ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
A това потупване по рамото беше последният пирон в ковчега. Joy

# 226
Е добре де, ама той в крайна сметка с нищо не беше провокирал или заслужил това отношение. Не ви ли дожаля за него? Grinning

# 227
Е добре де, ама той в крайна сметка с нищо не беше провокирал или заслужил това отношение. Не ви ли дожаля за него? Grinning

Всъщност беше много сладко как се сблъскаха и се опитаха да се разминат, но в тръгнаха в една посока - Знак от съдбата Grinning Зорница тогава го подкачи, но и той не падна по гръб Grinning А после в операционната как само се спогледаха Heart Heart Heart Майкооо... чудя се ако бяха сами какво ли щеше да последва Grinning
 Ааа, искам поне 1 бурен секс. Нежните профилактично!! Много ми харесва Яни(мисля) как го е описала Heart Grinning Може да я метне върху масата. Честно да си призная много ще се изкефя на секс в операционната Grinning

# 228
Естествено, че визираше себе си. Той не можа да преглътне не това, че Зорница не пита, а че пред асансьора не поддаде отново на чара му Grinning Но в негова защита ще кажа, че тя тогава се прояви като истинска зла кучка.

Лейдис, пак сте се разписали снощи Blush
И само ще кажа, че за мен Марио изобщо не визираше себе си. Просто искаше да предпази брат си от повторение на “Мона” и последствията.  Тогава изобщо не искаше Зорница да поддаде на чара му, искаше да се заяжда с нея. Откровено просто не я харесваше(макар че спа с нея). Акълът му започна да щрака след сцената с “палпирането”

Англия на четвъртфинааааааааааал!!!
happy happy happy Donna Joy

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:56 от Анонимен

# 229
Ааа Дона, не можеш да ме убедиш, че не му е привлякла вниманието още след секса под душа. Joy Личеше си как се подразни накрая при асансьора и след вечерята с Тони в ресторанта умираше да разбере имало ли е продължение или не. Ревнуваше. Поне за мен беше така. Акълът му започна да щрака след палпирането, ама че не е такава каквато изглежда, не затова, че я харесва.

# 230
Ти пък не можеш да ме убедиш в противното. Великата им любов не е пламнала след сцената под душа. В ресторанта той беше бесен заради отговора ѝ, че ще “изяде” брат му и отново искаше да го предпази.

# 231
Ти пък не можеш да ме убедиш в противното. Великата им любов не е пламнала след сцената под душа. В ресторанта той беше бесен заради отговора ѝ, че ще “изяде” брат му и отново искаше да го предпази.
Ее, не казвам, че е "пламнала"  тогава, просто не му остана безразлична. Grinning

# 232
Е, не му е останала - мислеше я за лека жена, ставаща само за чук@не, която трябва да стои далеч от брат му.

# 233
Е, не му е останала - мислеше я за лека жена, ставаща само за чук@не, която трябва да стои далеч от брат му.
Но със сигурност му е харесало, иначе нямаше да се държи така в асансьора, щеше просто да я подмине с безразличие.

# 234
Ако не му хареса с наше Зори, трябва да е гей Joy
Мисълта ми е, че ...нали, тези любовни чувства, трепети и неща ги нямаше

# 235
Дона просто иска да споменаваме ТОНИ по-често. Animal Joy Cat

# 236
А защо тогава в спешния той истински се разстрои след като тя избяга? Реално до този момент не се беше случило нищо ново, което да го накара да си промени мнението.
А и някак си скока - той не я харесва изобщо, само пази Тони, разбира, че е наранена и изведнъж се зараждат чувства - ми е малко неясен. Simple Smile

# 237
Дона просто иска да споменаваме ТОНИ по-често. Animal Joy Cat
Ей, лисицоо!!!
Просто се опитвам да се включа в разговора и си казвам честното мнение.
Е....няма да откажа да споменаваме Тонката по-често от веднъж на 20 страници, но масата хора харесват другите двама и затова говорят за тях. Логично е, дори и да не ми харесва.

А защо тогава в спешния той истински се разстрои след като тя избяга?
А и някак си скока - той не я харесва изобщо, само пази Тони, разбира, че е наранена и изведнъж се зараждат чувства - ми е малко неясен. Simple Smile
Моски, според мен той там не се разстрои, по-скоро беше ядосване на себе си от типа “Аз май...прекалих. Чак такова животно не съм”. Един шамар от жена или изблъскване (в случая породени от обидното му поведение) много бързо могат да го отрезвят. Той се опитваше да докаже, че Зорница ще сдъвче и изплюе Тони, че е лека жена, като я изч... в стаята. И като не му се получи, се усети, че може би е сгафил с колежката.
А при “палпирането” той се усети, че тя “ не е такава, за каквато я мисли” и затова рязко си промени отношението. Изобщо не всичко става плавно и малко по малко. Понякога те трясва по главата и рязко започваш да мислиш по друг начин. Това беше сцената с палпирането за мен.

# 238
Тя му реагира доста бурно на поканата за неангажиращ секс, той разбра, че не е имала нищо с Тони, после след разговорът за палпирането разбра, че има стара травма, която трябва да се лекува и точно там някъде според мен започна да мисли положително за нея.
След това в подпокривното усети в нея желание, но и много страх, а дай им на мъжете да спасяват и да лекуват, особено на него.
После нещата се усилиха, когато разбра, че трябва да се отдръпне, нали знаете, забраненият плод е най-желан.
Междувременно видя в нея и че е отличен лекар, добър човек и магията стана.

# 239
Още след първия ден Марио беше ужасно привлечен от нея. Не влюбен, привлечен. Ако не беше така и просто и се дразнеше, когато го повика в спешния нямаше само от една нейна дума от режим не ме вълнуваш, да премине към затваряне на вратата и дебнене като котка плячка докато тръгва да я цлува. Цялото му поведение преди това беше, защото тя се тросна и го отряза, че няма да му се случи пак.Галя каза видях как те гледа Ковачев. Това беше деня след случката в спешния. Ковачев я е гледал с желание и интерес, не с любов. Според мен след целувката на тавана и двамата започнаха да се влюбват един в друг. 

Общи условия

Активация на акаунт