На пазар във Варна - 50 тема

• 58 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Това е стягащо бельо май. Скоро коментираха в друга тема, че имало магазинче за такива неща. Ще разровя и ако намеря, ще копна.

# 361
  • Варна
Ето:

"От черно море към партийният от лявата страна има едно малко магазинче. Продават луксозно бельо. Имат доста намалени неща в момента, вкл и стягащо бельо."

# 362
Ето:

"От черно море към партийният от лявата страна има едно малко магазинче. Продават луксозно бельо. Имат доста намалени неща в момента, вкл и стягащо бельо."

Благодаря!  bouquet

# 363
Някой да знае къде във Варна се продават обувки на БГ марка Balis?

# 364
  • Варна
Аз да се оплача от Рефан. Т.к съм с малко бебе не мога да излизам от вкъщи, реших да поръчам онлайн подаръчен ваучер за приятелка, която харесва парфюмите им. Направих поръчката, получих мейл с потвърждение и номер на заявката, уж всичко точно. В сайта им пише че доставката е с 24 часа. На следващия ден звъня да проверя към колко часа да ги очаквам. Служителката започна да увърта.....ама как съм щяла да платя... Казвам посочила съм в поръчката, като метод на плащане - наложен платеж. Съгласи се тя и ме увери, че около 18:00 ще дойде техен представител. Никой не дойде, нито се обадим...на следващия ден същата работа. Аз така и не им се обадих на следващия ден, защото вече не ми беше нужен ваучера им.

# 365
  • Варна
Нали утре е закриването на Панаира на занаятите в Морската. Чудя се ако отида там към 18.30ч ще заваря ли все още сергиите, че от едната ми трябва определена гривничка Simple Smile

# 366
Здравейте!
къде има вкусни бургери? освен Бургеро

# 367
Здравейте!
Похвалиха ми Best Burgers на Сливница, но не съм ги опитвала.

# 368
  • In transit
Здравейте!
Old buddies.

# 369
  • София
Някой ходил ли е скоро на "Слънчев ден"? Интересува ме, дали има къде да се спре, има ли свободни зони и какви са цените на чадър и шезлонг?

# 370
  • Варна
Някой ходил ли е скоро на "Слънчев ден"? Интересува ме, дали има къде да се спре, има ли свободни зони и какви са цените на чадър и шезлонг?
Аз спирам вътре, на паркинг - 12 лв за деня.
Има свободна зона, както разрешават и да легнеш със собствения си чадър над площта с платените.
Чадър - 8 лв
Шезлонг - 8 лв

# 371
Препоръчайте ми моля фирми за почистване на домове във Варна.

# 372
  • Варна
Момичета, в предната тема някой сподели за агенция, която печата върху тениски, около Медицинския, май беше. Търсих в темата, но не можах да го намеря. Може ли пак координатите? Помня, че работели момче и момиче. Много ви благодаря!

# 373
  • Варна
Момичета, в предната тема някой сподели за агенция, която печата върху тениски, около Медицинския, май беше. Търсих в темата, но не можах да го намеря. Може ли пак координатите? Помня, че работели момче и момиче. Много ви благодаря!

Заповядай!

# 374
  • Варна
Безкрайно много благодаря! 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт