но интересното е, че като се замислих, точно "Подай ръка любов" беше първият сериал, след приключването на Пойраз, който си следях с кеф и много харесах.
Инна, благодаря, че ми припомни някои сладурски моменти с тези фрагманчета. Бих казала, че добре си се насочила, защото наистина сериалът е лежерен, романтичен и забавен и определено оправя щети в психиката след чудо като финала на  Пойраз Карайел Joy
Това до голяма степен и аз го виждам така.
А за проекта, в който би участвал смятам, че определено няма да е стандартен защото той самият е извън всякакви стандарти - с толкова освободен дух, и все си мисля, че само нещо различно, може би дори странно и неразбираемо за повечето хора, би му привлякло вниманието дотолкова, че да реши да снима. Което пък от своя страна би означавало, че може и да не съм съвсем удовлетворена от следващия му проект. Но пък знае ли се?

Но не е много в наша полза. Да оставим факта дали ще ни хареса или не евентуален бъдещ проект, но предвид проектите, които предстои да се реализират, не виждам какво изобщо би привлякло Илкер да се върне на екран в близко бъдеще.

# 156

Алекс, Ради, дано да грешите. Не искам нито Илкер, нито Бурчин в компромисен, посредствен и недоизмислен сериал, но и не искам да чакам с месеци и години за да ги видя отново на екрен. Особено сега, когато попаднах в страхотната ви компания, много ми се иска скоро поне единият от двамата да ни изненада с нещо неочаквано и много интересно, та да си коментираме и преживяваме заедно с вас, Ели и останалите момичета

Феновете като идола им- много талантливи. Рисунката е от Не-талибанския период Grinning и много ми хареса.

П.п Тази конфигурация много добре  ми стои за нов проект. И двамата могат да изиграят всичко, а са и музикално талантливи. Според мен би се получил страхотен тандем при добър сценарий.

# 157

П.п Тази конфигурация много добре  ми стои за нов проект. И двамата могат да изиграят всичко, а са и музикално талантливи. Според мен би се получил страхотен тандем при добър сценарий.

Аууу, Инна, мен ме спечели от раз. Много, много хубава идея.
Ето ти новосформираният тандем, пардон дует Joy

# 158

Аууу, Инна, мен ме спечели от раз. Много, много хубава идея.
Ето ти новосформираният тандем, пардон дует Joy

Аз теб може и да те спечелих, но липсват продуценти, сценаристи, ей такива дреболии Joy Иначе добре сме ги наредили Hands Thumbsup

Поздрав за лека нощ.

Този Илкер даже и различни стилове може да пее. Абе гладен няма да остане - огромен талант!

Мале и 47-ми еп. голяма драма, сега пък заради Сефер. Адил е мега маниак, но така се изкефех на Пойраз и неговите гениални идеи. Как само изиграха и прецакаха Адил заедно с Айшегюл, много хитро и много идейно, а в добавка- резултатно.

Накрая след като го заведоха при Бахри и видях ужаса в очите му, направо се насладих на момента. Можело значи и Адил да изпитва страх и да се тревожи за живота си, нека му, заслужи си го.
А като казах Пойраз
Значи, в никакъв случай не подлагам на съмнение таланта и способностите му на актьор, особено ако ролята е на полудяващ човек (макар че всеки е посвоему луд)  Simple Smile В онази сцена когато влезе в затвора, повярвай ми, че докато го гледах съвсем истински се уплаших за него и си казах "Е този наистина полудя" Joy  Joy  Joy

може би въпросната сцена е в този епизод. И аз  се изплаших за Илкер, държеше се и гледаше наистина като луд за връзване както в затвора, така и при психиатъра. Та и моята реакция беше- той наистина полудя. Joy
Това ли е сцената, Алекс?

Но пък колко истини каза за свободата и за света в който живеем...Страхотни диалози и монолози се казват в този сериал.

Другите две луди, които не престават да ме изненадват  са Сонгюл и Ипек. Просто такива образи са те двете, че на моменти се чудя що за странни отношения и ситуации забъркват. В този еп. го раздаваха като нескопосани улични гамени, но бяха страшно колоритни. Пойраз се прави на луд, а те двете на убийци. Grinning Добре, че бяха те, та имаше хумор в епизода.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 01:43 от Inna_Hristova

# 159
Иннче, мерси за припомнянето за 47-ми еп. и за поздрава. Flowers Hibiscus

Много ми е любимо това изпълнение на Илкер.
Колкото до Адил, ще си го получи, ама много добре даже ще си го получи. Само, че ще почакаш още два-три епизода да те дразни и нервира.

Хайде и от мен поздрав с един много любим момент и музикален фон от трети сезон.

