СЕДМИ клас – 11 – Късмет на Първо класиране! (02.07.2018–08.07.2018)

• 161 300
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!
Ти да видиш! И моето с 413 не е прието във ФЕГ.

# 1 156
марулета, над теб е Simple Smile))
Мерси за съпричастността!

# 1 157
Според мен, няма да има значително разместване от "първото" класиране, защото е объркан алгоритъма само на ТУЕС, Джон Атанасов и НПМГ/ и то на една паралелка/.  И ще засегне само тези деца, които са ги посочили на 1 или 2 желание., дори според мен ще си останат в същите училища и паралелки, но с коригиран БАЛ. Защото те се състезават за тези училища по този алгоритъм и не би трябвало да се размести значително класирането. Да БАЛ- ще се промени, но той няма да засегне езиковите. , дотолкова доколкото някой не е сложил езикова паралелка, между ТУЕС и Джон Атанасов.
Точно така го обясниха и те днес, обаче аз малко бавно схващам, затова ще си прочета този пост още няколко пъти, белким ми светне.
И едно дете да засегне – ТОВА СА НАШИТЕ ДЕЦА И НЯМАТ ПРАВО ЛИЦЕМЕРНИ ДЕБЕЛИ, ГРОЗНИ И ПРОТИВНИ ЛЕЛКИ И ЧИЧКОВЦИ ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ.......................................
Абсолютно съм съгласна.

# 1 158
Може би няма достатъчно желаещи

# 1 159
  • София
Май ще отложат за утре

# 1 160
  • София
Моето дете с бал  412,5 беше прието в 35то, а преди това беше писала френската, нейна съученичка с бал 402 беше приета във френската сутринта , нямам думи!
Ти да видиш! И моето с 413 не е прието във ФЕГ.

Просто страхотно:close:

# 1 161
Нещо друго са о**кали,  нашия бал за НПМГ, Х/Б /АЕ  си беше точен до хилядните. Как на едни сгрешен, на други не????

МОЛБА към всички пишещи тук: Сега като излезе Втория вариант на Първо класиране, моля всички да си впишат типа паралелка, училище и точен бал, може и на кое желание/ което уж не влияе/ е да си направим сверка.
Аз вече вяра им нямам!!!!!

# 1 162
Май ще отложат за утре
Зависи кога им свършва  'работния ден'!

# 1 163
  • София, Младост 2
Явно ме им е само това проблема. На моят дзвер приятелката е с бал 430, приета е в 32-о, но преди него е писала 22-о, където на деца с по-нискък от нейния бал са влезли (за една и съща паралелка говорим). За сега няма база за сравнение с по-предни желания.
Моето дете е прието в 22-ро със същия бал! В ИЕ,АЕ.

И моята щерка е приета в тази паралелка, само че с бал 10 единици надолу. Така че ще чакаме да видим какво ще ни сервират последно.

# 1 164

Дали става въпрос за една и съща паралелка?

А колкото до разместването в класирането, то е ясно, че ще има такова и то в по-голям размер, отколкото от МОН твърдят. Защото не само, че някои деца ще изпаднат от Туес и ще избутат други назад по класирането, но пък на тяхно място ще влязат нови деца, които пък ще освободят заетите от тях места за други деца....

# 1 165
  • out of space

За СГСАГ никакви цифри не чух. Поне да знам горе долу до какъв бал са стигнали.

Дали не е лоша идея едно позвъняване в СГСАГ, да разберем за там има ли грешки...
Бих звъннала, но съм на работа...

# 1 166
  • София
Аз за утре отпуска съм си пуснала. Кеф ми ще записвам/подавам заявление, кеф ми в МОН отивам да правя скандали, с Господари на ефира! А не са ми уплътнили времето, а да му правят сметката!

# 1 167
Въпрос към юрист във форума:
Дете класирано на желание „Х” – тази сутрин се класира на желание „У” – тази вечер.
Това детето се стресира. Има ли фактически последици за тези хорица от МОН и пр.?

# 1 168

МОЛБА към всички пишещи тук: Сега като излезе Втория вариант на Първо класиране, моля всички да си впишат типа паралелка, училище и точен бал, може и на кое желание/ което уж не влияе/ е да си направим сверка.

Подкрепям!

# 1 169
Въобще не трябва да се съобразяват с работния ден. Ако трябва цяла нощ ще работят, за да изправят гафовете си. Безобразници! Яд ме е заради децата Ви и Вас, макар че при нас уж всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт