https://www.youtube.com/watch?v=YxXAH0-ALtA&list=PLbYN-hSh_F … index=44&t=0s
Къде му е белегът на Адил?
Това нещо долу много добре се е получило. Ама много:
Даже в кадър не съм се заглеждала чак толкова, но както ви казах вече - как да се загледам, като не мога да го гледам 
.

.
, и участваше и друг от актьорите, който ще се появи в трети сезон - също пълно отмъстително психо тук, но там пък беше прокурор. Мнооого добър актьор обаче. Та така, Ели, да си знаеш 

С какъв ракурс е снимката- нама наместване 

В онази сцена когато влезе в затвора, повярвай ми, че докато го гледах съвсем истински се уплаших за него и си казах "Е този наистина полудя"
Бих искала да го видя в някое различно превъплъщение вече и със сигурност неприличащ на талибан. А за проекта, в който би участвал смятам, че определено няма да е стандартен защото той самият е извън всякакви стандарти - с толкова освободен дух, и все си мисля, че само нещо различно, може би дори странно и неразбираемо за повечето хора, би му привлякло вниманието дотолкова, че да реши да снима. Което пък от своя страна би означавало, че може и да не съм съвсем удовлетворена от следващия му проект. Но пък знае ли се?
Добър е крайният резултат, но не перфектен.(говоря за моето произведение, а не за твоя пост
) И аз като теб обаче се надявам да не му хрумне нущо чак толкова крайно, както и да се отърве от визията на талибан, при това скоро.
и много ми хареса. 

Иначе добре сме ги наредили 
В онази сцена когато влезе в затвора, повярвай ми, че докато го гледах съвсем истински се уплаших за него и си казах "Е този наистина полудя"

Добре, че бяха те, та имаше хумор в епизода.
и Шоколадка
за буквичките
и Шоколадка
за буквичките 

Врели- некипели.
А с Башак направо ще счупят екрана- и двамата с тези сини очи 

Препоръчани теми