Мерсаж на Алекс Kiss Flowers Hibiscus и Шоколадка Flowers Hibiscus за буквичките

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 11:49 от _Radi

# 160

Хайде и от мен поздрав с един много любим момент и музикален фон от трети сезон.

Мерсаж на Алекс Kiss Flowers Hibiscus и Шоколадка Flowers Hibiscus за буквичките

Страхотна песен! Страхотен момент между Айшегюл и Пойраз! Без да знам контекста на случилото се в трети сезон, тази сцена и като режисура, и като емоции, които  изразява и предизвиква е впечатляваща.
Тук е моментът да кажа, че всичко, което сте публикували- сцени, музикални клипчета и т.н. винаги много са ми харесвали. А после при гледането, като стигна до съответния епизод  вместо да ми е познато и по-малко интересно, виждам смисълът и цялата картина , а емоцията и възприятията ми за видяното са  в пъти по-силни и наситени.

П.п. Алекс любимата ти снимка на Айшегюл и Пойраз не е ли от тази сцена?

# 161
Пак аз. Някой знае ли повече подробности за това?

Kız Meselesi
Yönetmen Ömer Uğur
Oyuncular: Elçin Sangu, İlker Kaleli, Erkan Kolçak Köstendil
Tür Romantik, Komedi
Ülke Türkiye

Özet ve Detaylar
"Kiralık Aşk" dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu ile Poyraz Karayel'in sevilen oyuncusu İlker Kaleli'nin başrolünü paylaştığı "Kız Meselesi" filminin yönetmen koltuğunda ise Ömer Uğur oturmakta.
Dağıtımcı CGV Mars Dağıtım
Yapım yılı 2018

Проверих- качен е като нов проект на Илкер и тук https://www.imdb.com/name/nm4786389/

# 162
  • Чужбина
Пак аз. Някой знае ли повече подробности за това?

Kız Meselesi
Yönetmen Ömer Uğur
Oyuncular: Elçin Sangu, İlker Kaleli, Erkan Kolçak Köstendil
Tür Romantik, Komedi
Ülke Türkiye

Özet ve Detaylar
"Kiralık Aşk" dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu ile Poyraz Karayel'in sevilen oyuncusu İlker Kaleli'nin başrolünü paylaştığı "Kız Meselesi" filminin yönetmen koltuğunda ise Ömer Uğur oturmakta.
Dağıtımcı CGV Mars Dağıtım
Yapım yılı 2018

Проверих- качен е като нов проект на Илкер и тук https://www.imdb.com/name/nm4786389/

Да, стои му на профила на Илкер Grinning
Но дали е вярно това.

Ох, много го харесвам и Еркан К. Ако двамата с Илкер участват в комедия, ще се спукаме от смях - това е гарантирано!

Пише Release Date: 12 November 2018 (Turkey)

# 163
Инна слуховете за въпросната комедия се носят още от миналата година. Май са си само слухове.
Както е написала Ели, отдавна трябваше да е реализирана, имаше уж и дата за премиера - някой февруари 2018г. Joy Врели- некипели.
Ох, много го харесвам и Еркан К. Ако двамата с Илкер участват в комедия, ще се спукаме от смях - това е гарантирано!
Ели направо ми е мечта някой ден да ги гледам в общ филм или сериал.

# 164
Пак за новите проекти на Али. Този път за комедията, в която ще си партнира с Башак Парлак.

Турецкий фильм: Ребенок не предупредит о своем приходе / Bebek Geliyorum Demez (2018)

Оригинальное название: Bebek Geliyorum Demez
Продюсер: Али Аднан Озгюр, Тюмай Озокур / Ali Adnan Özgür, Tümay Özokur
Режиссер: Хакан Джига / Hakan Ciga
Жанр: Комедия
Премьера: Осенью 2018г.

Все начинается с того, как Бесте узнает о том, что она беременна. Сначала она немного расстраивается, что придется позабыть о своих планах и мечте, однако благодаря мужу Альперу и близким друзьям она проводит беременность весело и с приключениями. А когда у них рождается дочка Ойкю все ее мечты исполняются…

В ролях:
Али Ил / Ali İl – Альпер
Башак Парлак / Başak Parlak – Бесте
Джезми Баскын / Cezmi Baskın
Асуман Дабак / Asuman Dabak
Серай Гёзлер / Seray Gözler
Сема Аталай / Sema Atalay
Мехмет Али Каптанлар / Mehmet Ali Kaptanlar
Фериде Четин / Feride Çetin
Мелих Сельчук / Melih Selçuk
Серкан Аджай / Serkan Acay

източник: https://kino-teka.com

Значи и в този филм ще е женски татко,  ама много му отива Heart Eyes А с Башак направо ще счупят екрана- и двамата с тези сини очи Blue Heart

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 19:03 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт