Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 790
  • 373
  •   1
Отговори
# 255
Съжалявам, че не мога да съм чак толкова активна, колкото ви се иска, но имам и други ангажименти.
 Неведнъж казах, че внимание от връстници не ми липсва, друг е въпроса, че на моята възраст момчетата се държат, като 12 годишни. Прочетох някъде из мненията, нещо относно бившия ми приятел и по-точно, кой кого оставил. Разделихме се по взаимно съгласие, просто не вървяха нещата, имахме коренно различни представи за това какво трябва да правиш на тази възраст. Той дори прекъсна и реши, че не е нужно да учи. Това е момче година по-голямо от мен, ценностната система и идеалите им за бъдеща перспектива се изчерпват до работа по 12 часа и 1000лв. заплата, никакво умствено развитие. Темите, на които можеш да говориш с хора на моята възраст не са много, никак даже. Да не говорим какви медици се обучават и вероятно ще се дипломират, наркотиците са нещо в реда на нещата..
 Не искам да разбирате написаното от мен, като намерение да си търся "чичак", но може би момче с около 5-6г. по-голямо от мен, да.

Аз лично се радвам, че се включваш от време на време. Дано четеш всички коментари, за да виждаш различни гледни точки. Би ли споделила дали има някакво развитие с "Иван" и дали си обмислила нещата спрямо него? Как мислиш да процедираш от тук нататък?

# 256
Имах същата история на твоята възраст. Резултатът беше,  че си загубих 3 години в надежди. Научих доста неща,  не съжалявам,  но си помисли готова ли си освен щастливите моменти и да страдаш и също така да губиш време.

# 257
Ами утре ще сменям една колежка и съм на работа, ще видим, ако идва е ясно, че пак ще има нещо..
Мненията са ми доста полезни, засягам се на някои определени, просто защото ме обиждат.
Схванах основното, че няма как да е добър човек ако си позволява, макар, че има две деца, да отправя такива предложения и да демонстрира такова поведение.

# 258
Ама моля ви се! Та тя е само на 21 години. Какво има да се оглежда? Да не е някоя престаряла, гонеща последния влак, че да ходи да се озърта. То каквото има да става, ще си стане по съвсем естествен начин. Съгласна съм, че в очите й връстниците й сигурно изглеждат като хлапаци. Но със сигурност не е като да няма контакти, че толкова да е останала на контингента във въпросното заведение. Иначе за лекарските среди съм чувала някои работи, които не ми се щеше да коментирам, че да не засегна някой, но тя сама си е писала, че и там не са ангели небесни. Нищо, че работата им е да спасяват животи. Все пак, ако целта й е да си намери работа, при положение, че следва медицина, връзка с някой от този бранш повече би й импонирала.

# 259
Схванах основното, че няма как да е добър човек ако си позволява, макар, че има две деца, да отправя такива предложения и да демонстрира такова поведение.

Поздравления. Радвам се, че съумяваш да приемеш фактите, въпреки увлечението ти. Ако имаш нужда от съвети и подкрепа пиши. И бъди сигурна, че ще ги получиш, защото повечето от нас знаем, че няма да ти е лесно.

# 260
  • София
Ами утре ще сменям една колежка и съм на работа, ще видим, ако идва е ясно, че пак ще има нещо..
Мненията са ми доста полезни, засягам се на някои определени, просто защото ме обиждат.
Офтопик е, но дали ти не си прекалено сериозна за възрастта си? Явно че си по-интелектуален тип и добре сте се разделили с бившия, щом така вижда нещата. Но все пак важното е да имаш подходяща компания и среда от себеподобни, т.е. на сходна възраст и интереси, най-добре смесена компания.  

А човекът може да не е лош, просто е женкар. Също така не е изключено да му се случи за пръв и последен път с теб, ако се съберете, историята познава и такива случаи, писах по-назад за министъра. Но вероятността не е голяма.
Писали са преди мен - ти където отиваш, той оттам се връща. Най-лесно е да свири на тънката струна колко си умна, а не като връстничките си, които мислят само за батки и парцалки, бла, бла
Щом оценява ума ти - контрирай го, че може само да си говорите, без интимности.  Mr. Green  Ако е умен, ще отстъпи малко, за да свалиш гарда си и да настъпи пак в удобен момент

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:24 от Cuckoo

# 261

Не искам да разбирате написаното от мен, като намерение да си търся "чичак", но може би момче с около 5-6г. по-голямо от мен, да.

Aми ето ти едно чудесно заключение. Харесай си човек, с когото имаш за какво да говориш и се чувстваш добре с него, но гледай да не е женен с деца. Не виждам смисъл баш, когато си в най-яката възраст с много възможности и време, да пилееш енергия по отношения с индивиди с толкова огромен багаж. Сега е моментът да се влюбиш силно, да изживяваш тръпки, да си всичко за някого и да си истински обожавана, а не да се покриваш, да се оглеждаш за жена му и да се примиряваш с това да не си единствената на клона.

# 262
Ама моля ви се! Та тя е само на 21 години. Какво има да се оглежда? Да не е някоя престаряла, гонеща последния влак, че да ходи да се озърта. То каквото има да става, ще си стане по съвсем естествен начин. Съгласна съм, че в очите й връстниците й сигурно изглеждат като хлапаци. Но със сигурност не е като да няма контакти, че толкова да е останала на контингента във въпросното заведение. Иначе за лекарските среди съм чувала някои работи, които не ми се щеше да коментирам, че да не засегна някой, но тя сама си е писала, че и там не са ангели небесни. Нищо, че работата им е да спасяват животи. Все пак, ако целта й е да си намери работа, при положение, че следва медицина, връзка с някой от този бранш повече би й импонирала.

Именно, не да са ангели небесни, а са доста по-зле, може би и от другите специалности. В този бранш играят връзки, корупция и злоупотреба с наркотични вещества, но това е друга тема, на такива неща съм се нагледала за две години, лошото е, че това е само началото.

# 263
Нищо не е ясно. Не тръгвай с предопределения кое какво значи. Току виж след няколко дни се окажеш пред дилемата да му повярваш  или не, че не е имал плътски намерения и ти просто неправилно си изтълкувала вниманието и загрижеността му, че е говорел фигуративно за това за брака, че е загрижен чисто по човешки и т.н. изпитани и класически локуми от серията "недостъпен съм, ама ако ти искаш....." .
Относно това, че се обиждаш - ами помисли логично - никой не ти е длъжен с нищо. Хубаво, лошо, обидно, похвалващо - на тезгяха си и каквото ти сипят това е, нямаш контрол. Дали ще го приемеш навътре и ще страдаш заради това, си е твой проблем.

# 264
Мони, ти него не го мисли какво иска. Гледай себе си и ти какво искаш. В крайна сметка, не може да те накара насила да завъртиш афера с него. Той ако си пада тип-коцкар, се чувства длъжен да се пробва. Но ти не си му длъжна с нищо.

# 265
  • Пловдив
Мони, така като те чета, ти си "залитнала" по този човек.
След като отваряш тема за него... което означава че го мислиш..
Доста  по-голям от теб е...по-обигран е ..умее да ти завърти главата, вероятно го е правил и с много други момичета.
Ако искаш да бъдеш поредната- няма проблем...
Ако не -категорично го отрязвай.
Ако не си имала намерение или желание за никакви отношения ...Ти дори не би му взела телефонния номер началото... колкото и да е настоявал.

# 266
Мони, така като те чета, ти си "залитнала" по този човек.
След като отваряш тема за него... което означава че го мислиш..
Доста  по-голям от теб е...по-обигран е ..умее да ти завърти главата, вероятно го е правил и с много други момичета.
Ако искаш да бъдеш поредната- няма проблем...
Ако не -категорично го отрязвай.
Ако не си имала намерение или желание за никакви отношения ...Ти дори не би му взела телефонния номер началото... колкото и да е настоявал.

Не, за номера наистина беше само за да приключи това изнудване, той даже каза кога да му се обадя, но нямам такова намерение. Не ми трябва номера му.

# 267
  • София
Мони, щом "оценява" ума ти - контрирай го, че може само да си говорите, без интимности.  Mr. Green  Ако е умен, ще отстъпи малко, докато ти мине и свалиш гарда си и ще дебне да настъпи пак в удобен момент.
Кавичките не са знак за недоверие към теб, а към неговите думи. Мъж да признае жена за умна и същевременно привлекателна - какво повече й трябва  Laughing  Laughing

# 268
...

Не, за номера наистина беше само за да приключи това изнудване, той даже каза кога да му се обадя, но нямам такова намерение. Не ми трябва номера му.
Сладур! Като е покрай жената, не може.

# 269
Изтри ли номера му? Ако не си - направи го веднага.

Общи условия

Активация на акаунт