Професионални серии за коса - тема 120

• 84 194
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
   Fluttershy  воднисто и силиконово за описание на олио си противоречат малко  Laughing. Аз поне нямам профи олио за коса без силикони  LaughingВсичките имат ако искаш без си купуваш органик  Wink,но няма същия ефект върху косата и не става за финиш в повечето случаи. Моята коса обича силикони съответно харесва и олиа с тях. Олиесета са бюджетна марка и за парите си са чудесни продукти. Имала съм подхранващото им олио в момента имам това с камелия и ми харесват и двете.

# 256
  • Някъде там
  Fluttershy  воднисто и силиконово за описание на олио си противоречат малко  Laughing. Аз поне нямам профи олио за коса без силикони  LaughingВсичките имат ако искаш без си купуваш органик  Wink,но няма същия ефект върху косата и не става за финиш в повечето случаи. Моята коса обича силикони съответно харесва и олиа с тях. Олиесета са бюджетна марка и за парите си са чудесни продукти. Имала съм подхранващото им олио в момента имам това с камелия и ми харесват и двете.
По воднисто и по рядко е в сравнение с Орайт и Марокан.
Силиконите не ме притесняват .Написах го за тези които мислят да си го купят Simple Smile

# 257
  • Karlovo
Много се извинявам за спама,но с какви ластици си връзвате косите ? Имам някакъв спомен ,че обсъждахте някакви хубави от тези като спирали ,но не откривам писаното.
Моята тънка коса така хареса новата маска на Керстаз за дълга коса.Всеки път слагам нея и ми е много добре косата и с обем.Мислех,че ще ми я залепи на главата,но не ,супер е .

# 258
  • Варна
 Екзестенционалист е много,много добре балансирана. И моята коса я харесва. Хидратирани,подхранени дължини с приятна плътност.Като цяло обаче ми се струва,че е маска за здрави коси. На малтретираната коса на дъщеря ми е точно нищоправеща.

А хубавите ластици са тия

https://www.notino.bg/invisibobble/

# 259
# 260
  • Sofia
А тези ластици държат ли здраво? Малко странни ми изглеждат. Simple Smile

# 261
  • Варна
Може би въпросът ми ще прозвучи лаишки, но ме интересува има ли професионални серии с яйчен протеин.
По принцип ми се отразяват добре на косата.

# 262
Зсравейте, дами! Моля преложете ми нещо за бързоомазняващ се скалп и много сухи краища... Използвала съм, какво ли не от дрогерийни марки до най-високия клас . Правя си много експерименти с неподходящи шампоани и ми се появи това бързо омазняване. С чуплива , дълга коса съм. Само без Керастас!

# 263
  • София
Напълно офф топик въпрос, но ако някоя от вас може да ми даде идея, ще се зарадвам много! Влюбена съм в аромата на олиото Орайт. Имате ли идея дали има парфюм, който е със сходен мирис?

# 264
  • Пловдив
Здравейте!
Вчера си правих терапията на Наши (старата), имам за още веднъж от 2ра стъпка, а 3тата свърши. Въпрос:новата аналог на старата ли е? Сходни ли са като ефект? Лично за мен, старата е срахотна, аромата също.

Какви терапии си правите в къщи? Да ги обсъдим като ефект и от къде ги купувате?

# 265
  • Варна
 Терапии..... точно профи терапии съм правила с Колорхелп или плекс  newsm78 на рибите,напоследък и Олаплекс. Имам и на Алфапарф https://www.arlen.bg/product/6156/komplekt-vazobnovyavashta-tera … -izbor-150ml.html ето тая с концентратите за подхранване и за блясък,маската Нутритермик като терапия.....
  Повечето маски ги ползвам като терапии когато не ме мързи. Нанасям,минавам с терапевтичната преса и стоя поне час.
  Спането с Еластисайзър Екстрийм също го броя за терапия  newsm78.
  Ефектът от всяка една е различен. Колорхелп имаше значителен ефект на уплътняване в началото когато започнах да ползвам системата. После спрях да забелязвам подобен ефект и продължих да го ползвам само при боядисване. Олаплекс съм правила два пъти до сега и кой знае какъв ефект не видях,но...косата ми е в добро състояние сравнително. Може би само перманентно сухия горен пласт изчезна и стои като току що подстриган,което като се замисля си е постижение.

Cellula Madre подхранващата ми е тежка  правя я само когато усетя пресушаване,а това не ми се е случвало отдавна. Тая за блясък е супер наистина косата става бляскава и много витална.
  Нутритермик приложен като терапия дава супер хидратация и подхранване. За съжаление маската я спряха отдавна и не знам Керастаз да са пускали нещо аналогично на нея.

# 266
  • софия
Принцеске соя е твоята терапевтична преса?

# 267
  • Някъде там
Подариха ми тази маска
По описание се използва така :
При мека и тънка коса можете да използвате маската-спрей и по следния начин: Смесете 4 мл от маската-спрей с 4 мл студена вода или сок от цитруси (портокал, лайм, лимон). Нанесете върху косата за 5 минути и изплакнете с вода. Резултатът е ослепително блестяща и сияйна коса в комбинация със свеж аромат и добро настроение.

Трябва ли да използвам друг балсам или маска след отмиването?

Това е състава
Скрит текст:

Пробвах шампоана и олиото.Изненадаха ме много приятно,бях скептично настроена към тази марка.

# 268
  • Варна
 Е аз я хваля  откакто я заредиха рибите миналата година по това време  Laughing. Олиесета си е прилична бюджетна марка. Относно маската....пробвай я първо бе разреждане и чак ако ти е тежка прави тия гимнастики. Съставът им не блести много,но за цената и стават.

# 269
  • софия
Терапии..... точно профи терапии съм правила с Колорхелп или плекс  newsm78 на рибите,напоследък и Олаплекс. Имам и на Алфапарф https://www.arlen.bg/product/6156/komplekt-vazobnovyavashta-tera … -izbor-150ml.html ето тая с концентратите за подхранване и за блясък,маската Нутритермик като терапия.....
  Повечето маски ги ползвам като терапии когато не ме мързи. Нанасям,минавам с терапевтичната преса и стоя поне час.
  Спането с Еластисайзър Екстрийм също го броя за терапия  newsm78.
  Ефектът от всяка една е различен. Колорхелп имаше значителен ефект на уплътняване в началото когато започнах да ползвам системата. После спрях да забелязвам подобен ефект и продължих да го ползвам само при боядисване. Олаплекс съм правила два пъти до сега и кой знае какъв ефект не видях,но...косата ми е в добро състояние сравнително. Може би само перманентно сухия горен пласт изчезна и стои като току що подстриган,което като се замисля си е постижение.

Cellula Madre подхранващата ми е тежка  правя я само когато усетя пресушаване,а това не ми се е случвало отдавна. Тая за блясък е супер наистина косата става бляскава и много витална.
  Нутритермик приложен като терапия дава супер хидратация и подхранване. За съжаление маската я спряха отдавна и не знам Керастаз да са пускали нещо аналогично на нея.

Може ли да покажеш твоята преса.

Общи условия

Активация на акаунт