ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Вера,моля те да го пратиш на сценаристите това.Аз от колко вере пиля на плочата,че като се скарат ще има укротяване на опърничавата. Гаранция.А  Зорница ще е Едвам ме нави  Joy

- Оххх, аххх, охх....ооооо...това беше добро. Не си мисли, че ми е минало обаче, още схм ти сърдита!
- Ха ха ха ха ха! Добреее....щом казваш (усмивка под мустак). Протяга се по гръб и слага ръце под главата си - Внимавай какво казваш, че да няма втори тур!
Тя е седнала и само се обръща към него и се смее. Навежда се и го целува. Той не ѝ позволява да се отдръпне след целувката

# 211
И едно -Ти си луд,може.Все пак не сме сигурни дали вкъщи ще се карат и къде точно ще и налети.
Все пак знаем, че Марио не може да чака. Joy

# 212
Вера,моля те да го пратиш на сценаристите това.Аз от колко вере пиля на плочата,че като се скарат ще има укротяване на опърничавата. Гаранция.А  Зорница ще е Едвам ме нави  Joy

- Оххх, аххх, охх....ооооо...това беше добро. Не си мисли, че ми е минало обаче, още схм ти сърдита!
- Ха ха ха ха ха! Добреее....щом казваш (усмивка под мустак). Протяга се по гръб и слага ръце под главата си - Внимавай какво казваш, че да няма втори тур!
Тя е седнала и дамо се обръща към него и се смее

И Зорница казва :
-Марио, не може вечно да си решаваме проблемите със секс ! Искам да поговорим !
Марио : Защо да не може ?

# 213
Лейдис, 50 нюанса пасти да ядат.Един секс-роман да напишем.....ще изкараме някой лев
Хахахахха Верааааа! Марио, този мръснииииик! Ама разбира се, че може Simple Smile
Имам продължение, виж го хахахха

# 214
Хаха, Зайко, да, търпението не му е най-силната страна на Марио. А и Зорница не е от най-срамежливите Grinning

# 215
Хаха, Зайко, да, търпението не му е най-силната страна на Марио. А и Зорница не е от най-срамежливите Grinning

Тя действа без много много да пита, знаем. Joy

# 216
Е,че те затова толкова си подхождат двамата. Kissing Heart

Искам в една секс сцена да ми съчетаят погледа на Марио от асансьора тип ще те изям,нежноста с която я галеше на тавана и страстта от под душа.И после се записвам за трансплантация на сърце. Joy

Яни,той пък и Марио след нейното не питане беше Едвам ме нави.Само дето после орева света да се жали. Joy

# 217
Нещо сте се разгорещили тук Joy

Укротяване на опърничавата, обожавам, да имат подобна сцена нищо против Smirk

# 218
Зайко, много беше трогателен как омрънка болницата, че е правил секс с една хубава неангажирана жена. Joy Ще речеш,че верно го изнасили, егати Grinning

# 219
Той хвалеше ли се, оплакваше ли се?

# 220
Май се жалваше, сякаш за първи път му се случваше нещо подобно без да е по негова инициатива и това го дразнеше в нея, че се е поддал на чара й, особено след разговора им пред асансьора, ако беше анимационен герой от ушите му пара щеше да излиза Joy

# 221
Зайко, много беше трогателен как омрънка болницата, че е правил секс с една хубава неангажирана жена. Joy Ще речеш,че верно го изнасили, егати Grinning
Положението беше прелъстен и изоставен. Joy
Като обясняваше на Тони,че Зорница щяла да го употреби и после като и писне да го захвърли, имах чувството,че визираше себе си. Joy

# 222
Естествено, че визираше себе си. Той не можа да преглътне не това, че Зорница не пита, а че пред асансьора не поддаде отново на чара му Grinning Но в негова защита ще кажа, че тя тогава се прояви като истинска зла кучка.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 23:35 от Mosquita

# 223
Естествено, че визираше себе си. Той не можа да преглътне не това, че Зорница не пита, а че пред асансьора не подсаде отново на чара му Grinning Но в негова защита ще кажа, че тя тогава се прояви като истинска зла кучка.
Не само го прелъстила, но и не иска да го повторят Joy

Като му каза: "Честито назначение колега." Joy, бях: "Браво Зори, браво." Joy, а той в началото сякаш леко се впечатли от нея, но накрая си беше: "Кучка!" Joy

# 224
Направо ще ми липсат моментите им, в който се отвращаваха от поведението на другия. Joy

Общи условия

Активация на акаунт