Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
 Да споделя за надупчения басейн - взехме пакет от 10 лепенки на Bestway (като марката басейни) за подводно лепене, за смешните 2лв и с тях стана идеално. Ще видим само колко ще издържат, че за тези пари Grinning

# 106
Къде ги продават?
Аз миналата година взех от кварталната железария някакъв комплект лепенки с лепило вътре. Около 10-12 лв струваше. Залепи се. Ще го видим дали още държи и тази година.

# 107
В Практикер. Взехме и от 9лв, пак подводни, само че на друга марка (Gre), ако се разлепят тези, ще сложим от тях.
 А в Джъмбо имаше само по 1бр. лепенка за 0.99лв. на Intex, но за тях трябва мястото да е сухо в момента на лепене.

# 108
  • Sofia
С какво почиствате пръсти от мебели и врати венге?

# 109
С какво почиствате пръсти от мебели и врати венге?

Пробвай с Пронто Simple Smile

# 110
А как изчиствате стъклените капаци на тенджери? Имам пет броя, които не успявам да почистя с нищо - нито обезмаслител, нито веро, нищо не изчиства петна по тях. Мазнотията изчезва, но стъклото седи някак измацано Sad
И как гладите с ютия с водна пара? Т.е. знам как се глади, но последните два пъти ми текват капки ( при неактивна функция спрей)  и дрехата става мокра Sad

# 111
Това с ютията и на мен се случва и много ме дразни.

# 112
А как изчиствате стъклените капаци на тенджери? Имам пет броя, които не успявам да почистя с нищо - нито обезмаслител, нито веро, нищо не изчиства петна по тях. Мазнотията изчезва, но стъклото седи някак измацано Sad
И как гладите с ютия с водна пара? Т.е. знам как се глади, но последните два пъти ми текват капки ( при неактивна функция спрей)  и дрехата става мокра Sad

За капаците - Медикс грил. За другото - нямам идея.

# 113
  • WonderLand
Стъклените капаци и аз не успявам да оправя напълно. Положението е окей след като намажа с а1 за фурни и оставя 10 мин да престои.

Препоръчайте ми препарат за сухо пране, който мога да си купя от физически магазин в България. Искам да почистя дивана и кухненскитр столове.

# 114
  • София
С какво да изчистя светла чанта от изкуствена кожа - пробвах мокри кърпи, сапун, магическа гъба, че даже и обезмаслител, получава се с почти всичко, ама трябва мнооого тъкане, някак си ми се иска нещо по-лесно да има. Предложения?

# 115
Как да изчистя оцветено от дънки от бяла чанта?

# 116
Как да изчистя оцветено от дънки от бяла чанта?
Пробвай паста за зъби.

# 117
Момичета, дайте съвет как да се справя с тези гадинки. Имам един шкаф, в който ми се въдят постоянно гъгрици ( на такива поне ги оприличавам). Изхвърлям всичко, чистя го и след едно известно време намирам отново някоя, разхождаща се в новия ми пакет с брашно или някъде другаде из шкафа.

# 118
Момичета, дайте съвет как да се справя с тези гадинки. Имам един шкаф, в който ми се въдят постоянно гъгрици ( на такива поне ги оприличавам). Изхвърлям всичко, чистя го и след едно известно време намирам отново някоя, разхождаща се в новия ми пакет с брашно или някъде другаде из шкафа.

При мен всякакви такива неща ( брашно, ориз, подправки)
минават първо през фризера

# 119

При мен всякакви такива неща ( брашно, ориз, подправки)
минават първо през фризера

Благодаря, ще опитам задължително!  Държите ги известно време във фризера и след това в шкафа или как точно процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт