Професионални серии за коса - тема 120

• 83 173
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Скрит текст:

Някой с отзиви?
Днес ходих до ЗР и си взех два броя.Ще се боядисам другата седмица .Затова няма как да дам отзив.След като я изпробвам ще пиша.
В руски форум irecomend (не съм сигурна дали го изписвам правилно) има добри коментари за боята.Взех си и коректор,маска за коса на Лореал Инфорцер плюс концентрирана добавка за маската.

# 151
  • на земята
Бихте ли споделили   четка за сешоар и  блоуаут с четка,която се споменава по горе.Линк ако може да видя кои са и цени?
Благодаря ви.

# 152
bananadana,densi  прави сте за пресата .

bananadana  Благодаря ти за изчерпателният отговор в момента се къпя с Пантен но нещо не ми влие добре .Пробвала съм Лореал,Гарниер. Ще разгледам предложените от теб марки и ще си избера някоя.
Относно косата ми не е права по скоро е чуплива,най-вероятно е за фризъор вече защото я намирам за ужасна. И не мога да разбера защо уж не я третирам с нищо почти и е ужасна. Слагам снимка опитах се да се снимам сама но нещо не се получи. Косата ми е за миене и сигурно изглежда още по зле .

# 153
Момичета някой позлвал ли е серията на Лореал Série Expert Inforcer срещу късане на косата?

Вече в чудо се  виждам с тази цъфтяща коса  ooooh! До раменете  я скъсих и пак има цъфтежи е е накъсана!

# 154
Някой може ли да даде отзиви за това чудо ? https://agorabbeauty.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80%D0%B0%D0 … a-keratin-healing

# 155
Скрит текст:

Някой с отзиви?
Днес ходих до ЗР и си взех два броя.Ще се боядисам другата седмица .Затова няма как да дам отзив.След като я изпробвам ще пиша.
В руски форум irecomend (не съм сигурна дали го изписвам правилно) има добри коментари за боята.Взех си и коректор,маска за коса на Лореал Инфорцер плюс концентрирана добавка за маската.

Благодаря! И аз я поръчах. Взех натурална 7, че имам много бели косми. Какъв коректор и как ползваш?

# 156
  • Някъде там
kaly*, използвам лилав или син коректор.
Фризьорката ми казва какви коректори да взема и преди да ме боядиса ги смесва.
Тя работи със селектив а аз не ги харесвам.Взимам си боя и тя ме боядисва с моя боя.
Боядисвам се на ниво 6 ца.

Самсара,вчера си взех тази маска плюс ето това чудо .Скоро ще ги забъркам в момента доизразходвам любимата ми маска на секси хеър .След няколко проби на Инфорцер  ще напиша коментар  как е маската в комбимация с добавката.

# 157
  • Стара Загора
Момичета,на какви серии залагате за морето....имам Митик ойл,Кюн-витал нутришън и сатин ойл,so pure-хидратиращата.....джойко -ш +м хидр. но маската ми идва май тежичка но за морето може и да са добре....косата ми е не боядисване,чуплива,не ползвам преси и тем подобни....но незнам какво да избера ....

# 158
Момичета,на какви серии залагате за морето....имам Митик ойл,Кюн-витал нутришън и сатин ойл,so pure-хидратиращата.....джойко -ш +м хидр. но маската ми идва май тежичка но за морето може и да са добре....косата ми е не боядисване,чуплива,не ползвам преси и тем подобни....но незнам какво да избера ....

аз бих избрала джойко като най-силна марка и бих клепала маска след всяко къпане с шампоана, а на плажа бих ходила с обилно количество финиш и олио преди да влезна в морето. Джойко мойсчър са без сулфати, което е супер за силно солената морска почивка-солта изсушава. Като предпазен агент за косъма най-доброто, което можеш да направиш, е да ползваш силно силиконови финиши и олиа, за да предпазиш от солите.

# 159
  • Стара Загора
Много благодаря,имам олио макадамия и то ми идва тежичко,добре ли ще е да мажа за плаж или да си взема кокосово ?

# 160
Чистите масла правят косата мазна и на клечки-ако не ти пречи да стоиш така на плажа вземи.  По-ддобрият вариант е или само силиконово олио като това на Керастас еликсир,  митик оил и тн или олиото на марката Макадамия-не чисто масло от макадамия,  или първо клепане с чисто масло и отгоре със силиконово. При втория вариант ще имаш повече предпазване от соли и слънце,  но ще ти се наложи да си предимно с вързана коса-ще изглежда мазна.  Затова аз бих сложила богато финиш и след финиша някое профи олио,  понеже силиконите предпазват по-добре от чиститр масла и не правят косата мазна-ще можеш да се наслаждаваш на секси вид и предпазена коса!

# 161
  • Стара Загора
Олиото ми е на марката-макадамия(не чисто олио от макадамия)имам и марокан,наши,митик...но какво визираш под финиш първо спрей без отмиване,крем от типа дисциплин,нектар и след това олио така ли?

# 162
Ок значи е точното олио!
Финиш-няма значение,  зависи какво понася косата ти.  Аз съм с къдрици и ползвам по два крем финиша. Ако си с права коса,  която лесно се утежнява-заложи на спрей. Ако е суха или ти понася-слагай крем.  От изброените нектар термик или дисциплин биха били моят избор, понеже солената вода бързо изсушава и един спрей би се оказал лек. Олиото ще "запечата" грижата от финиша и ще осигури по-силна и дълготрайна защита.  

# 163
  • Стара Загора
Много ти благодаря за изчерпателния отг.и отделеното време,а керастаз дисциплин дали е удачна серия за море...ш+м+финиш

# 164
Дисциплин е супер серия като защита от влажност (визуален аспект, приглажда косъма) и като защита от слънце, сол и горещина-серията се базира на силикони и кератин, общо взето само това има в нея. :Д Супер хидратираща не е, но предполагам няма да си за дълго там, а и нали ще ползваш олио. Simple Smile Аз бих я ползвала за морето.

Приятно прекарване!

Общи условия

Активация на акаунт