ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 884
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Доне, нещо не можем да се разберем за какво говорим Grinning За склада е ясно, там сгафи и беше нормално да се ядосва на себе си.

Аз се чудя защо беше тъжен и наранен от това, че тя не му позволи да я целуне - не в склада, а на другия ден, след като спаси момчето от покрива? Ако само брат му е имал значение. И изобщо, защо пожела да я целуне? Нали само пази брат си? В тоя момент тя не беше заплаха, викна го да поговорят уж, той можеше да поговори с нея. Нали поддържаме теорията, че към тоя момент още не е изпитвал нищо към нея, освен "къш, зла кучко, от безценното ми братче" Grinning Тогава защо искаше да я целуне (нещо, което още от втори епизод разбрахме, че за него не е просто ей така) и защо толкова го нарани това, че тя не му позволи, че на другия ден беше готов да я отреже завинаги?

Цитат
Моски, може да не е осъзнавал, че я харесва?
Така де, и аз това твърдя. Беше раздразнен, провокиран, заинтересуван и мъничко я харесваше, но прикриваше всичко това зад "Онзи, който има само мен, трябва да бъде спасен". Grinning

Зорница го хареса още от първия ден. На нея проблемът ѝ беше, че като го видя назначен на работа се почувства като в небрано лозе, защото изобщо не е като да се гордееше с импулсивното си решение да правят секс. Мислеше, че няма да го види повече и никога няма да се върне към този момент. А той пък ѝ се появи на крака. И тя го атакува остро и, по мое мнение, грубо, просто на принципа да се защити като атакува. Ако се беше опитала да поговори човешки с него, нещата щяха да се развият по коренно различен начин. Но тя му влезе остро с бутонките, той оттам я захапа и всъщност Зорница много повече странеше, отколкото обратното.

# 256
Дона, ти си писала само с кожа, а аз чета само по кожа Joy

# 257
А според мен при Марио беше мешана манджа с грозде. Имаше си от всичко по малко - ревност, бяс, обърканост, прозрение. Със сигурност не искаше Зорница да се забърква с Тони от една страна защото както Зайко каза - мислеше я за опасна, от друга страна я ревнуваше и не искаше ''да я споделя с Тони''. Но със сигурност беше привлечен от нея. Любима сцена ми е как я наблюдаваше от покрива докато пушеше Heart И ужасно ме е яд на Пенев, че тогава се появи и наговори всичките тия глупости как Зорница направила всичко възможно да задържи Банков. Чудя се доколко слуховете, които се носеха из болницата за нея, повлияха на мнението на Марио.

# 258
Фифф, от една страна реакцията му към Пенев показа, че не надава чак толкова ухо на тия неща, защото само те си знаят какво е било. Но все пак си позволи да направи пред нея коментара, че вероятно не е единственият, който е спал с нея в болницата, така че очевидно са му повлияли коментарите. Но фактът, че започна да я обича, цени и уважава (забележи, изобщо не включвам тук привличането и влюбването) без да знае какво реално се е случило между нея и Банков, ме кара да го обичам още повече Simple Smile

# 259
Нов въпрос в главата ми се пръква: Ще каже ли Марио на ТОНИ кога са имали вземане-даване за първи път с бъдещата г-жа Ковачева? Animal Joy Cat

# 260
Че той я познава от два дни, как ще я ревнува?

Моски, искаше да я целуне, за да й покаже  - хаха, колко съм велик искаш ме!  А накрая беше объркан от смесените й сигнали...тая целувка преди или след палпирането стана?

Лейдис, нещо няма да се разберем. Вместо това предлагам да ви покажа кожените якета на Трио Еленови за шести сезон. Какво ще кажете? Имам чудесна подборка, която лично мен ме вдъхновява Wink

# 261
Нов въпрос в главата ми се пръква: Ще каже ли Марио на ТОНИ кога са имали вземане-даване за първи път с бъдещата г-жа Ковачева? Animal Joy Cat

Охохооооооо!!!!! Едва ли, макар че би бил интересен разговор.
Все пак не искаме да не си говорят и през шести сезон. Макар че...той Тони вече знае, че брат му е имал туй онуй със Зорито, прости лъжите и нещата, събра им ръцете, каза "брат ми, квот и става?.....колко му е научи и това аххахахахахахаха

# 262
Дона, преди палпирането беше опитът за целувка. Разговорът за палпирането дойде в резултат на опита на Зорница да му обясни защо е избягала, когато той тръгна да я целува. Тоест, по теорията, че той чак след този разговор е започнал да я харесва, не ми се връзва защо тогава беше нещастен при въпросната нецелувка Simple Smile

Димитрова - не, няма да разбере никой, освен тях двамата. Марио пазеше достойнството ѝ, когато я мислеше за развратна кучка, та камо ли сега да го изпляска пред някого Grinning

# 263
Фифф, от една страна реакцията му към Пенев показа, че не надава чак толкова ухо на тия неща, защото само те си знаят какво е било. Но все пак си позволи да направи пред нея коментара, че вероятно не е единственият, който е спал с нея в болницата, така че очевидно са му повлияли коментарите. Но фактът, че започна да я обича, цени и уважава (забележи, изобщо не включвам тук привличането и влюбването) без да знае какво реално се е случило между нея и Банков, ме кара да го обичам още повече Simple Smile

Моски и аз с такива впечатление останах и затова се зачудих доколко е повлияло. А и Пенев тогава се постара доста да я очерни. И коментара на Врабчев ''Ааа, тя ръката на Огнянова където пипне..'' Марио не ми изглежда като човек, който да се повлияе от чуждо мнение точно защото  започна да я обича, цени и уважава въпреки че Врабчев продължи да говори за нея как е развалена жена и т.н

Доне, привлечен си беше в една или друга степен... Точно защото казваш, че хората ги тряска понякога прозрението, така и Марио го е разтърсил секса. Още повече, че преди това при спасяването на детето я погледна с интерес. Впечатлен си беше от начина, по който се хвърли само тя да помага, от смелостта и при спасяването на детето, от това че се досети по одеалцето, че в колата има бебе. Все пак ако не беше тя бебето едва ли щеше да оцелее. И това заедно със секса стана един силен коктейл, който отключи в привличането, желанието и ревността... на подсъзнателно ниво, защото смятам, че и той самия не се усещаше.

Защо му е на Тони да разбира ? Това си е между Марио и Зорница Grinning

# 264
Остави, няма да ме убедиш JoyJoyJoy
За мен си дойде по-късно. Както и да е, качвам якетата аххахаха Да поспамим стабилно

# 265
Не се опитвам да убеждавам никого Grinning Просто ми е кеф да пиша за тях и си изкарвам стреса така Grinning

# 266
Не се опитвам да убеждавам никого Grinning Просто ми е кеф да пиша за тях и си изкарвам стреса така Grinning

На мен пък вече ми е досадно да пиша за тях ахаххахахахахах ама се хванах на хорото JoyJoy
Какво да се прави, обсъждам ги Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 13:13 от Анонимен

# 267
Така, представям ви кожените якета на Еленови за шести сезон Simple Smile Всички снимки са от страницата на Жоро Пентаграм (голям почитател съм на работата му и се надявам някой ден да притежавам негово яке). Направо да му предложат договор да облича нашите трима до края на сериала Wink

Първо - Зорница Simple Smile
Това яке ми харесва повече в черно, но нали на Зори ѝ тича червеното...и двете
Скрит текст:

Зори - черно и червено Simple Smile
Скрит текст:

Пак Зори - това ще ѝ седи убийствено с поличката Heart Eyes
Скрит текст:

Марио - класическо и строго:
Скрит текст:

Двойка кожа за младата двойка:
Скрит текст:

И най- хубавото - за десерт Heart Eyes
Начи ако Тонката се появи в Свети Кирил с тези якета, аз умирам на място!!!
Скрит текст:

А....имаме и за Пенев Joy
Скрит текст:

# 268
Вижте сега може и да съм пристрастна, но за мен тримата ни любимци са най-секси докторите в болницата. Има там и някакви други хубавци/хубавици, но по сексапил никой не ги бие. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Вижте сега може и да съм пристрастна, но за мен тримата ни любимци са най-секси докторите в болницата. Има там и някакви други хубавци/хубавици, но по сексапил никой не ги бие. Stuck Out Tongue Winking Eye
Амин, сестро!!!! Никой не може да им се опре Wink

Общи условия

Активация на акаунт