Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 122
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, вижте кого ви водя Wink

# 121
  • Чужбина
Момичета, вижте кого ви водя Wink

Скрит текст:

Ради Hug , много е атрактивен тоя Али Ил.

Не мога да намеря никакви подробности за него в нета. Майка му и баща му турци ли са? Има ли гадже?

# 122
Може да прочетеш това интервю. Превода е на hotchocolate Heart

https://vk.com/doc-113691288_438634916

# 123
Оф, така се редактирах, че си изтрих поста.
Затова отново мерси за снимките и за интервюто. Kiss Flowers Hibiscus
А добавката, с която исках да се редактирам е тази Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
  • Чужбина
Снощи направиха Садо на решето. Заседна ми буца на гърлото.

След като убиха бебето, сега и животът на Садо виси на косъм. А той отиде да спасява Ипек.

Снощи започнах еп. 45. При първа възможност ще продължа гледането.

Ако не знаех, че Садо ще оживее...щях да си мечтая да удуша сценариста...с голи ръце.

# 125
Ако не знаех, че Садо ще оживее...щях да си мечтая да удуша сценариста...с голи ръце.

Ели, и аз точно това питах когато зададох въпроса дали са давали жокери от екипа като снимки зад кадър и т.н. Ние с теб знаем горе-долу поне кой е жив и кой не на финала, а представяш ли си момичетата като са гледали какъв ужас е било да се чудиш какво ще стане Rolling Eyes

# 126
Ели Kiss Hug, Инна Kiss Hug

Мисля си, че това чувство няма да те напусне. Т.е и за напред ще изпитваш такива емоции към Етхем Joy

На днешния ден се е родила Емел.

Желая ѝ здраве, щастие и много професионални и лични успехи.

# 127
Честит рожден ден на Емел и от мен! Да е жива и здрава, много щастлива и да изиграе още много прекрасни роли.

Това е от инстаграм, Емел като малка и сега Grinning

# 128
Това е от инстаграм, Емел като малка и сега Grinning

Хайде и от мен двама, трима преди и сега

# 129
Привет на всички! В почивните дни, в тази дъждовна летаргия, ударих един филмов маратон и изгледах Дъно и Личност. За Дъно имаше коментари, аз накратко бих казала, че Илкер и Неслихан направиха добри роли. И ми хареса, и нещо ми липсваше. Осмислям още какво ли не ми достигна???? Изгледайте и Личност, препоръчвам го. Добра работа на Онур Сайлак, а Халюк Билгинер направи поредното блестящо превъплъщение! От двата сериала лъха алтернативност, далеч по- различни от безкрайните пълнежи за масовия зрител, неслучайно се качват на платформи, а не се излъчват по ТВ канали, не ми се мисли дали нямаше да реализират даже отрицателен рейтинг!

# 130
Хайде и от мен двама, трима преди и сега

Малее на първата снимка Илкер какъв е светличък, чак русоляв Smiley

А Едже и Бурчинка не са се променили кой знае колко.

Стана ми любопитно, та се разрових и аз. Ето още от Бурчин.

И от някакъв филм (не, че другите не са Grinning)

Роси, а на каква тематика е "Личност"?

# 131

А Едже и Бурчинка не са се променили кой знае колко.

Бурчин и като мимики си е едно към едно с малката Бурчин. Ето прекрасен нагледен пример Bazı şeyler sen büyüsen de asla değişmez

Роси, а на каква тематика е "Личност"?

И на мен ми е любопитно. Четох, че го класифицират като психарски Thinking Не, че и за Дъно не съм попадала на подобни коментари. Както се казва "Разни хора, разни идеали".

# 132
Инна, в Личност накратко : Пенсиониран държавен служител от съда научава, че е болен от Алцхаймер. Преди да забрави всичко, особено това, което го е терзаело 25 години, ограбва архива на съда от един град и раздава справедливост, превръщайки се в масов убиец. Справедливостта е по актуална , болна тема, което те кара да симпатизираш на убиеца. Няма да пиша повече, заслужава да се види според мене.

# 133
  • Чужбина
Момичета, взели сте ми думите от устата.
Бубето си е едно към едно с малката Бурчин. Същата сладурана.

# 134
Скрит текст:
Инна, в Личност накратко : Пенсиониран държавен служител от съда научава, че е болен от Алцхаймер. Преди да забрави всичко, особено това, което го е терзаело 25 години, ограбва архива на съда от един град и раздава справедливост, превръщайки се в масов убиец. Справедливостта е по актуална , болна тема, което те кара да симпатизираш на убиеца. Няма да пиша повече, заслужава да се види според мене.

Благодаря. Звучи интересно. Като изгледам Пойраз, може и да погледна "Личност".

Бурчин и като мимики си е едно към едно с малката Бурчин. Ето прекрасен нагледен пример Bazı şeyler sen büyüsen de asla değişmez

Това е страхотно, а този, който го е направил е истински фен. Представям си с какво старание  и отношение е подбирал всеки кадър за да се получи крайния резултат.

Бубето си е едно към едно с малката Бурчин. Същата сладурана.

В Бурчин и Илкер като малки откривам доста сходни черти, особено в русолявия период на Илкер- формата на лицето, на носа, изглеждат сходни.

Редактирам се: Този Адил вече започва да ме вади от кожата ми! Чудо невиждано- бебето, Садо, Салих... в кой епизод ще му видят сметката, че не мога да го гледам вече?

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:14 от Inna_Hristova

Общи условия

Активация на акаунт