ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Донита, аз говорех за проекто целувката в спешния. Там защо да е усетил, че е прекалил? Там се опита да я целуне, тя избяга и той се разстрои. Защо, ако няма чувства?

Зайко, и аз мисля така, привлечен, провокиран, раздразнен дори, но заинтригуван. Спомнете си как я гледаше с интерес, докато пушеше на покрива.

# 241
По-скоро ѝ се дразнеше, че е наранила мъжкото му его. Свикнал е жените да му връзват и си е казал - ти ли бе? Не си по-различна! Ще ти го докажа Wink

# 242
Е, не му е останала - мислеше я за лека жена, ставаща само за чук@не, която трябва да стои далеч от брат му.
Дона аз мисля една идея по-различно. Мислеше я не за лека, а за опасна. Че не я е страх сама да поеме инициативата, да получи това, което иска, на другия ден да ти обясни, че за нея това не значи нищо и да те отреже. Според мен това му беше генералния проблем, че тя е опасна. Почувства се малко все едно тя го здъвка и го изплю. Joy

# 243
Донита, аз говорех за проекто целувката в спешния. Там защо да е усетил, че е прекалил? Там се опита да я целуне, тя избяга и той се разстрои. Защо, ако няма чувства?

Зайко, и аз мисля така, привлечен, провокиран, раздразнен дори, но заинтригуван. Спомнете си как я гледаше с интерес, докато пушеше на покрива.

Ох, развален телефон Joy
Моски, аз говорех за сцената като я завлече в онази стая, теъгна да се съблича и каза “Още веднъж? Без ангажименти”. Тогава се ядоса на себе си.
За проекто целувката в спешния - горния ми коментар-точно преди на Зайко. Каза си - хахаха, значи все пак ти се иска още! Освен това си мисля, че ѝ се чудеше на смесените сигнали - ся искаш ли ме или не?

# 244
Animal Wolf
Дончита, шегувам се. Animal Heart Eyes Cat
Но не мисля, че цялото му поведение беше само заради ТОНИ и опити да го предпази. Жива ревност си беше на моменти. Може да не е бил влюбен, но той беше впечатлен от нея още преди близката им гола среща на плочките.
За палпацията съм съгласна, че тогава на него му стана много ясно за какво става въпрос и това ми е много любима сцена.

# 245
Доне, аз съм напълно съгласна, че като тръгна в спешния да я целува, беше в режим „падна ли ми, то е ясно, че съм неустоим” Joy
Просто защото не си признаваше, че я харесва. Но ако беше така и просто искаше да й натрие носа, нямаше да се разстрои така истински, не мислиш ли?

# 246
Ще ви отговоря по-късно. Случиха ми се току-що едни неща и не съм в кондиция.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:34 от Анонимен

# 247
Видяла си Димитър?

# 248
Видяла си Димитър?

ахаххахахахахахахаххаха, лисана - сладурана! Ако бях видала Димитър, щех да връхлетя в темата и да се похваля 17 пъти хахахах

Скрит текст:
Не. Едни хора поставиха под въпрос качествата и способностите ми и се опитват да играят хоро върху достойнството ми. Чакам да ми мине малко, иначе рискувам да си го изкарам на форума, а вие нямате никаква вина.

# 249
Видяла си Димитър?

ахаххахахахахахахаххаха, лисана - сладурана! Ако бях видала Димитър, щех да връхлетя в темата и да се похваля 17 пъти хахахах

Скрит текст:
Не. Едни хора поставиха под въпрос качествата и способностите ми и се опитват да играят хоро върху достойнството ми. Чакам да ми мине малко, иначе рискувам да си го изкарам на форума, а вие нямате никаква вина.

чакаме те тук да ни се похвалиш как си им го начукала културно✌👍

# 250
Абе и аз така предположих, но реших да пробвам. Animal Cat

Дай ми на тези хора да им изям очите. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 11:19 от ddimitrova01

# 251
Дона, релакс, спора с тъпаци е безполезен

Айййй, представих си го Joy надявам се да имаш здрав стомах.

# 252
Дона, релакс, спора с тъпаци е безполезен
Айййй, представих си го Joy надявам се да имаш здрав стомах.
ммм как ще вървят с едни лимецови солети Joy Joy

# 253
Animal Wolf
Дончита, шегувам се. Animal Heart Eyes Cat
Но не мисля, че цялото му поведение беше само заради ТОНИ и опити да го предпази. Жива ревност си беше на моменти. Може да не е бил влюбен, но той беше впечатлен от нея още преди близката им гола среща на плочките.
Доне, аз съм напълно съгласна, че като тръгна в спешния да я целува, беше в режим „падна ли ми, то е ясно, че съм неустоим” Joy
Просто защото не си признаваше, че я харесва. Но ако беше така и просто искаше да й натрие носа, нямаше да се разстрои така истински, не мислиш ли?
Така, малко ми мина. (ох, много сте милички) Мале, даже забравих какво обсъждахме хаххахахаа

За мен поведението му беше заради Тони, защото Марио е така "програмиран" - да мисли първо за брат си, защото каквоооо? "Тони има само мен" JoyJoyJoy  От там изхождам с това, че Марио не е ревнувал, а просто е бил бесен, че тая си оплита мрежите върху брат му.
Моски, може да не е осъзнавал, че я харесва? Някои хора са (сме хихи) албански реотани и бавно загряват нещата? Както Тони бързо усеща и върши...тия работи, така Марио ги загрява бавно, най-малкото защото никога не се е влюбвал, никоя не му е отвявала главата. Как ще осъзнаеш,ч е имаш чувства, когато никога не си познавал това усещане? (баси какви неща пиша, честно....чувства и усещания)
А...разстройването - казха ти, за мне беше бесен на себе си, че тоя път наистина е прекалил, защото той не е от типа, който ще натисне някоя жена и ще я унижи. Не ч ене го направи няколко пъти със Зорница де хахахахаха

Межудругото, много ми харесва на онова гифче от пицарията, където се натресе на Тони и Зори. Един такъв....лош, надменен, гаден, високомерен и каквото отрицателно се сетите....с кожено яке....отвратителен, обаче мнооооу секси бре! Ей сега ще кача гифчето, за да онагледя

И като заключение - на Ковачеви ужасно им ходят кожени якета!
Моля, в шести сезон и двамата да ги обличат само с кожа Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 254
Дона това за якетата е и моето мнение Heart Eyes На Зорница също. Като я замъкна в колта преди секса и двамата бяха с кожени якета, Зорница и с кожена пола и бяха уау Kissing Heart
 И не само Марио беше привлечен от нея, но и обратното. Тя като каза, че сигурно има защо да му връзват жените имаше един поглед... Лошият Марио постоянно си беше секси, ако ме питаш мен.

Общи условия

Активация на акаунт