ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм се настроила да заплашвам с гладна стачка,  ако нещо не ми удовлетворят желанията. Тъкмо имам да свалям след морето. Joy

# 661
Аз съм се настроила да заплашвам с гладна стачка,  ако нещо не ми удовлетворят желанията. Тъкмо имам да свалям след морето. Joy

Лисицо! Искаш да ходиш да те лекуват в Св. Кирил....признай си Wink

# 662
Вездесъщият обра всички златни плодове и зеленчуци, ред му е и за златен човек държащ меч, вече!😄9

Не е хубаво така да се хиля, ама Златна кайсия, Господи 🤣😂😂😂😂

# 663
Вездесъщият обра всички златни плодове и зеленчуци, ред му е и за златен човек държащ меч, вече!😄9

Еее, мечти, мечти....

Наиситина ли има Златна кайсия???

# 664

Еее, мечти, мечти....

Наиситина ли има Златна кайсия???
така се казва арменският фестивал, на който отива филмът 😂

# 665

Ох, Хъмбъл, и аз много се хилих на тая златна кайсия, а направо не искам да си представям каква точно ще е статуетката на наградените Joy

# 666

Перличке, ако не си ми се обидила междувременно, мога ли да те помоля за помощ за още една песничка? Innocent
Слушам те Grinning Стига да мога да помогна.

# 667
Всякакъв златен зарзават приемаме, стига да не е Златна Малинка Joy

Че ще има - искаш ли да ми станеш пациент в Спешното?

# 668

Перличке, ако не си ми се обидила междувременно, мога ли да те помоля за помощ за още една песничка? Innocent
Слушам те Grinning Стига да мога да помогна.

Перличке, благодаря ти, песента се казва Where the winds blow, а изпълнителите - Austin Fray&Billie Ray Fingers&Bruce Fingers
В тубата я има, но ми казва, че в моята страна сме индианци и нямаме право да я слушаме Grinning

# 669
2 е от сладко от кайсия,  най-вероятно 🤣

# 670
  • София
Хайде сега, кайсиите са си златни, к'во се правите - цвят - злато Simple Smile

Дами, тук понеже има любителки на Джейн Остин и нейният Гордост и предразсъдъци, ви напомням за едни думи на Елизабет Бенит, които мисля, че с пълна сила трябва да приложим и в мечтите за 6-ти сезон.
"План, който предвещава само наслади, никога не се осъществява; малките несгоди предварват от пълно разочарование." Simple Smile

Имам и един цитат от мистър Дарси, който ни разкрива защо този иначе интелигентен д-р М. Ковачев не може да върже две изречения на кръст Wink
"Ако те обичах по-малко, вероятно щях да мога да говоря повече за това."

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 17:04 от rosita_ta

# 671
Mоски, ползвам geoproxy на браузера, избираш Ip адрес от различна страна, главно американците го правят, така че ти трябва техен или австралийски и гледаш/слушаш наволя  Simple Smile

Eдин буркан със сладко да им дадат Joy, тея статуетки не се ядът все пак...

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 17:01 от maichetoo0o

# 672
Роси, този цитат последния особено прекрасно пасва на нашия майстор на словото Grinning

А за несгодите - предвидили сме, де - Тони ще наритва брат си, Зорница ще го изгони от родилната зала, все ще има някакви драматични драми. За повече сърце не ни дава да измислим Grinning

# 673
От кайсии😁

# 674
  • София
Дамииии, ние се бъзикаме, но все пак Армения се води родината на кайсиите. Та за това явно така се казва този фестивал.

Общи условия

Активация на акаунт