Пойраз Карайел след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоолу & колеги -новини, проекти, изяви Тема 8

• 51 163
  • 735
  •   2
Отговори
# 165
Ради Башак е страшно красива и много харизматична. От жените, които и с грим, и без грим все са като картина.

Не знам има ли мъж, няма ли, ама с Али  ще са направо  уникални един до друг. Blue Heart Blue Heart Blue Heart

А ето го зад кадър с другата му колежка от сериала Yalanci Damat

# 166
А ето го зад кадър с другата му колежка от сериала Yalanci Damat

А тези са зад кадър от работния процес. Wink

Ели, не ревнувай Joy
Четвърти фрагман за сериалът на Шебнем- Със затаен дъх

# 167
  • Чужбина

А тези са зад кадър от работния процес. Wink

Ели, не ревнувай Joy

Не-не-не, аз изобщо не ревнувам (Joy), ама не ми е достатъчно красива...трябваше да е нещо по-ултимативно сензационно.

За Бешак Парлак - прелестни очи, но още не съм решила, дали ми харесва. Има ли талант? Трябва да я гледам първо и тогава ще реша.

Тя си има гадже - Алп не-знам-си кой си.

Някой в другата тема му беше фен.

# 168
  • София
Здравейте, момичета!

може би въпросната сцена е в този епизод. И аз  се изплаших за Илкер, държеше се и гледаше наистина като луд за връзване както в затвора, така и при психиатъра. Та и моята реакция беше- той наистина полудя. Joy
Това ли е сцената, Алекс?

Но пък колко истини каза за свободата и за света в който живеем...Страхотни диалози и монолози се казват в този сериал.

Четох ви днес през деня от работа, но поради силно ограничения нет (особено за видеа) не можех да видя точно за кои сцени ме питаш, Инна и за да съм сигурна отговарям чак сега. Точно тези са сцените, когато се бях уплашила истински за Илкер Simple Smile

А за "Sil Baştan" - ужасно харесвам тази песен, мерси Ради, но ти си много наблюдателна - любимата ми снимка на Бурчин и Илкер наистина е от този момент Revolving Hearts

Значи, да разбирам, че стигна до 48 серия, така ли?

# 169
Не-не-не, аз изобщо не ревнувам (Joy), ама не ми е достатъчно красива...трябваше да е нещо по-ултимативно сензационно.

Ели Hug наистина не е чак невиждана красавица, но не това е важно. Може пък да са добър тандем и да направят добър сериал. Симпатична е, ако играе добре- това ми стига.

Колкото до гаджето на Башак, не е Алп.
Ето го- Сезгин Йълмаз (фотограф)
Скрит текст:

Доколко е талантлива не мога да кажа. Гледала съм само разни клипчета от последния й сериал, защото в каста влезе Атаберк. От малкото, което съм видяла, бих казала, че в комедия с Али, би се справила прекрасно.

Алексче Hug

# 170
Значи, да разбирам, че стигна до 48 серия, така ли?

Да, и не знам за кой път ще го кажа, т.е напиша, сигурно ви надух главите, но наистина, ама наистина не съм гледала друг сериал (особено турски), който така да ме залепял за екрана.
Вчера даже се замислих, че няма да е лошо при следващо гледане на някои сцени, да си извадя цитати . Много добър сериал! Прекрасен, смислен и много въздействащ.
Като казах това за цитатите интересно ми е, вие имате ли си любим?
Аз например бих казала, че Бахри е олицетворение на достойнство и мъдрост. Всяка втора реплика, която изрича е страхотна. Диалозите на Пойраз и Полковника също много ми харесват, много са.

# 171
  • Чужбина

Колкото до гаджето на Башак, не е Алп.
Ето го- Сезгин Йълмаз (фотограф)
Скрит текст:

Аз обаче с каква сигурност го написах това за Алп Sad Извинете ме.

Не се усъмних в ей тоя сайт:
http://www.whosdatedwho.com/dating/basak-parlak

Пише, че е Алп. А преди това Kemal Uçar.

Но сега всъщност осъзнавам, че май говорим за различни актриси. Аз имах предвид Basak Parlak.

Много се обърках.

Ще помисля малко и пак ще пиша Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 172
Но сега всъщност осъзнавам, че май говорим за различни актриси. Аз имах предвид Basak Parlak.

Не, Ели, не говорим за различни актриси. Същата е. Може и да е била с Алп преди.
Аз също не съм запозната, затова погледнах в инстаграма ѝ. Предполагам, че тя най-добре знае с кого е Joy

Като казах това за цитатите интересно ми е, вие имате ли си любим?
Аз например бих казала, че Бахри е олицетворение на достойнство и мъдрост. Всяка втора реплика, която изрича е страхотна. Диалозите на Пойраз и Полковника също много ми харесват, много са.

Много са. Към написаното от теб бих добавила разговорите за капитализма, повечето монолози на Пойраз на всякакви теми...Труден въпрос. Ще помисля, и ако се сетя за нещо конкретно, ще споделя.

Редактирам се: ето това  много ме беше впечатлило в началните епизоди

Айшегюл:Гладен ли си? Да ти приготвя ли нещо?
Пойраз: Понякога един въпрос дава толкова много отговори.
Айшегюл: Как така?
Пойраз: Попита дали съм гладен...
Айшегюл:Това е нормален въпрос...
Пойраз: Не е нормален въпрос...Това е да кажеш "обичам те" по друг начин.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 21:54 от _Radi

# 173
  • Чужбина

Не, Ели, не говорим за различни актриси. Същата е. Може и да е била с Алп преди.
Аз също не съм запозната, затова погледнах в инстаграма ѝ. Предполагам, че тя най-добре знае с кого е Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, Башак ако можеше да ни прочете коментарите, щеше да падне от смях Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Много пъти, докато гледам, ми идва да започна да си записвам. Сефер, въпреки че не ми е любим, има много реплики, които ми "обличат" мисли и усещания, които съм имала, с думи. И Ташкафа също.

Като казах Ташкафа...Памук ще се намери ли? Такъв огромен мъж с такова добро сърце. Страхотен е. И на мене ми е мъчно за Памук. Много сладко блееше и скачаше от билярдната маса.

# 174
  • София
Инна, не съм се замисляла дали си имам любим цитат и може би нямам, освен "Всички са луди/маниаци", но определено след този сериал започнах много да употребявам "Ох, бе!" и се улавям, че понякога казвам и онова "Юх"! Joy Joy Joy И всеки път когато ми се изплъзне ей така, непременно е съпътствано в съзнанието ми с някоя физиономия на Пойраз Simple Smile В такива моменти може да не се смея, но задължително се усмихвам и все си казвам "Ох, добре че хората не могат да четат мисли и да видят освен тях и кадрите които ми се прокрадват макар и за миг, защото непременно биха ме взели за тотално изтрещяла". Разбира се, защото споменатите по-горе неща обикновено нямат ама никаква връзка с разговора, който се води.
Има обаче нещо, за което много често се сещам и което много харесвам от любимите ми съдържателни диалози между Садреддин и Сонгюл, но пък ти още не си стигнала до там. Та от всичките им разправии и закачки най-много ми се е запечатило едно изказване за научнопопулярните филми с китове. Тя Ради ще ме разбере, но на теб няма да ти кажа този път, защото искам да му се насладиш от все сърце на този забавен момент Simple Smile

# 175
  • София

И на мене ми е мъчно за Памук. Много сладко блееше и скачаше от билярдната маса.

Ох, Ели, направо ме утрепА с това Joy Joy Joy

Ще паднеш покрай историята и развръзката около Памук в трети сезон.
Поне аз бях туш Simple Smile

# 176
Има обаче нещо, за което много често се сещам и което много харесвам от любимите ми съдържателни диалози между Садреддин и Сонгюл, но пък ти още не си стигнала до там. Та от всичките им разправии и закачки най-много ми се е запечатило едно изказване за научнопопулярните филми с китове. Тя Ради ще ме разбере, но на теб няма да ти кажа този път, защото искам да му се насладиш от все сърце на този забавен момент Simple Smile

Какво рече? Къде съм ги проспала тези китове? Нещо не вдянах, сетих се само за това

Joy Joy Joy Joy Joy Разговорът беше един път Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 22:08 от _Radi

# 177
  • Чужбина

И на мене ми е мъчно за Памук. Много сладко блееше и скачаше от билярдната маса.

... Памук в трети сезон.
Поне аз бях туш Simple Smile

В трети сезон...значи да чакам овца (или овен). Но Ташкафа ще познае чедото си, сигурна съм.

# 178
Eли, запознай се със стопанката на Памук Joy Joy Joy

Както се вижда зад Зюлфо има и овен за всеки случай Joy

# 179
Мале, с глас се смея. Китове, агнета, овни- цял зоопарк сте наредили Joy Нищо не разбрах, освен, че хумора в сериала си присъства винаги.
Аз си пуснах 48-ми еп. и се чудя и мая със Сончето и Ипек. Щом Садо каза на сестрата "Може ли пак да ме вкарате в кома" Joy смятайте колко го е закъсал с тия двете откачалки.
Усещам, че Сонгюл започва да ми става много любим образ. Та тя е женския вариант на Пойраз- как и ражда главата тези неща, направо не знам.
Според мен сценаристът има доста изразен афинитет към Пойраз и Сонгюл, затова са най-колоритни и впечатляващи в общия план.

Общи условия

Активация на акаунт